- 17 Ocak 2023
- 97
- 56
- 18
- 30
- Konu Sahibi yorgunanaaa
-
Evet kendim için aramıyorum ama zoruma gidiyor sürekli hatırlatmak ben sürekli konuş diyemem kiSiz arayin? Cocuk senj gormek istiyor diyin. Bu gurur yapilacak bisey degil ki. Sonucta kendiniz icin aramiyosunuz
Yani bu kadar sık sorarken şimdi 2 haftadır sormamak normal mi kkZaten 3 günde bir arıyormuş.
O da normal değilmiş ki bence.
E baska napicaksiniz ki?Evet kendim için aramıyorum ama zoruma gidiyor sürekli hatırlatmak ben sürekli konuş diyemem ki
Bosqnqli 2 sene oldu çocuk 4 yaşında aynı şehirde değiliz aramız normal iki yabanciyiz bı ara çok saygısız küfür ederdi çocuk hasta çocuktan ayırdın küçük yaşta vs diye öfkesi vardiKonuya ortadan baslamak yerine derli toplu anlatsanız biz de anlardık belki.
Anladığım kadarıyla bosandığınız kişi aramıyor. Boşanalı ne kadar oldu? Çocuk kac yasında. Aynı sehirde misiniz? Aranız nasıl saygı var mı vs yazsanız da anlasak.
Babamla konuşayım dese ararım gocunmam . Ama çocuk babasını hatırlıyor sadece 1.5 aydır da almadıBence üç günde bir de normal değil, yetersiz. Bir baba nasıl çocuğuyla her gün görüşmek istemez.
Sağlığını sıhhatini nasıl iki hafta boyunca merak etmez.
Çocuğumun üzülmemesi için ben olsam arardım sanırım. Sizin konuşmanıza gerek yok zaten
Nasıl nesi varCocugun nwsi var?
Normal hastalık durumunda soğuk algınlığında felanCocugun nwsi var?
3 günde bir aramak da sık olmuyor demek istedim.Yani bu kadar sık sorarken şimdi 2 haftadır sormamak normal mi kk
Cocuk hasta yazmissiniz. Kronik bir rahatsizligi varsa ve bu adam 2 haftadir aramiyosa belki de afamin basina bisey geldi. Whatsappta da yok.diyosunuz.Nasıl nesi var
1.5 aydir da gormemis zaten. Adam ya basina bisey geldi ya da babaliktan istifa etti3 günde bir aramak da sık olmuyor demek istedim.
Adam başından beri ilgisizmiş.
Olabilir.1.5 aydir da gormemis zaten. Adam ya basina bisey geldi ya da babaliktan istifa etti
Babaliktan istifavetmistir kolay kolay başına bişey gelecek biri değil akraba zaten bişey olsa duyardım1.5 aydir da gormemis zaten. Adam ya basina bisey geldi ya da babaliktan istifa etti
E siz arayacaksınız?2 haftadır ses soluk yok watsapp çevrimiçi olurdu o da yok. Çocuğunu hala sormadi sözde alacaktı ağustosta ama yine ses yok. Çocuk babamla şöyle yapiyorduk diyince içim gidiyor ah ediyorum hala cocugunu sormadı 3 günde bir napiyor konusayim diyen adam sanki bir aşka kapılmış da gözü evladını görmüyor aklı unutmuş . Sürekli almak isteyen o adam gitmiş . Sanki çocuk yok gibi habersiz bı baba gelmiş
Görüntülü konuşmuyorlar mı?Babamla konuşayım dese ararım gocunmam . Ama çocuk babasını hatırlıyor sadece 1.5 aydır da almadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?