Ben mi abartmıyorum normal mi

yorgunanaaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
97
56
18
30
2 haftadır ses soluk yok watsapp çevrimiçi olurdu o da yok. Çocuğunu hala sormadi sözde alacaktı ağustosta ama yine ses yok. Çocuk babamla şöyle yapiyorduk diyince içim gidiyor ah ediyorum hala cocugunu sormadı 3 günde bir napiyor konusayim diyen adam sanki bir aşka kapılmış da gözü evladını görmüyor aklı unutmuş . Sürekli almak isteyen o adam gitmiş . Sanki çocuk yok gibi habersiz bı baba gelmiş

Konuya ortadan baslamak yerine derli toplu anlatsanız biz de anlardık belki.
Anladığım kadarıyla bosandığınız kişi aramıyor. Boşanalı ne kadar oldu? Çocuk kac yasında. Aynı sehirde misiniz? Aranız nasıl saygı var mı vs yazsanız da anlasak.

Bence üç günde bir de normal değil, yetersiz. Bir baba nasıl çocuğuyla her gün görüşmek istemez.

Sağlığını sıhhatini nasıl iki hafta boyunca merak etmez.

Çocuğumun üzülmemesi için ben olsam arardım sanırım. Sizin konuşmanıza gerek yok zaten.

Bosqnqli 2 sene oldu çocuk 4 yaşında aynı şehirde değiliz aramız normal iki yabanciyiz bı ara çok saygısız küfür ederdi çocuk hasta çocuktan ayırdın küçük yaşta vs diye öfkesi vardi

Babamla konuşayım dese ararım gocunmam . Ama çocuk babasını hatırlıyor sadece 1.5 aydır da almadı

E siz arayacaksınız?
Çocuklarla olan iletişimde kendi egomuzu bi kenara bırakıcaz, kusura bakmayın. Aramıyorsa arayacaksınız. Yazmıyorsa yazacaksınız. Çocuğunuz belli ki özlüyor, soruyor. Arayıp direkt çocuğun eline vereceksiniz telefonu.
Adamlara bırakırsanız çocuğu olduğunu bile unutan var. Hatırlatmak zorundasınız.

Babamla konuşayım dese ararım gocunmam . Ama çocuk babasını hatırlıyor sadece 1.5 aydır da almadı
Görüntülü konuşmuyorlar mı?

Çocuğun ara demesine gerek yok ki, o bunu düşünemeyebilir henüz. Babasıyla yaptıklarını anlatması, ondan bahsetmesi yeterli değil mi özlediğini anlamanız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…