Eşime ben gelmeyeceğim seni aramışlar sen ağırlarsın artık dedim
Arayın açık açık anne program yaptık sizinle sonra da görşürüz kusura bakmayın de. Hep müsait olmayabilirsin canım. Daha sonra da bi ara annecim biz hafta içi müsait olamıyoruz çok yorgun oluyoruz haftasonları müsaitiz o zmanlar gelin diyebilirsinMerhaba arkadaşlar
Olmadık zamanda gelen misafirden artık fenalık geldi eşimin ailesi genelde bu türden misafirliği tercih ediyorlarolmadık zamanda pat diye geliyoruz deyip bi kaç saat içinde geliyorlar üstelik biz çalışan bir aileyiz şuan ikimizde isteyiz ve eşimi arıyorlar geliyoruz diye
Yahu biz evde yokuz çalışan kadınım evim müsait değil ben şimdi size ne hazırlayacağım
Üstelik ayda bir gün arkadaşlarla dışarı çıkıp eşim çocuğum olmadan deşarj olduğum bir gün ve onuda hiç ettiler günlerdir bekliyordum cuma gelse diye
Şimdi siz olsanız yerimde ne yapardınız ben şuan isteyim ve birazdan geleceklermiş
Ekleme:
Arkadaşlar geçen hafta eşimin bir akrabası uzak bir yerden gelip sonra İstanbul'a geçmişti şimdi dönüyor dönerken de bu güne kadar evimize hiç gelmeyen akrabaları da alıp geliyor uc yıldır hiç müsait olup gelemediler bugün müsait olmuşlar ya önemli değil benim müsait olmam
Bi de beni hiç arayan soran yok eşime söylüyorlar
Bende mesaj attım eşime ben bu evin hanımıyım ama kimse beni aramıyor gelirken ben gelmiyorum seni aramışlar sen ağırlarsın dedim oda mesaj atmış ister gel ister gelme diye
Bu kişiler ilk kez gelecek ama digerleri de hep bunu yaptı şimdi onların acısı bunlardan çıkacak ama onlarda aramadı beni offf yaaBunun arkasında dur yeter.
Başka bir şey yapmana gerek yok.
Bu da biraz tavıra geliyor ama olsun. Direkt sorunu çözmek daha iyiEşime ben gelmeyeceğim seni aramışlar sen ağırlarsın artık dedim
Lafını söylemişsin geri adım atma. Git eğlenmene bak. Zaten geri adım atarsan beterini çağırmış olursun.Arkadaşlar geçen hafta eşimin bir akrabası uzak bir yerden gelip sonra İstanbul'a geçmişti şimdi dönüyor dönerken de bu güne kadar evimize hiç gelmeyen akrabaları da alıp geliyor uc yıldır hiç müsait olup gelemediler bugün müsait olmuşlar ya önemli değil benim müsait olmam
Bende mesaj attım eşime ben bu evin hanımıyım ama kimse beni aramıyor gelirken ben gelmiyorum seni aramışlar sen ağırlarsın dedim oda mesaj atmış ister gel ister gelme diye
Bu kişiler ilk kez gelecek ama digerleri de hep bunu yaptı şimdi onların acısı bunlardan çıkacak ama onlarda aramadı beni offf yaa
Adap usulde Burdur zatenBen ilk defa bi yere gideceksem mutlaka kadini ararim. Esim plan yapmis oldugunda bile ben arayip tekrar sorardim, yada yazardim. Beyler böyle demisler ama uygunmusunuz diye.
ne abartması cnm sonuna kadar haklısın az bile tepki vermişsin ben olsam kabul etmem ve sizi aramamalarıda ayrıca saçmalık.Merhaba arkadaşlar
Olmadık zamanda gelen misafirden artık fenalık geldi eşimin ailesi genelde bu türden misafirliği tercih ediyorlarolmadık zamanda pat diye geliyoruz deyip bi kaç saat içinde geliyorlar üstelik biz çalışan bir aileyiz şuan ikimizde isteyiz ve eşimi arıyorlar geliyoruz diye
Yahu biz evde yokuz çalışan kadınım evim müsait değil ben şimdi size ne hazırlayacağım
Üstelik ayda bir gün arkadaşlarla dışarı çıkıp eşim çocuğum olmadan deşarj olduğum bir gün ve onuda hiç ettiler günlerdir bekliyordum cuma gelse diye
Şimdi siz olsanız yerimde ne yapardınız ben şuan isteyim ve birazdan geleceklermiş
Ekleme:
Arkadaşlar geçen hafta eşimin bir akrabası uzak bir yerden gelip sonra İstanbul'a geçmişti şimdi dönüyor dönerken de bu güne kadar evimize hiç gelmeyen akrabaları da alıp geliyor uc yıldır hiç müsait olup gelemediler bugün müsait olmuşlar ya önemli değil benim müsait olmam
gitme. bu yük hep sana, eşine bir şey olmuyor.Şuan gitmeyi düşünmüyorum ama Eşimde kendisine destek olmadığımı yükünü hafifletmediğimi yazmış
asıl ayıp konu sahibine emri vaki yapmaları.Basi ailelerin gorguleri bu o yuzden soylemezseniz anlamazlar cunku onlara normaldir.
Ilk defa geleceklere ayip gitmezseniz.Ben sizin yerinizde olsam misafir geldikten sonra eve ellerim dolu hazir borek kek kurabiyelerle girer ay kusura bakmayin ben calisan kadinim malum islerim uzadi haber verseydiniz dunden hazirligim olurdu der guzelce agirlardim.
Kultur meselesi iste ama konu sahibi hic sesini cikartmamis simdiye kadar.Tavir alirsa kendini kotu dusurur laf sokarsa derdini anlatir.asıl ayıp konu sahibine emri vaki yapmaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?