Ben mi Abartıyorum?

Ben de sizin gibi kimsenin telefonunu açmam benimkinin de açılmamasını tercih ederim ama beni konu sahibinden hissettiğim sizin gibi telefona cevap verilmememin telefon sahibinin telefona bakamayacak durumda olmasına eşit olduğunu düşünmüyor, telefonlara cevap verilmediğinde muhtemelen olay çıkarıyor ve dolayısıyla karşısındaki insan da bunu bildiği için telaşlanmasın diye düşünerek bence telefonu açtı ki zaten yakınlarmış birbirlerine hani kırk kat yabancı değil o

Valla annemle telefonuna bakmayacak kadar resmi bir ilişki yok aramda çok şükür. Olsaydı üzülürdüm.

Kötü bişey arayan tarafta varsa ne olacak? Kadın kaza geçirmiş eşine ulaşmaya çalışıyor telefon açılmıyorsa mesela. İş arkadaşının açıp toplantıda, yemekte, tuvalette vs olan adama bildirmesi mi daha iyi yoksa ay o onun özeli ben dokunamam zinhar çarpılırım demesi mi?

Bir telefon birçok kez aranıyorsa ciddi bir durum vardır diye düşünür açarım ben arkadaş. Özeli mözeli bir kenarda dursun. Telefonu çok özel olan insan da yanından ayırmaısn bir zahmet.

Benim eşim de polis o sebeple 2 3 kere aradıysam ve cevap vermediyse merak ederim ve biri o telefonu açsın isterim çünkü diğer senaryo panik atak

Mesela bizde de o telefon açılır, "müsait değilim" denir kapatılır.
İhale,toplantı,sunum gibi telefonun açılamayacak gibi programlar baştan birbirimize bildirilir.
Üzgünüm biz de telefon açılmayınca çok panik olup ortalığı ayağa kaldıran tipleriz.

ve bu insanlar eşin telefonunu karistirmanin doğru olmadığını düşünüp yedi kat yabancının cep telefonuna cevap vermesini doğru buluyor
Çelişki bence

Bence çelişki değil, telefonunu karıştırmam çünkü güveniyorum kadın iş arkadaşının telefona bakmasına da anlam yüklemem, güveniyorum

Bizde programlı toplantıdan ziyade pattanak müdür bey seni çağırıyo durumları olur

Aynen bir de dört kere aranmış,yanlış anlamadıysam...

Ben tam tersi konu sahibinin telefona cevap verilmeyince değil, başkası cevap verince olay çıkarma potansiyeline sahip olduğunu görüyorum

Bence çelişki değil, telefonunu karıştırmam çünkü güveniyorum kadın iş arkadaşının telefona bakmasına da anlam yüklemem, güveniyorum

kadın erkek fark etmez kimse benim Telefonumu ben yoksam acamaz
ancak is yerindeki dahili telefonuma bakabilir

bir sey dusunemezdim, abes bir durum yok.

kadın erkek fark etmez kimse benim Telefonumu ben yoksam acamaz
ancak is yerindeki dahili telefonuma bakabilir
Mesela bizim işyerinde de bu doğru karşılanmıyor.
Yerinde yoksa yoktur.
Açamıyorsa açamıyordur.
Meşgulse meşguldür.
İşi bitince gelir,görür ve arar.
Zaten numara ve isim de çıktığı için uzun uzun çaldırmalara da gerek yok.

bazi işyerleri o kadar laubali olunmus ki artık telefonlar herkesin elinde geziyor
zaten önemli insanlara dersin ki ben şurdayım telefona bakamam o da bilir ararsa cevap verilmeyeceğini
bazi adamlar işine gelince elaleme kullandirir karısına gelince şifre koyar karistirtmaz karısının telefonunu başka biri açsa ortalığı ayağa kaldırır kendine gelince ne var sanki
ben hiçbir şekilde doğru bulmuyorum
ne karıştırmayı ne de cevap vermeyi
ailemden de böyle gördüm kimse kimsenin telefonuna vs.karışmaz
acil bir durumsa da zaten telefonla ne kadar yardimci olunabilir ki 5 dk sonra cevap versem de aynı hemen cevap versem de

Haklısın güzelim de bak adam yarım saat diye çıkmış iki saat olmuş gelmemiş.
4 defa aramış,açılmamış.
Ya takıntılı olan benimdir belki de bilemedim.
Ben çok korkardım hiç ses çıkmayınca.

Şimdiye kadar kimsenin telefonunu açmadım,kimse de benimkini açmadı.Hastalık ölüm kalım meselesi olmadıkça başkasının telefonuna dokunmam.Bence doğrusu bu..

bu durumda ben yanindaki Arkadaşi arayabilirdim haberin var mi korktum bir is geldi mi basina diye
işte konu sahibi ona takilmiyor
haber almanaya razi ancak başka birinin acmasına razi değil

Bence normal, 4 kere aramışsınız, kadın da endişelenmeyin diye açmış

Bence kadın bilerek yapıyor olabilir akşam esin gelince anlatsan iyi olur

İş telefonunu mu açıyor, cep telefonunu mu onu anlayamadım.

İş telefonuysa benim eşimi de aradığım zamanlarda bazen aynı daire de çalışan erkek ya da bayan arkadaşlari acar. Bunda hiç bir sıkıntı yok ama cep telefonuysa sinir olabilirsin bende

Bu çok kişsel bir tercih
Benim de telefonumu kimse acmaz
ben de kımsenınkını acmam
hatta suanda kardesımle yanyana odalarda calısıyoruz , kardesımın teli çalsa dahi ben açmam, o da benım telefonumu açmaz.

Bayan ve eşiniz bu konularda rahat tipler olabilirler.
Eşimin telefonunu işyerındekı bır bayan açsa ben de deli olurdum ama bunu eşime çok belli etmezdim.
Aklına birsey düşürmemek adına.
Kahvaltıya gelmeyınce de defalarca aramazdım , işi vardır dıye düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…