Çoğu insan aman ne var bunda dicektir ama bende çok aliniyorum bu tarz şeylere. Geçen bende böyle birşeye maruz kaldım. Benim elim malesef ağırdır,mutfakta tepsiye kurabiye dizcektim eşim sabaha biter dedi annesi de güldü benimde aşırı ağrıma gittiEşim annesinde oturuyorlar görüntülü aradım annesini bize getirecek ona gitmiş küslerdi barışmışlar . Neyse muhabbet ederken dedim benımde bugün yoğun geçiyor yoruldum . İnşaat mı çalışıyorsun neden yoruldun dedi eşim ve annesiyle güldüler ağrıma gitti sizce komik mi ben mi alınganım
Gösterdim içeri geçince mesaj attım özel konuştum uzatma anladım işte sen de yapma şimdiden söyleyim böyle şakalar bize komik geldi vs dedi böyle saçma tepkilerAnnesinin yanında sizi düşürdüğü durum saçma olmuş
Tavrınızla hoşlanmadığınızı gösterin
Cidden öyle sabah işe geç kaldım annesinin yanında diyoki ben seni üç kere uyandırmadım mı neden kalkamadın bilmem neAnasını görünce şımarık çocuk moduna girmiş. Anasını getirirse hizmeti de o etsin sonuçta ev işi yormaz inşaat işine benzemez. Pislik ya
O da doğru ona da açıklaması şu oldu ben senle nişanlıyken de elbise giymeni vs dışarda istemiyordum hatta kolunu sıkmıştım hatırlıyor musun dedi bana bidaha elbise giycem deme . Babette giy artık karışmıyorum dediDiğer konunuzun yanında bu ne ki?
Ben olsam ben de alınırım ama buna bakarak tavır almam hiçbir şeyi çözmez. Aksine onların da size tavır almasına neden olabilir. Çünkü herkes kendi tarafinfan bakıyor dünyaya. Bireyselde kırıldığımı ifade ederimEşim annesinde oturuyorlar görüntülü aradım annesini bize getirecek ona gitmiş küslerdi barışmışlar . Neyse muhabbet ederken dedim benımde bugün yoğun geçiyor yoruldum . İnşaat mı çalışıyorsun neden yoruldun dedi eşim ve annesiyle güldüler ağrıma gitti sizce komik mi ben mi alınganım
Ben de kırıldığımı söyledim o da bize göre komikti dedi bidaha yapmam ama semire yaparsın diye uyarıyorum sen de böyle şakalar ilerde yapma dediBen olsam ben de alınırım ama buna bakarak tavır almam hiçbir şeyi çözmez. Aksine onların da size tavır almasına neden olabilir. Çünkü herkes kendi tarafinfan bakıyor dünyaya. Bireyselde kırıldığımı ifade ederim
Tenhada çimdik bas koluna bacağına. Düzgün davransın ay hiç dayanamam benim eşim de anasigili görünce yapardı böyle. Bende haşladim kenarda bir güzel. Bir daha yapamadıCidden öyle sabah işe geç kaldım annesinin yanında diyoki ben seni üç kere uyandırmadım mı neden kalkamadın bilmem ne
Öfff eşiniz ne yorucu , sürekli sende yapıyorsun ,sende yapma ,sen de şunu demiştinGösterdim içeri geçince mesaj attım özel konuştum uzatma anladım işte sen de yapma şimdiden söyleyim böyle şakalar bize komik geldi vs dedi böyle saçma tepkiler
Çok gereksiz bir davranış.İnşaat mı çalışıyorsun neden yoruldun dedi eşim ve annesiyle güldüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?