Yok haber veriyorlar ama eşimi bi kaç saat önce ben isteyken arayıp söylüyorlar nefret ettim evlilikten öyle soğudum ki eşimin ailesinden sırf onlarla görüşmemek icin bosanabilirim İnan kiKayınbabam hem evime devamlı çat kapı gelir hem kapı 2 saniye geç açılsa kapıyı acmicaktın heralde geç açtın der laf sokar.Hem de her ortamda övünür oğlumun evine giderken bir de haber mi vercem çat kapı giderim baskın yaparım der durur. Size gelen misafirlerde akrabamızın evine giderken bir de haber mi vercez kafasındalar galiba konu sahibi
evet bozmayın plan falaneşiniz size sormalıydı bozmayın planınızı
Aynen bende aynı durumdayım sırf eşimin ailesiyle gorusmemek için boşancak duruma geldim.Kafayı yemek üzereyim.Yok haber veriyorlar ama eşimi bi kaç saat önce ben isteyken arayıp söylüyorlar nefret ettim evlilikten öyle soğudum ki eşimin ailesinden sırf onlarla görüşmemek icin bosanabilirim İnan ki
Ben ağır bir mesaj yazmıştım sonradan otuz kere aradı gel diye tabiya benim anlamadığım eşiniz nasıl olurda ister gel ister gelme der ben olsam açık konuşayım gitmezdim sinemaya falan giderdim aradığında açmazdım gece geç bi saatte giderdim eve bu nedir yani çalışan hanımsınız ve evin hanımısınız
Valla benim de ennnn sinirimi bozam sey esimi arayip musaitseniz gelcez aksam demeleri. Elli kere soyledim esime sen zaten musaitsin bana soracaklar bana ben neyim burda diye. Ama yok iki yildir ayni. Bi kac kere esimin telini ben actim, iki saate gelin bari de evi toparlayim dedim, eve geldiklerinde artik evin kusuruna bakmayim bugun cok yogundu is toparlayadim gelince falan dedim yok yine anlamadilarBeni
bile arayıp söylemiyorlar
Konuya ekledim sonucu tatlimCanim merak ettim acaba bi gelisme oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?