- Konu Sahibi turuncupipet
-
arkadaşlar nolur bana bir akıl verin delircem. Lojmanda oturuyoruz aşağısı iş yeri abla dediğim ve 4 yaşında oğlu ve evli olan kişi eşimle aynı odada çalışıyorlar. Geçenlerde eşim anlattı eşimin masasında tlefonu çalıyor ortak iş arkadaşları aramış. Eşimin de o sırada işi varmış. O kadında ben açıyımmı demiş eşimde aç demiş delirdim resmen. Ya bende iş ortamında bulundum ne demek bir erkek benim telefonumu açacak ne kadar yakın olursak olalım. Bu sabah kahvaltı için aradım yarım saatlik işim var dedi 2 saat oldu gelmedi ben de bu arada 4 kere falan aradım kahvaltı için yine bu kadın açtı ay canım açmak zorunda kaldım sen çok arayınca eşinin işi çıktı telefonu masada unutmuş dedi. Arkadaşlar siz ne düşünürsünüz?
Evet aynı fikirdiyim cep telefonunun mahremiyet olduğunu düşünüyorum.is icin dahili telefon yok mu o açılabilir birbirleri tarafından ancak cep telefonu kişiye özel ne münasebet açacak Telefonumu
sizin başınıza gelse normal mi karşılarsınız
Bu yaşadıklarımı eşim yaşasaydı ortalığı ayağa kaldırırdı
Bunun normal olduğunu düşünmüyorum. Eşimde bunları yaşasa normal karşılamazdıGelse değil, geldi.
Eşimi aradığımda iş arkadaşları da çıkabiliyor karşıma. Ya da ben arkadaşlarımın telefonlarına cevap veemişimdir çoğu zaman. Rahatsız eden ne anlamadım hala.
Eşiniz problemli bir adam demek ki. Güvensiz bir evliliğiniz var.
Kac defa arıyorsun günde merak ettim wc ye gidince teli acmayinca ne yapıyorsunEşimi sık boğaz ederim çünkü o da beni ediyor
Bunun normal olduğunu düşünmüyorum. Eşimde bunları yaşasa normal karşılamazdı
Alakası yok eşim polis normal bir durumda açmadığında meraklanmam gayet doğal diye düşünüyorumKac defa arıyorsun günde merak ettim wc ye gidince teli acmayinca ne yapıyorsun
Siz en iyisi görüntülü arayın içiniz rahat etsin
Aaaaa çok ilginç
Bir yaşıma daha girdim
Başkasının cep telefonuna cevap vermenin normal olduğunu düşünen birden fazla görüş var
İnanamıyorum
Cidden...
Ok.Alakası yok eşim polis normal bir durumda açmadığında meraklanmam gayet doğal diye düşünüyorum
İnanamayacak bişey yok. Bir telefon birçok kez çalıyorsa, telefonun sahibi de ortada yok ya da meşgulse açılır bilgi verilir. Karşıdaki insanla tanışılıyorsa sohbet bile edilir. Sanki telefondan çok gizli bilgiler çalmış kadın.
hiç birsey düşünmem. yeri gelir acılır .arkadaşlar nolur bana bir akıl verin delircem. Lojmanda oturuyoruz aşağısı iş yeri abla dediğim ve 4 yaşında oğlu ve evli olan kişi eşimle aynı odada çalışıyorlar. Geçenlerde eşim anlattı eşimin masasında tlefonu çalıyor ortak iş arkadaşları aramış. Eşimin de o sırada işi varmış. O kadında ben açıyımmı demiş eşimde aç demiş delirdim resmen. Ya bende iş ortamında bulundum ne demek bir erkek benim telefonumu açacak ne kadar yakın olursak olalım. Bu sabah kahvaltı için aradım yarım saatlik işim var dedi 2 saat oldu gelmedi ben de bu arada 4 kere falan aradım kahvaltı için yine bu kadın açtı ay canım açmak zorunda kaldım sen çok arayınca eşinin işi çıktı telefonu masada unutmuş dedi. Arkadaşlar siz ne düşünürsünüz?
Yok kusura bakma arkadaşım seni incitmek için söylemedim.Pozisyon ne demek arkadaşım ne gayeyle açıyor ben açtırmazdım telefonumu bir erkeğe
Aaaaa çok ilginç
Bir yaşıma daha girdim
Başkasının cep telefonuna cevap vermenin normal olduğunu düşünen birden fazla görüş var
İnanamıyorum
Cidden...
Benim eşim de polis o sebeple 2 3 kere aradıysam ve cevap vermediyse merak ederim ve biri o telefonu açsın isterim çünkü diğer senaryo panik atak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?