Eğer geri adım atacaksanız en azından tavrınız belli olsun. Gittiğinizde söyleyin. Keşke hafta sonu gelseydiniz, hafta içi yorgun oluyoruz, misafir ağırlaması zor oluyor falan deyin. Aslında sizi daha iyi ağırlamak isterdim deyin. Bunu hazır alıp ikram ettiğiniz yiyeceğin yanında söyleyebilirsiniz.Şuan gitmeyi düşünmüyorum ama Eşimde kendisine destek olmadığımı yükünü hafifletmediğimi yazmış
Bu ne densizlik ya yanı pis olsanız ne olacak onlara neEn nefret ettigim en sinir oldugum hatta gelenden bile sogudum nefret ettigim olay.
Ya birine gitmeyi istersin once evin hanimina telf acarsin halini hatrini sorarsin sonra dersinki usulunce iki gun sonra sana gelcem musaitmisin diye.
Ha o ev sahibi ogun musait degilim bugun gelin yada yarin der.yada baska bigun kararlastirirsiniz.
Ben utaniyorum ya birine telf acarken hani gecerli saglik dogum cenaze gibi ziyaretler felan olsa bile.acaba musait degilmidir.bi durumu varmidir zorla kendimi davet ettirmisim gibi olurmu.
Esimin ablasina giderken telf ac derim once kizar bana nolcak sanki diye.gitmiyorum derim ozmn.
Hic hoslanman boyle seylerden .
Bigun kalktik kahvaltimizi yaptik pazar gunu mutfagi toparladim geri.temizligimi zaten yapmistim allahtan:))))cocuklar odada cizgi film izliyolar.
Ben yattim geri esimde geldi yatti.
Birden kapi caldi baktik durbunden esimin baska sehirde oturan abisi yengesi halasi
Ben hemen pijamalarimi degistirmeye odaya gittim esim onlari iceri aldi.ben bi on dk sonra girdim hosgeldiniz felan muhabbet neyse gitcekler mutfagima odalara felan bakiyolar cocuklarla iyi is yapiyo baksana evi derli toplu tertemiz felan konusuyolar.sanki baskina gelmisler.
Belliki telf bilincli edilmemis.
Esim olmasaydi kapiyi sittin sene acmazdim.cunku beni aramayip direk kapiya gelene acmiyorum:)esime telf acip diyene bile simdi disari cikiyodum deyip oturuyom evde .
Merhaba arkadaşlar
Olmadık zamanda gelen misafirden artık fenalık geldi eşimin ailesi genelde bu türden misafirliği tercih ediyorlarolmadık zamanda pat diye geliyoruz deyip bi kaç saat içinde geliyorlar üstelik biz çalışan bir aileyiz şuan ikimizde isteyiz ve eşimi arıyorlar geliyoruz diye
Yahu biz evde yokuz çalışan kadınım evim müsait değil ben şimdi size ne hazırlayacağım
Üstelik ayda bir gün arkadaşlarla dışarı çıkıp eşim çocuğum olmadan deşarj olduğum bir gün ve onuda hiç ettiler günlerdir bekliyordum cuma gelse diye
Şimdi siz olsanız yerimde ne yapardınız ben şuan isteyim ve birazdan geleceklermiş
Ekleme:
Arkadaşlar geçen hafta eşimin bir akrabası uzak bir yerden gelip sonra İstanbul'a geçmişti şimdi dönüyor dönerken de bu güne kadar evimize hiç gelmeyen akrabaları da alıp geliyor uc yıldır hiç müsait olup gelemediler bugün müsait olmuşlar ya önemli değil benim müsait olmam
Bi de beni hiç arayan soran yok eşime söylüyorlar
Bende mesaj attım eşime ben bu evin hanımıyım ama kimse beni aramıyor gelirken ben gelmiyorum seni aramışlar sen ağırlarsın dedim oda mesaj atmış ister gel ister gelme diye
ıkınızde calısıyorsunuz degıl mı ? Esınıze soyleyın esım mesaı desın. bu kadar basıt. Insan bı kac gun onceden haber verır ve mumkunse bı cumartesı aksamı gelır . calısanın halınden calısan anlar arkdasım dediğim seyı uygulayabılırsın. en azondan mecburıyetten oldugunu bılırler. kırılmazlar , sende strese gırmezsınMerhaba arkadaşlar
