Senin kocan aşırı çakal biliyorsun değil miBen de kırıldığımı söyledim o da bize göre komikti dedi bidaha yapmam ama semire yaparsın diye uyarıyorum sen de böyle şakalar ilerde yapma dedi
Zaten istifa et diyip duruyor yorulduğumda Bencede kastı oyduKendi kendinizeyken söylese neyse. Şakaya vurulur gülünür falan filan. Ama annesinin yaninda soylemesi resmen sizi ve yaptiginiz işi aşağılama kastı taşıyor bence. O inşaatta calismak yaninda bir "hiç" olarak gördüğü işi de yapmayin görsün gününü anasiyla ikisi
ben de öyle biri değilim işte iyice tepeme çıkıldıKomik değil; yersiz. Eğer annesi size gelecekse ben olsam ağırlamak için kendimi yormam dayarım önüne makarnayı. Tavrı gösteririm.
Evet napcam benSenin kocan aşırı çakal biliyorsun değil mi
Bunu karşılıksız bırakma bu şakayı kesinlikle yapmak zorundasın kendisi kaşınmışBen de kırıldığımı söyledim o da bize göre komikti dedi bidaha yapmam ama semire yaparsın diye uyarıyorum sen de böyle şakalar ilerde yapma dedi
Evet baya daha güzelim ondan sürekli beni kötü hissettirmeye başladıÖfff eşiniz ne yorucu , sürekli sende yapıyorsun ,sende yapma ,sen de şunu demiştin
Neyin ezikliği neyin kompleksi bu ?
Eşinize göre daha mı alımlısınız sürekli ezik tavırlar sergiliyor
Asıl ergen kendisi bence
Erkekler kadınlara karşı daha hassas davranmayı bazen unutuyorlar. Ben açıkça burda benimle ilgilenmeni beklemiştim diye ifade ediyorumBen de kırıldığımı söyledim o da bize göre komikti dedi bidaha yapmam ama semire yaparsın diye uyarıyorum sen de böyle şakalar ilerde yapma dedi
TamamBunu karşılıksız bırakma bu şakayı kesinlikle yapmak zorundasın kendisi kaşınmış
Sen de çakal olacaksın yoksa aşırı ezecek seni ya ezik silik bi tip olup çıkacaksın (ki şüpheliyim bu konuda önceki konun yüzünden ) ya da anında cevap vermeyi öğreneceksin. Mesela hemen telefonda “sen mi taşıyorsun sanki deyip sen de kahkahayı basacaksın yoksa daha çok konu açarsınEvet napcam ben
Diğer konularına da Bi bütün olarak bakınca adam fecaat. Bi önceki konuda 4 aylık mı evlisin diye sormuşlar hayır 10 yıllık demiş ama Bi kaç gün önceki konusunda da 4 aylık olduğu yazıyor. Yani bu ikinci evlilik. 4 ayda kaç sorunDiğer konunuzun yanında bu ne ki?
Bunun farkındaysanız ona göre davranın sizi sindirmeye çalışıyor ve yavaştan başarıyor daEvet baya daha güzelim ondan sürekli beni kötü hissettirmeye başladı
O da doğru ona da açıklaması şu oldu ben senle nişanlıyken de elbise giymeni vs dışarda istemiyordum hatta kolunu sıkmıştım hatırlıyor musun dedi bana bidaha elbise giycem deme . Babette giy artık karışmıyorum dedi
Babet giymenin ve baya güzel olmanızın bununla alakası ne …Evet baya daha güzelim ondan sürekli beni kötü hissettirmeye başladı
E tamam nişanlıyken kolunu sıkan şimdiO da doğru ona da açıklaması şu oldu ben senle nişanlıyken de elbise giymeni vs dışarda istemiyordum hatta kolunu sıkmıştım hatırlıyor musun dedi bana bidaha elbise giycem deme . Babette giy artık karışmıyorum dedi
Bende kendimi alıngan biliyordum.Çoğu insan aman ne var bunda dicektir ama bende çok aliniyorum bu tarz şeylere. Geçen bende böyle birşeye maruz kaldım. Benim elim malesef ağırdır,mutfakta tepsiye kurabiye dizcektim eşim sabaha biter dedi annesi de güldü benimde aşırı ağrıma gitti
Evet tam dediğiniz gibi bende rahatsız olduğum için yüzüme vurulup gulunmesi ekstra geriyor beniBende kendimi alıngan biliyordum.
Ne var ya ,aslında kendiniz yavaşliğinizdan şikayetçi olduğunuz için zorunuza gidiyor.
Öyle kabul edin kendinizi ,iyi birşey biliyorusunuz,huzuru yavaşlilik getirir.
Keşke bende biraz yavaşa alsam ,tabakaya b.k yetiştrir gibi dolaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?