- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
Merhaba hanımlar. İnşallah iyisinizdir. Sabahtan beri gündemdeki olaylar nedeniyle ben pek iyi değilim. Moralim bozuktu. Eşimin sözlerinden sonra resmen daha da çöktüm. Uzatmadan konuya gireyim. Mevzu şu şekilde. Ben kpss ye hazırlanıyorum bu yuzden 3 kitap siparişi verdim. Birini yanlış almısım kpss değil yks video ders notlarıymış. İade etmeye gittik. Kargo ücretini bem ödedim benden kaynaklı bir hata oldugu için. Eşimin sözleri. Dikkat etmiyon bak dikkatsizsin boşu boşuna para ödedik incecik bir kitaba 150 lira ödedik. Kitapların biri inceydi. Tekrar sipariş vercen mi verirsen bi de ona kargo parası ödicez. Beni zarara naaıl sokuyosun görüyormısun. Ben başa çıkamayınca evet haklısın sen hatasızsın ben hatalıyım dedim. Almıcam kitap falan bundan sonra istemiyorum senden bişey dedim. Annen versin kitap paranı vermicem zatwn bekleme benden dedi.
Bu devam etti daha herkes beni dolandırıyo ben kimseye bişey yapmıyorum peder de almış arabayı filanca iş için 80 km yol yapmış kimbilir nereye gitti.
Konusup durdu. Şükür eve geldik beni bıraktı başka bir işi vardı oraya gitti ben inerken görüşürüz diyor. Bişey demedim. Eve geldim ağladım ağladım dayanamıyorum nasıl bana karsı bu kadar merhametsiz nasıl böyle kalbimi kırabiliyor anlamıyorum. Onun hatalarında benim tepkim olsun hayatım sana bişey olmasın. Moralini bozma canını sıktıgına değmez gibi laflarla onu teskin etmekken. Ben bir hata yapsam burnumdan getiriyor bana.
Hanımlar ne olur yorumlayın ben mi çok alınganım. Kendinizi benim yerime koyun. Böyle bir hata yaptıhınızda kocanız boyle mi tepkiler verir. Ben mi hassasım
Bu devam etti daha herkes beni dolandırıyo ben kimseye bişey yapmıyorum peder de almış arabayı filanca iş için 80 km yol yapmış kimbilir nereye gitti.
Konusup durdu. Şükür eve geldik beni bıraktı başka bir işi vardı oraya gitti ben inerken görüşürüz diyor. Bişey demedim. Eve geldim ağladım ağladım dayanamıyorum nasıl bana karsı bu kadar merhametsiz nasıl böyle kalbimi kırabiliyor anlamıyorum. Onun hatalarında benim tepkim olsun hayatım sana bişey olmasın. Moralini bozma canını sıktıgına değmez gibi laflarla onu teskin etmekken. Ben bir hata yapsam burnumdan getiriyor bana.
Hanımlar ne olur yorumlayın ben mi çok alınganım. Kendinizi benim yerime koyun. Böyle bir hata yaptıhınızda kocanız boyle mi tepkiler verir. Ben mi hassasım