Ben mi abarttim sizce

Cilvelikedicik

pisi pisi🐱
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
936
1.402
33
Bilemiyorum ne yapmayalım ne etmeliyim sürekli sevgilimin ailesi ilişkinin içinde kısacası yanımdayken rahat yok

Son düzenleme:
Kızlar uzun süredir bir iliskim var . Sevgilimin ailesi herşeye karışan sürekli arayip soran koca adami yönetmeye çalışan birisi. Buluştuğumuzdan haberi olduğu halde hadi gel şunu halledelim diye çağıran babası, nerede oldugumuz ne yaptigina kadar soran annesi mi diyim artık. Sanki başka iş yapacak edecek yok gibitavırlari artik beni sinirlendiriyor. Korona oncesi buluştuk yarabbim 5 dakika rahat verin 2 saatlik oturmada whatsaptan annesitek tek nerdesin orası neresi napiyorsunlar ardindan babası nerdesin ne isin var gel gari halledelim şu isi demeler 3 4 sefer telefon görüşmesi yaptı . Sabir gösteriyorum karismamaya çalışıyorum yok rahat vermiyorlae bildikleri halde :işsiz: ilk birlikte oldugumuz zamanda ee ben oraya yakinim hadi şuraya gel alayim seni diye yanimdan kaldırdı gitti arkada mal gibi kaldim işleri de onemli bişey değil yani biliyorsun ya bie bekle bildikleri halde sık boğaz rahat vermiyorlar ... her işi buna yüklüyorlar tabiki yapacak halledecek elbet ama birazds yardım edin bildikleri halde herşeyi böyle yapıyorlar dile getirdim kaç defa yeri gelincw diyorum. Ben herşeyi abartan trip atan oluyorum... Kızlar bende mi sorun var acaba cok mu abartiyorum ? Normal mi gayet ? Sabır da biryere kadar koca adam az buz yaşı yok sonuçta bir sal daaa🙄 beni bir aydınlatin kk nin güzel hatunları sürekli karışmaları bana mi garip geliyor rahat yok . Açık açık herşeyi derim dedim de rahatsızlığımı ama abarttin oluyor :kızgın:
Ne güzel herşeyin farkındasın başka adam mı yok bırak onlar alsın koyunlarında yatırsın unut onu salla.

Nasıl yani biraz açabilir mısınız
Yani onlar anne baba tabii ki aradığında gidecek bu kısımda sorun yok.Ancak öncesinde anne babası sizinle birlikte veya sizinle olmasa bile müsait olmama ihtimalini düşünüp rahatsız etmekten çekinmiyor.Anladığım kadarıyla önemli önemsiz her şey için arıyorlar.Bu sevgiliniz duruşuyla ilgili bir durum.

En ufak şey için veya önemsiz her türlü durum için de erkek arkadaşınızı çağırıyorlarsa bu ileride de böyle olacak yüksek ihtimal.Çünkü sevgiliniz ailesine karşı böyle bir tutum sergilemiş.Hadi onun ailesi bir ömür devam eder sorun olmaz da acaba siz buna katlanabilecek misiniz? Zor

Ee hiç mi tepki vermedin şimdiye dek?
Neden sürekli arıyorlar benimle buluştuğunu söylemedin mi? Veya lütfen benleyken telefonunun sesini kısar mısın? Diyemedin mi şimdiye dek?

Tabikide dedim . Bildiklerini söylediği halde ısrarla arıyor . Sürekli işleri bana denk geliyor . 10 yaşında falansın herhalde kontrol ediyorlar diye söyledim üsteledim de kac kere olmaz oyle denk geldi aramazlar diyor

Gayet makul bunu sorgulaman. Aynı evin içine girince herşeye karışacaklar hazır ol, ona göre hesap et. Bence eşin de işim var demeyi bilmeyen sadece ana baba diyen biriyse asla evlilik düşünme hayatının hatasını yaparsın. Çekilecek dert değil. Böyle basit şeyde anlayışsız olurlarsa cicim ayınız da bile rahat vermezler.

Yani onlar anne baba tabii ki aradığında gidecek bu kısımda sorun yok.Ancak öncesinde anne babası sizinle birlikte veya sizinle olmasa bile müsait olmama ihtimalini düşünüp rahatsız etmekten çekinmiyor.Anladığım kadarıyla önemli önemsiz her şey için arıyorlar.Bu sevgiliniz duruşuyla ilgili bir durum.

En ufak şey için veya önemsiz her türlü durum için de erkek arkadaşınızı çağırıyorlarsa bu ileride de böyle olacak yüksek ihtimal.Çünkü sevgiliniz ailesine karşı böyle bir tutum sergilemiş.Hadi onun ailesi bir ömür devam eder sorun olmaz da acaba siz buna katlanabilecek misiniz? Zor

Cok haklisiniz ben tahammül edemem . Sevgilim cok herseye muhattap olankarışan biri değil herkes her ışını vs yaptırıyor herkese koşuyor çekingen biri kırmayım demedim kırılmasın diye dusunen biri 😬

Gayet makul bunu sorgulaman. Aynı evin içine girince herşeye karışacaklar hazır ol, ona göre hesap et. Bence eşin de işim var demeyi bilmeyen sadece ana baba diyen biriyse asla evlilik düşünme hayatının hatasını yaparsın. Çekilecek dert değil. Böyle basit şeyde anlayışsız olurlarsa cicim ayınız da bile rahat vermezler.
Annesine babasina düşkün biri değil aslında çekingen ses etmez . Annesi babasi çok sorgucu karışan tip. Yönetmeye çalışıyorlar kocaman adam yahu

Back
X