• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartiyorum ?

ailemin bir sıkıntısı var bnle ilgili aslinda..
daha onceki bir konumda soz etmistim.Babam liseye kadar okuttu beni,sonra evde oturup koca bekleyecektim ki esimle tanistim,evlendim,esim beni okuttu ogretmen oldum.Babamlar simdi hakkimiz var ustunde seni okuttuk deyip arada para istiyorlar,bn de vermiyorum :) hem yok hem olsa da vermem,yalan degil.
Cunku esim ogretmen olmam univ okumam icin sartlarini zorladi,babam degil.haa 12yil baban okuttu diyeceksiniz,hyr o yillarimda da CYDDden burs aldim,babamin uzerimde (egitimim anlaminda) hicbir hakki yok.takdirli karnelerimi yuzume atip erkek misin banane diyen biri :KK43:

Bence evden taşının yeni evin adresini vermeyin. babanız ayrı anneniz ayrı trajikomik. Cidden hamile hamile hizmet edebilmenizi anlamıyorum. Yatıp kalkmayacaksınız zorla kaldıramazlar ya?

Bence evden taşının yeni evin adresini vermeyin. babanız ayrı anneniz ayrı trajikomik. Cidden hamile hamile hizmet edebilmenizi anlamıyorum. Yatıp kalkmayacaksınız zorla kaldıramazlar ya?
Bazen kendi yaptiginiz hizmet daha hayirli oluyor,temizlik acisindan :63: yoksa iki defa yoruluyorsunuz :( misal ben islakken bulasigi dolaba asla birakmam,gelen misafir islak bulasigi birakin kopuklu eliyle bile cok kolay oraya buraya dokunuyor :(

Back
X