Ben mi abarttim sizce

Fazla dusunmeye gerek yok,adam aileye bagli birey olamamis ki koca olsun sana ,sorun sevgilinde,
Acik acik konus ,arkasinda kadini birakip giden adam adam midir ,
Ailesi evlrnsen bile huzur vermez belli

Bugün teyzelik damarım kabardı, bu genç kızlara tavsiye vermem lazım:)

Bak güzel canım
Adam olan ADAM ne yapar biliyor musun normalde?
Siz buluştuğunuzda babası mı aradı, “babacım şu an müsait değilim ama 2 saat sonra orda olabilirim” der
“Annecim şu an bi arkadaşlayım, çok ayıp olur onu bırakırsam, buluşmayı ben istedim, hani siz anne baba olarak bana terbiye/eğitim verdiniz ya, ben de şimdi onu uyguluyorum, verdiğim sözü tutmam lazım, ama şu saatte gelirim”

Çok mu sık arıyorlar? Adam olan adam telefonunu kapatır. Bu kadar! Seninleyken sana odaklanır.

Hele ki geçiyordum seni alayım derken sizin sap gibi kalmış olmanız olayı. FACİA.

SON SÖZÜM: Adam olamamış oğlanlarla zamanınızı kaybetmeyin. Sözüm tüm genç kızlara

imza: teyzeniz

Birlikteliğinizi onaylamıyorlar muhtemelen. Bundan sonrasında sevgiliniz işi çözer ama onunda pek ilişkisine sahip çıkacak bi tavrı yok. Çok bel bağlamayın hatta uzatmadan açık açık konuşun derim.

hastalık olmadığı sürece annem babam bir şey dedi diye bırakın sevgilimi ilk tanıştığım insanı bile bırakıp hemen denileni yapmam

yani hayatın bir sırası olur neden emre amade yaşayayım ki

annem aradı oraya yakınım, hadi şu işi halledelim dedi

bana sordun mu baştan hayır o zaman ben uygun olunca hallet derim direkt

evet insanın sevgilisine nazı geçer bazen işi çıkar tolere edilir de önce bağımsız hayat sahibi olma olgunluğu olacak

Bazı aileler çocuklarını kendi uzantıları olarak yetiştirir. Onlara özel hayat veya kendi zamanları yönetme hakkı tanilmaz. Sizin sevgilinizde o kategoride. Bu evlenince de aynı böyle devam eder. Adamda size karşı saygı olsa bunlara engel olur, ama dediğim gibi daha kendi hayatında çizgiler çekemeyen adamda karşı fazla beklentiye girmek yalnis olur. Kaçın

Bugün teyzelik damarım kabardı, bu genç kızlara tavsiye vermem lazım:)

Bak güzel canım
Adam olan ADAM ne yapar biliyor musun normalde?
Siz buluştuğunuzda babası mı aradı, “babacım şu an müsait değilim ama 2 saat sonra orda olabilirim” der
“Annecim şu an bi arkadaşlayım, çok ayıp olur onu bırakırsam, buluşmayı ben istedim, hani siz anne baba olarak bana terbiye/eğitim verdiniz ya, ben de şimdi onu uyguluyorum, verdiğim sözü tutmam lazım, ama şu saatte gelirim”

Çok mu sık arıyorlar? Adam olan adam telefonunu kapatır. Bu kadar! Seninleyken sana odaklanır.

Hele ki geçiyordum seni alayım derken sizin sap gibi kalmış olmanız olayı. FACİA.

SON SÖZÜM: Adam olamamış oğlanlarla zamanınızı kaybetmeyin. Sözüm tüm genç kızlara

imza: teyzeniz

Haklısınız. Annesine cevap vermiyor kadin arıyor sonraararim diyor tamam 5 10 dakika sonra kadin yada babasi tekrar arıyor. Sinirleniyor bazen çıkışıyor kendi de üzülüyor eve gidince sanki kadin hiçbirşey olmamış gibi naptiniz diye soruyor bugün tekrar konuştuk. Söylesemde farketmiyor yine soruyor sana kasıtlı değil herzaman yapıyor biryere cikayim sürekli arar eve gelince sorar falan dedi onada hak veriyorum annesi babasi çok üsteliyor .

Bazı aileler çocuklarını kendi uzantıları olarak yetiştirir. Onlara özel hayat veya kendi zamanları yönetme hakkı tanilmaz. Sizin sevgilinizde o kategoride. Bu evlenince de aynı böyle devam eder. Adamda size karşı saygı olsa bunlara engel olur, ama dediğim gibi daha kendi hayatında çizgiler çekemeyen adamda karşı fazla beklentiye girmek yalnis olur. Kaçın

Ben gun içinde konuştum actim bu konuyu tekrar ama sesini çıkartsada söylesede aynı üsteliyor ailesi çıkışsa sinirlense sanki hic olmamış gibi ailesi umursamıyor . Eve gidince ayni soruyorlar

Sevgilinize sormadiniz mi niye ariyorlar surekli,benimle oldugunu soylemedin mi diye? Adamda da is yok herhalde pısırık falan mi?

Sesini çıkarmaz cok herşeye yumusak başlı bBugün tekrae bu konu hakkinda konuştuk yapsamda yinw ayni sanki biswu olmamış gibi soruyorlae diyor cozwmedim ne olduğunu çocuk muamelesi yapıyorlar kocaman adama yahu

Sesini çıkarmaz cok herşeye yumusak başlı bBugün tekrae bu konu hakkinda konuştuk yapsamda yinw ayni sanki biswu olmamış gibi soruyorlae diyor cozwmedim ne olduğunu çocuk muamelesi yapıyorlar kocaman adama yahu
Hayır öyle değil
O kocaman sandığınız ama aslında oğlan çocuğu anne babasının ona çocuk muamelesi yapmasına izin veriyor, çünkü bilinç altında zaten bunu istiyor. Gerçekten şikayetçi olsa 2 kere telefonunu kapatır, annesi babası da haaa dur biz napıyoruz der kendilerine. Bunu diyen yok. İçten ve samimi diyen yok. Gösteriş olsun diye diyor olabilir.

Nasıl hak veriyorsunuz yani anlamadım???
Ciddi misiniz?

Erkek arkadaşınızın buradaki asıl SORUNLU kişi olduğunu hala göremiyor musunuz?
[/QUOTt

Yok görmüyorum 🤣🤣 sucsuz oda melek demiyorumki onada hak veriyorum çünkü laftan da anlamadıklarını gayet iyi biliyorum . Onunda suçu var olmaz olur mu suçsuz olamaz hayir mı diyorum neden bu kadar şaşırdınız 🤪 ... aynen göremiyorum

Back
X