Ben mi abarttim sizce

Tabikide dedim . Bildiklerini söylediği halde ısrarla arıyor . Sürekli işleri bana denk geliyor . 10 yaşında falansın herhalde kontrol ediyorlar diye söyledim üsteledim de kac kere olmaz oyle denk geldi aramazlar diyor
Benimde böyle bi sevgilim vardı
Zırt pırt ararlardı evde tüp bitti diye bile ararlardı
Bazen arabayı alırdı gezerdik yarım saate ararlardı araba lazım diye
Bende bu tarz tepkiler verdim ama baktım çözülmüyor bi süre buluşmadım
Kusura bakma ben binbir hevesle seninle buluşuyorum telefonun susmuyor modum düşüyor ben bunu haketmiyorum
Buluşup moralim bozulacağına buluşmayalım daha iyi dedim öyle kavga da etmedim sadece keyfimden buluşmadığımı anla, sanki 2miz değil de 10muz birden buluşmşuz gibi hissediyorum dedim
Sonrasında bu durum düzeldi telefonu eline bile almıyordu
Ama kötü haber şu, ailesi sıkıntılıydı yani adam meşgul ama bilerek arıyorlar iş çıkarıyorlar yani ilerde hiç çekilmeyecek tiplerdi
Sonucu ayrılık oldu zaten
Yani işin zor cidden

Kızlar uzun süredir bir iliskim var . Sevgilimin ailesi herşeye karışan sürekli arayip soran koca adami yönetmeye çalışan birisi. Buluştuğumuzdan haberi olduğu halde hadi gel şunu halledelim diye çağıran babası, nerede oldugumuz ne yaptigina kadar soran annesi mi diyim artık. Sanki başka iş yapacak edecek yok gibitavırlari artik beni sinirlendiriyor. Korona oncesi buluştuk yarabbim 5 dakika rahat verin 2 saatlik oturmada whatsaptan annesitek tek nerdesin orası neresi napiyorsunlar ardindan babası nerdesin ne isin var gel gari halledelim şu isi demeler 3 4 sefer telefon görüşmesi yaptı . Sabir gösteriyorum karismamaya çalışıyorum yok rahat vermiyorlae bildikleri halde :işsiz: ilk birlikte oldugumuz zamanda ee ben oraya yakinim hadi şuraya gel alayim seni diye yanimdan kaldırdı gitti arkada mal gibi kaldim işleri de onemli bişey değil yani biliyorsun ya bie bekle bildikleri halde sık boğaz rahat vermiyorlar ... her işi buna yüklüyorlar tabiki yapacak halledecek elbet ama birazds yardım edin bildikleri halde herşeyi böyle yapıyorlar dile getirdim kaç defa yeri gelincw diyorum. Ben herşeyi abartan trip atan oluyorum... Kızlar bende mi sorun var acaba cok mu abartiyorum ? Normal mi gayet ? Sabır da biryere kadar koca adam az buz yaşı yok sonuçta bir sal daaa🙄 beni bir aydınlatin kk nin güzel hatunları sürekli karışmaları bana mi garip geliyor rahat yok . Açık açık herşeyi derim dedim de rahatsızlığımı ama abarttin oluyor :kızgın: bende bıktım böyle yapmalarindan da diyor

Arkana bakmadan kaç dostum...
Bu filmin sonu kötü...

Cok haklisiniz ben tahammül edemem . Sevgilim cok herseye muhattap olankarışan biri değil herkes her ışını vs yaptırıyor herkese koşuyor çekingen biri kırmayım demedim kırılmasın diye dusunen biri 😬
İyi insan kötü eş oluyor böyleleri.
Aradaki dengeyi sağlamayıp, aman kırılmasınlar diye sizin hayatınızdan çalacak ileride iş ciddiye binerse.

Ne diyorduk bu gibi durumlarda koşarak uzaklaş🙄

Normal bir erkek kiz arkadasinin yaninda utanir, anneleri aradiginda sürekli.
Kisacasi sevgilinde is yok. Ana kuzusu, ailede kolay kullanilan biri olarak görülür o.

