Ben mi Abartıyorum?

Bence sakin olun
Eşinizin yoğunluğu var ise ve sizinde israrla aradığınızı görünce eşinizden izin alarak açmış eşinizde izin vermiş merak etmeyin diye...

sizin başınıza gelse normal mi karşılarsınız
Bu yaşadıklarımı eşim yaşasaydı ortalığı ayağa kaldırırdı

Gelse değil, geldi.
Eşimi aradığımda iş arkadaşları da çıkabiliyor karşıma. Ya da ben arkadaşlarımın telefonlarına cevap veemişimdir çoğu zaman. Rahatsız eden ne anlamadım hala.
Eşiniz problemli bir adam demek ki. Güvensiz bir evliliğiniz var.

iş ile ilgili birisi arıyorsa o telefon iş telefonu sayılır o sırada

Bunun normal olduğunu düşünmüyorum. Eşimde bunları yaşasa normal karşılamazdı

Bunun normal olduğunu düşünmüyorum. Eşimde bunları yaşasa normal karşılamazdı

Peki sizin belli bir bakış açınız var, eşiniz de aynı kafada. Peki problem nedir? Neden konu açtınız yani? Farklı görüşler sizin için önemli değilse konu açmanın anlamı nedir? Destek mi arıyorsunuz?
Kusura bakmayın o konu buraya açıldıysa farklı görüşler de gelecek eleştirileceksiniz de.

Aaaaa çok ilginç
Bir yaşıma daha girdim

Başkasının cep telefonuna cevap vermenin normal olduğunu düşünen birden fazla görüş var

İnanamıyorum

Cidden...

İnanamayacak bişey yok. Bir telefon birçok kez çalıyorsa, telefonun sahibi de ortada yok ya da meşgulse açılır bilgi verilir. Karşıdaki insanla tanışılıyorsa sohbet bile edilir. Sanki telefondan çok gizli bilgiler çalmış kadın.

Annemin telefonuna bile cevap vermem evde işi varsa ve bakamıyorsa.

Aradığım biri telefonu açınca başkası cevap verirse de çok şaşırırım açıkçası.

Bir kaç kez çalıyorsa = Telefon sahibi telefona bakamayacak durumda demektir. Başkasının bilgisine ihtiyacım yok. Başka birinin de benim adıma bilgi vermesine gerek yok.

Kötü bir şey olsa zaten en yakınına haber verilir.

hiç birsey düşünmem. yeri gelir acılır .
bende calışirken sabit telde isem veya muhim bir konu hakkınds goruşuorsam cep telimi cok caldıgı için iş ark. actırırdım. yada sessize alırdım. ama ısrarcı olundugunda ee yeter dıyıp actırırım.
yada diğer ark. da bunu bana telkif ederdi.
hatta bolum olarak cok titiz calışmamız gerekiordu. wc ye caya sıgara molasında cepler masada ise bilmem kimin teli diye acıorduk.... cslışma ark ile anlaşma yapmıştık tabi.

Pozisyon ne demek arkadaşım ne gayeyle açıyor ben açtırmazdım telefonumu bir erkeğe
Yok kusura bakma arkadaşım seni incitmek için söylemedim.
Benim de telefonumu açmazlar ben de açmam hiç kimsenin telefonunu.
Çok aradığın için sen telaş yapma diye açmıştır diyorum.

İş için olan kısmına katılmıyorum, ortak iş arkdaşları aramış ve açmış bunda birşey yok.
Aynı ortamdalar , saatlerdir açmıyor diye vurguladığınız kısım bence abartı.
Ha gel gelelim sizin aramanızı açmasını doğru bulmadım.Herşeyin bir sınırı var.Özel görüşmelerine bakmamalı.bu bence saygısızlıktır.

Benim eşim de polis o sebeple 2 3 kere aradıysam ve cevap vermediyse merak ederim ve biri o telefonu açsın isterim çünkü diğer senaryo panik atak

Aaaaa çok ilginç
Bir yaşıma daha girdim

Başkasının cep telefonuna cevap vermenin normal olduğunu düşünen birden fazla görüş var

İnanamıyorum

Cidden...

ve bu insanlar eşin telefonunu karistirmanin doğru olmadığını düşünüp yedi kat yabancının cep telefonuna cevap vermesini doğru buluyor
Çelişki bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…