Olmadık zamanda gelen misafirden artık fenalık geldi eşimin ailesi genelde bu türden misafirliği tercih ediyorlarolmadık zamanda pat diye geliyoruz deyip bi kaç saat içinde geliyorlar üstelik biz çalışan bir aileyiz şuan ikimizde isteyiz ve eşimi arıyorlar geliyoruz diye
Yahu biz evde yokuz çalışan kadınım evim müsait değil ben şimdi size ne hazırlayacağım
Üstelik ayda bir gün arkadaşlarla dışarı çıkıp eşim çocuğum olmadan deşarj olduğum bir gün ve onuda hiç ettiler günlerdir bekliyordum cuma gelse diye
Şimdi siz olsanız yerimde ne yapardınız ben şuan isteyim ve birazdan geleceklermiş
Ekleme:
Arkadaşlar geçen hafta eşimin bir akrabası uzak bir yerden gelip sonra İstanbul'a geçmişti şimdi dönüyor dönerken de bu güne kadar evimize hiç gelmeyen akrabaları da alıp geliyor uc yıldır hiç müsait olup gelemediler bugün müsait olmuşlar ya önemli değil benim müsait olmam
Bende mesaj attım eşime ben bu evin hanımıyım ama kimse beni aramıyor gelirken ben gelmiyorum seni aramışlar sen ağırlarsın dedim oda mesaj atmış ister gel ister gelme diye
Oylede iste onlara da o lazim.yoksa gittikleri yerde neyin malzemesini yapipta dedikodu yapcaklar.Bu ne densizlik ya yanı pis olsanız ne olacak onlara ne
Yola çıkıp geliyoruz demişler gelelim mi dememişler kiEşinize haber veriyorlar müsait değiliz veya eşime bi sorup size döneyim demeli ama belli ki öyle biri değil ancak onların yüzüne soyleyebilirsiniz başka yolu yok galiba
Bizede kim gelse esimi arar yada bizi davet etcek olsa .Bir iki soyledim ben neyim ya dedim hani muhabbettim olmaz numaram olmaz tamam ama konustugum gezdigim muhabbettimin oldugu bi kadinin da esimi arayip bize gelmesi yada bizi davet etmesi ne ya.Eşinize haber veriyorlar müsait değiliz veya eşime bi sorup size döneyim demeli ama belli ki öyle biri değil ancak onların yüzüne soyleyebilirsiniz başka yolu yok galiba
Bakıcıdan alınması gereken bebeğim var o olmasa asla gitmem zaten ama şimdi o düşündürüyorYok abartmamışsın canım, ama eşine verdiğin cevaptan cayma, programın neyse onu yap ne zaman biterse o zaman dön eve
Eşin, haber veren akrabasına eşimin programı var/benim işim var vs diyebilirdi, demediğine göre tek başına ağırlamayı göze almış demekk i... belki ders olur hem eşine hem ailesine... bi şeyler değişsin istiyorsan biraz gerginiği göze almalısın :)
Bakıcıdan alınması gereken bebeğim var o olmasa asla gitmem zaten ama şimdi o düşündürüyor
Normalde eşim alıp o ilgilenecekti bebekle de bugün ama şimdi böyle bebeğini bıraktı gezmeye gitti olacak
Çok doğru söylüyorsun canımeşin yine alır bebeğini engel değil ki, boşver azıcık, kim ne derse desin... deli bilsinler, misafirsevmez bilsinler ne olacak, takma milletin ne dediğini, arkandan konuşacak insan illakki bir sebep bulur... evde olsan da bulur
Çok doğru söylüyorsun canım
Şimdi okul bitti öyle oturuyorum odada hiç birşey yapasım gelmiyor nefret ettim hayattan
1_Eşimi uyarırım böyle bir telefon geldiğinde eşimi arayın desin veya eşime sorayım desin.Merhaba arkadaşlar
Ekleme:
Arkadaşlar gitmek istemiyorum kafayı yemek üzereyim eşimle çok büyük kavga edeceğiz ama bıktım ben artık haftaya da annesini getirecek of allahım oda kalır basıma kaç ay ben bezdim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?