Yerinde olsam kosa kosa uzaklasirdim

Benimde böyle bi sevgilim vardı
Zırt pırt ararlardı evde tüp bitti diye bile ararlardı
Bazen arabayı alırdı gezerdik yarım saate ararlardı araba lazım diye
Bende bu tarz tepkiler verdim ama baktım çözülmüyor bi süre buluşmadım
Kusura bakma ben binbir hevesle seninle buluşuyorum telefonun susmuyor modum düşüyor ben bunu haketmiyorum
Buluşup moralim bozulacağına buluşmayalım daha iyi dedim öyle kavga da etmedim sadece keyfimden buluşmadığımı anla, sanki 2miz değil de 10muz birden buluşmşuz gibi hissediyorum dedim
Sonrasında bu durum düzeldi telefonu eline bile almıyordu
Ama kötü haber şu, ailesi sıkıntılıydı yani adam meşgul ama bilerek arıyorlar iş çıkarıyorlar yani ilerde hiç çekilmeyecek tiplerdi
Sonucu ayrılık oldu zaten
Yani işin zor cidden

Aynen bu şekilde benimkide yan yanayken baya bozuldum bakmadıtelefona ama sürekli olunca sinirlerim bozuluyor küçük çocuk gibi muamele

Annesine babasina düşkün biri değil aslında çekingen ses etmez . Annesi babasi çok sorgucu karışan tip. Yönetmeye çalışıyorlar kocaman adam yahu

ee yönettirmesin kendini koca adamsa..
mesela ben oraya yakınım dediğinde sizi bırakıp gitmesin.. koca adamsa yaptığının ayıp olduğunu bilsin..

ayy 7-8 sene evvel öyle bir sevgilim vardı.
ablasıyla beraber yaşıyorlardı - üni ve sonrasında iş için istanbul'a gelmişler zamanında, ailelerinin evinde oturuyorlardı.. neyse..

ablası mesela o akşam dışarı çıkacaksa ve evde yemek varsa arardı "ben arkadaşlarla rakıya gidicem, evde yemek var bozulmasın, sen git ye". bu da anında bizim planı iptal ederdi.
veya dışarıdaysak mutlaka 20.30-21 gibi arardı neredesin diye.
eğer beni arabayla eve bırakıyorsa hiç söylemezdi astro'yu bırakıyorum diye, yemek yiyoruz derdi misal.
bir keresinde ablası "ay geç kalmışsınız ama yemek için off" demişti, duymuştum telefondan, çünkü sesi son perdeydi..

en nihayetinde ayrıldık tabiki.

geçenlerde tesadüf fotoğrafların gördüm, evlenmiş barklanmış, karısıyla resmen ablasının dizi dibinde bir yaşam kurmuş.

öyle bir gelin olmak istemiyorsanız kaçın kısaca. ben olamazdım, kaçıp kurtuldum.

Ailesine düşkün değil demişsiniz, o evleninceye kadar. Evlenince bi aşk yaşamaya başlıyorlar resmen 😄gelin gelince iyice kıymete biniyor oğulları, adamlar da ana kuzusu oluveriyor. Böyle nerde duracağını bilmeyen aileler yüzünden insan deli gibi aşık olduğu adamdan soğuyor bir gün.

Ufak ufak yol al..Bunlar varya şimdiden sana dert olmaya başlamış .. yakma kendini aman diyim! Yazık olur sana göz göre göre ateşe atma kendini kaç kurtul.

Muhtemelen erkek arkadasiniz yumusak basli oldugu icin aman elin kizi avucuna alamadan biz bi agirligimizi koyalim diye kollari sivamislar. Cok zorlar belli. Yine de siz onu ailesine daha fazla itecek sekilde konusmayin daha guzel bi dille ifade edin sonra suclu abartan anlayissiz biz oluyoruz cunku. 🤦‍♀️

