Ben mi Abartıyorum?

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
arkadaşlar nolur bana bir akıl verin delircem. Lojmanda oturuyoruz aşağısı iş yeri abla dediğim ve 4 yaşında oğlu ve evli olan kişi eşimle aynı odada çalışıyorlar. Geçenlerde eşim anlattı eşimin masasında tlefonu çalıyor ortak iş arkadaşları aramış. Eşimin de o sırada işi varmış. O kadında ben açıyımmı demiş eşimde aç demiş delirdim resmen. Ya bende iş ortamında bulundum ne demek bir erkek benim telefonumu açacak ne kadar yakın olursak olalım. Bu sabah kahvaltı için aradım yarım saatlik işim var dedi 2 saat oldu gelmedi ben de bu arada 4 kere falan aradım kahvaltı için yine bu kadın açtı ay canım açmak zorunda kaldım sen çok arayınca eşinin işi çıktı telefonu masada unutmuş dedi. Arkadaşlar siz ne düşünürsünüz?

Hiçbişey dusunmuyorum benımde cebımı yan yana calıstıgım erkek arkadasım acıyor, acabılır goruyorum yanı keza aynıs ekılde oda yoksa ve ısrarla aranıyorsa

Bu dünyada herşey oluyor.
İnsanların düşüncelerini fikirlerini hislerini bilemeyiz çok komplek yapılı mahlukatlarız.

Özür dileyerek yazıyorum ki, bir amca dayı vs. yeğenine tecavüz edebiliyorsa bu dünyada
Bütün acabalar suya düşsün...

Sanki eşini sık boğaz etmişsin gibi geldi
Ne olursa olsun yabancı birisinin teli açmasına bende karşıyım

Annem 25 yıllık çalışan kadın arkadaslari bile biz aradigimizda açmaz sadece odada yoksa haber verirler dönüşte annem bizi arardi
ben de aynı şekilde şu an çalışıyorum oda arkadaşımın açmam o da benim Telefonumu açmaz sadece haber veririz olağan i is hayatında budur
sizin durum bana göre laubalilik

yanlış konuya mi yazdınız acaba

aynı şekilde düşünüyorum

Ortak iş arkadaşımız aradığında yada iş için herhangi birisi aradığında benimde telefonu burdan bi arkadaşım açabilir lavaboda olabilirim. o sırada müşterim olabilir yada yoğun olabilirim. açmasında bi problem yok bence.

sizin telefonunuzuda muhtemelen meraklanmayın diye açmıştır. sakin olun.

Evli insanların bu tür konularda daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Bırakın telefonu açmayı eline alması bile saçma.

eşimin işi gereği, açmasına imkan olmayan durumlar var. kapatmak yerine bazen çalışma arkadaşlarına bırakabiliyor. hiç kötü düşünmedim.

Bence abartmamışsınız.

Bizim de iş yerinde çalan telefonlarımız oluyor, kimse kimsenin telefonunu cevaplamıyor, hele ki cep telefonu ise.

En iyi ihtimalle, "ya sen yokken telefonun 3 kere çaldı" diyoruz.

bişey düşünmem vala. evet abartıyosun.. açan o bayan değil de erkek arkadaşı olsaydı bu kadar rahatsız olmayacaktın sonuçta. aynı iş yerindeler bu kadar sasmimiyet te olsun yani

benim de açtığım oldu, çok aradınız önemli bişey vardır diye açmak zorunda kaldım eşiniz müdür beyin odasında acil bir durum varsa çağırayım dedim, yok sağolun dedi karşı taraf, şahıs gelince de söyledim böyle böyle dönüş yapın diye, sonra aralarında ne konuştular bilmem

Ben eşime ulaşamayınca korkuyorum o yüzden izah edecek kadın erkek biri telefonu açsın isterim şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…