Ben mi alınganım yoksa bu kötü bir şaka mı

Zaten istifa et diyip duruyor yorulduğumda Bencede kastı oydu
Komik değil; yersiz. Eğer annesi size gelecekse ben olsam ağırlamak için kendimi yormam dayarım önüne makarnayı. Tavrı gösteririm.
ben de öyle biri değilim işte iyice tepeme çıkıldı

Ben de kırıldığımı söyledim o da bize göre komikti dedi bidaha yapmam ama semire yaparsın diye uyarıyorum sen de böyle şakalar ilerde yapma dedi
Bunu karşılıksız bırakma bu şakayı kesinlikle yapmak zorundasın kendisi kaşınmış

Evet baya daha güzelim ondan sürekli beni kötü hissettirmeye başladı

Ben de kırıldığımı söyledim o da bize göre komikti dedi bidaha yapmam ama semire yaparsın diye uyarıyorum sen de böyle şakalar ilerde yapma dedi
Erkekler kadınlara karşı daha hassas davranmayı bazen unutuyorlar. Ben açıkça burda benimle ilgilenmeni beklemiştim diye ifade ediyorum

Sen de çakal olacaksın yoksa aşırı ezecek seni ya ezik silik bi tip olup çıkacaksın (ki şüpheliyim bu konuda önceki konun yüzünden ) ya da anında cevap vermeyi öğreneceksin. Mesela hemen telefonda “sen mi taşıyorsun sanki deyip sen de kahkahayı basacaksın yoksa daha çok konu açarsın

Diğer konunuzun yanında bu ne ki?
Diğer konularına da Bi bütün olarak bakınca adam fecaat. Bi önceki konuda 4 aylık mı evlisin diye sormuşlar hayır 10 yıllık demiş ama Bi kaç gün önceki konusunda da 4 aylık olduğu yazıyor. Yani bu ikinci evlilik. 4 ayda kaç sorun
Yaşamış. Adam da öfke kontrolü sorunu var. Bence de bu konu ne ki.

Esin ne burcu ya aşırı gicik oldum sabahtan beri. Bence koç ama ?

zevzek...
çok para kazansaydın da yorulmak zorunda kalmasaydım deseydinizde o bozulsaydı.

Bunun farkındaysanız ona göre davranın sizi sindirmeye çalışıyor ve yavaştan başarıyor da
Kendinize iyilik yapıp buna izin vermeyin

Siz sürekli bu konularla uğraşmaktan, buraya konu açmaktan yorulmuyor musunuz? Diğer konunuz kapatıldı diye hemen bunu mu dert edindiniz.
Diğer konunuzda soru sorulunca çalışıyorum herkese cevap vermeye çalışıyorum demiştiniz de konuya göre mi cevap veriyorsunuz.

Babet giymenin ve baya güzel olmanızın bununla alakası ne …

Aynen inşaat mi çalışıyorsun neden yoruldun her şeyi de bu kadar alınmayın bazen dalgayı alın hayatı ya

Buna yorum yapacaktım, diğer konudan bahsedildiğini görünce onu okumaya gittim. Devede kulak kalır bu..

E tamam nişanlıyken kolunu sıkan şimdi
Söverde döverde çok normal

Bende kendimi alıngan biliyordum.
Ne var ya ,aslında kendiniz yavaşliğinizdan şikayetçi olduğunuz için zorunuza gidiyor.
Öyle kabul edin kendinizi ,iyi birşey biliyorusunuz,huzuru yavaşlilik getirir.
Keşke bende biraz yavaşa alsam ,tabakaya b.k yetiştrir gibi dolaniyorum

Evet tam dediğiniz gibi bende rahatsız olduğum için yüzüme vurulup gulunmesi ekstra geriyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…