Kızlar uzun süredir bir iliskim var . Sevgilimin ailesi herşeye karışan sürekli arayip soran koca adami yönetmeye çalışan birisi. Buluştuğumuzdan haberi olduğu halde hadi gel şunu halledelim diye çağıran babası, nerede oldugumuz ne yaptigina kadar soran annesi mi diyim artık. Sanki başka iş yapacak edecek yok gibitavırlari artik beni sinirlendiriyor. Korona oncesi buluştuk yarabbim 5 dakika rahat verin 2 saatlik oturmada whatsaptan annesitek tek nerdesin orası neresi napiyorsunlar ardindan babası nerdesin ne isin var gel gari halledelim şu isi demeler 3 4 sefer telefon görüşmesi yaptı . Sabir gösteriyorum karismamaya çalışıyorum yok rahat vermiyorlae bildikleri halde :işsiz: ilk birlikte oldugumuz zamanda ee ben oraya yakinim hadi şuraya gel alayim seni diye yanimdan kaldırdı gitti arkada mal gibi kaldim işleri de onemli bişey değil yani biliyorsun ya bie bekle bildikleri halde sık boğaz rahat vermiyorlar ... her işi buna yüklüyorlar tabiki yapacak halledecek elbet ama birazds yardım edin bildikleri halde herşeyi böyle yapıyorlar dile getirdim kaç defa yeri gelincw diyorum. Ben herşeyi abartan trip atan oluyorum... Kızlar bende mi sorun var acaba cok mu abartiyorum ? Normal mi gayet ? Sabır da biryere kadar koca adam az buz yaşı yok sonuçta bir sal daaa🙄 beni bir aydınlatin kk nin güzel hatunları sürekli karışmaları bana mi garip geliyor rahat yok . Açık açık herşeyi derim dedim de rahatsızlığımı ama abarttin oluyor :kızgın: bende bıktım böyle yapmalarindan da diyor
Bence sizi istemiyorlar olayi falan degil senin yerinde kim olsa aynisini yapacaklar. Biraz agirliklarini koymak istiyorlar. Belki aile yapilari böyledir. Sevdigin insanda böyle bir aileden gelmiştir. Sadece sen onunla konuşup biraz kendi sınırları olmasını isteyebilirsin. Annesi ve babasiyla konuşup seninleyken kendi rahatsiz duyduğu şeyleri anlatabilir. Tabi bu terste tepebilir. Gitmese belki senden bilecekler diye gidiyordur. Su an evli degilsiniz ve evlendiginizde de bu durumlarin devam edip etmeyecegini sor ki bunu anlamanin en güzel yanı nişanlılık sürecidir. Herkesin birseyi cikiyor.

Bak samimi söylüyorum yolun başındasin geri dön . Kendini yakmak istemiyorsan sinir hastası olmak istemiyorsan vazgeç .aynı şey başımda var. Kocayla ayrı anası babasıyla ayrı mücadele ediyorsun . Asla rahat vermeyecekler evlenince o aramalar çok daha fazla artacak .ben de sevgiliyle nisanliyken aman evlenince düzelir gözüyle baktım ama asla asla asla. Her şeyimizi yonetmeye çalışıyorlar ve karşı çıkınca eşimle bossnma eşiğinden dönüyoruz sürekli . İyi düşün aklını basina al

İş yaninizdakinde biter. Açmasın telefonu, müsait değilim diye mesaj yazsın.

Gelmem geeeken zamanda gelirim desin. Şarjım bitti desin telefonu kapatsın.

İstese her şekilde engeller onları. Acil bir durum olsa tamam da , bu yaptığı saygisizlik.

" Öylece kalktı gitti yanımdan " diyorsunuz , cagiranin değil gidenin ayıbı.

Allahın sevgili kulusun demek sana fragman gösteriyor...Istersen geçer filmi izler yaşarsın ister aman beğenmedim der filmi kapatırsın 🤷‍♀️

Cok haklisiniz ben tahammül edemem . Sevgilim cok herseye muhattap olankarışan biri değil herkes her ışını vs yaptırıyor herkese koşuyor çekingen biri kırmayım demedim kırılmasın diye dusunen biri 😬
Başkalarını kırmamak için sizi kıran ve değersiz hissettirenden koca olmaz. Bakın sorun sevgilinizin ailesi değil, sorun sevgiliniz bence bunu bir farkedin. Zira bu insanlara bu yüzü veren ve sizi önemsemeyen kişi bizzat o çünkü.

Sevgilinize sormadiniz mi niye ariyorlar surekli,benimle oldugunu soylemedin mi diye? Adamda da is yok herhalde pısırık falan mi?

Back
X