Ben mi abartıyorum

Yok haber veriyorlar ama eşimi bi kaç saat önce ben isteyken arayıp söylüyorlar nefret ettim evlilikten öyle soğudum ki eşimin ailesinden sırf onlarla görüşmemek icin bosanabilirim İnan ki

Ya bu nasıl anlayoşsızlık ya onlar müsait ya siz olmak zorundasınız sanki

Yok haber veriyorlar ama eşimi bi kaç saat önce ben isteyken arayıp söylüyorlar nefret ettim evlilikten öyle soğudum ki eşimin ailesinden sırf onlarla görüşmemek icin bosanabilirim İnan ki
Aynen bende aynı durumdayım sırf eşimin ailesiyle gorusmemek için boşancak duruma geldim.Kafayı yemek üzereyim.

Onlar sizi arayıp haber vermedikleri için ayıp etmişler haklısınız. Programınız varmış bazıları git eğlen demiş ama eğlenebilecekmisiniz ? Eve geldiğinizde bir sürü tartışma sizi bekliyor olacak. Üstelik ilk defa geliceklermiş size.

Ben yapamazdım ya içim rahat etmezdi. Eve gelir iyi kötü ağırlardım misafirleri. Sonrasındada hem eşimle hemde kv ile sıkı bi konuşma yapar bundan sonraki emrivakileri asla kabul etmeyeceğimi söylerdim.

Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın. Eşinize söyleyin pasta börek vs alsın. Sonra halledersiniz eşinizi.

eşinin cevabı kapak misali olmuş. ben en çok ona takıldım. baya ayıp etmiş. keşke seni sakinleştirip haklısın canım ama misafire gelme diyemedim hazır bişeyler alırım dese neyse. ama bu çok çirkin cevap olmuş.

arkadaşlarınla çık eşin ağırlasın

çok ciddiyim

plansız gelen için planımı bozmam ben akraba çenesi mi çekicem bir de

Ben anamin babamin evine bir gun onceden soylemeden gitmiyorum millet ne kadar dusuncesiz yahu. ama ben en büyük kabahati esinizde buldum. esim bana danismadan misafir kabul edemez. ederse basina gelecekleri tahmin dahi edemiyorum. o da allahtan boyle bir seyi hic yapmadı, hatta biri beraberken sorsa bile biz esimle bir daha dusunelim baska bir planimiz falan var mi ona gore size haber veririz sonra der kivirir emri vaki olmasin bana diye.

burada esas sorun eşinizle ilgili bence.bana sorarsanız bu akşam üstün körü ağırlayın misafirlerinizi.ama söyleyn hazırlık yapamadım malum işten çıktım falan deyin.bilsinler az alınsınlar hatta. ama sonra eşinizle ciddi ciddi konuşun bu konuyu.tekrar aynı olay yaşandığında o zman esas tepkinizi koyun bnce .benim aynı olay başıma gelse yüzüm beş karış olur duygularımı gizleyemem herkes anlar zaten.yalandan iyi ağırlamaya çalışmayın.şu an zaten kimse bunu haketmiyor.

ya benim anlamadığım eşiniz nasıl olurda ister gel ister gelme der ben olsam açık konuşayım gitmezdim sinemaya falan giderdim aradığında açmazdım gece geç bi saatte giderdim eve bu nedir yani çalışan hanımsınız ve evin hanımısınız

Ben ağır bir mesaj yazmıştım sonradan otuz kere aradı gel diye tabi

Beni

bile arayıp söylemiyorlar
Valla benim de ennnn sinirimi bozam sey esimi arayip musaitseniz gelcez aksam demeleri. Elli kere soyledim esime sen zaten musaitsin bana soracaklar bana ben neyim burda diye. Ama yok iki yildir ayni. Bi kac kere esimin telini ben actim, iki saate gelin bari de evi toparlayim dedim, eve geldiklerinde artik evin kusuruna bakmayim bugun cok yogundu is toparlayadim gelince falan dedim yok yine anlamadilar

bu kadar misafirin her dakika sana gelmesinin tek nedeni eşin. belkide kendi her konuşmasında davet ediyor. çünkü ona hava hoş oturup çene yapacak. sende yorgun argın gelip evi temizle düzelt yemek yap vs. bu söylediklerimi ona söyleyip bir daha müsait olmadığında misafir davet ederse seninde ona misilleme yapacağını söyle. aynen devam ederse misafirlere trip at soğuk yap laf sok. laftan anlamayana kötek....

Hiç kendini zora sokma hazırlık falan da yapma, doğru düzgün ağarlanmak isteyen karşısındakine zaman tanır.
Ben küçük kardeşime bile gideceğimde önce gelinimizden müsade isterim onunla muhatap olurum sonuçta o evin hanımı o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…