Ben mi alınganım yoksa bu kötü bir şaka mı

Eşinize o zaman sen yap diyecektiniz. Eşim ev işimle ilgili şaka bile olsa bir şey dediği an o zaman sen yap diyorum. Tabi teksek agresif bir şekilde, annesi varsa da pasif agresif bir şekilde şaka gibi ahaha o zaman sen yap canım diyip önüne fırlatırdım tepsiyi de kurabiyeleri de.

Bazen kocalara gıcık oluyorum

Komik değil ama evet yersiz ve gereksiz. Yani kadınların yaptığı işin küçümsenmedi beni deli ediyor.

ben de gidip baktım da 10 yıllık evli olup çocuğu olan başka birisi, alıntılaya alıntılaya hatlar karışmış. kullanıcı isimlerine bakınca göreceksiniz.

konuya gelince baazı erkeklerin annelerinin, ailelerinin yanında eşlerine karşı bir errkekklikleri tutar. üstünlüğünü filan gösteresi gelir. bu da o model galiba.

ama normal şartlarda ben de sabah ayılamayan, uykulu sevgilime bütün gece beşik salladın herhalde diyorum (çocuğu yok) benim de yok, önce yapalım da sonra sallarız diyor. ya da o da bana yemek yapmadığım zaman (genelde yapmam) geleneksel roller üzerinden laf atıyor, ben de yoğun çalışan sevgili yapmasaydın bizde böyle diyorum. çok yoruldum denilince taş mı taşıdın diyoruz. bilmiyorum biz mi çok genişiz...

Evet baktım ne alaka başka birisi cevap vermiş. Pardon konu sahibi.

Eşin seni sokakta itip kakan küfür eden biri değil mi? Bunların yanında hiçbirşey ozaman bu laf,
Sen sevgisiz saygısız bi evliliğin içindesin bunu kabul ettikten sonra neye alınıp alınmayacağını düşünürüz üzüldüm senin adına kendini böyle ezdirme

Komik değil ama çok da abartmaya gerek yok.. Alındım falan.. Sizde gülüp geçseydiniz, yada kendinizi ifade etseydiniz.

Kendi anneniz böyle gülseydi buralara yazacak kadar alınır mıydınız acaba?

Böylelerine koca ne yapsa böyle alınmazlar ama kayınvalide güldü mü Dünyaları kararıyor. Asıl sorunu asla göremiyorlar.. Hep kaynana, görümceye takıyorlar.. Asıl mesele kocam dedikleri adamlar..

Bu tiplerle aynı apartmanda bile oturulmaz, millet koca diye kolunda geziyor. Diğer konularınızı da okudum, yobaz cahil saygısız bir kocanız var. Babet giyemezsin elbise giyemezsin derler giyene de öküz gibi bakarlar. Ergen kızlarım var ve böyle tiplerin varlığı beni çok huzursuz ediyor.

İşi gücü olan kadınlar böyle adamlarla evlenmeyin ya. Elbise giyemezsinmiş, niye he diyorsunuz bu adamlara?

Doğru demiş.siz de ota b.ka yorulup duruyorsunuz.hislerime tercüman olmuş.bu sitenin doğuştan yorgun kadınları destek verir şimdi bana kızma oku geç.

Yani kararsız kaldım ben, eğer başka hiç kötü bir şeyi yoksa kötü bir şaka deyip geçin. Ama zaten her fırsatta sizi küçümsemeye kalkan biri ise eşiniz tepkinizi verin derim.

Adam sizinle eğleniyor, dalga geçiyor.bir de kolunu sıktım diye hatırlatmak nedir? Utanması gerekirken? Kardeşim bu kadar rezilliğin ,her türlü şiddetin içinde buna mı takıldın sen cidden.çok komiksin valla

O da sana desin git işe çalış, yarın para mara bırakmıyorum bakalım diye.çalışmayan kişiler hiçbir zaman haklı değildir bana göre.

O da sana desin git işe çalış, yarın para mara bırakmıyorum bakalım diye.çalışmayan kişiler hiçbir zaman haklı değildir bana göre.

Pardon da çalışmadığımı kim söyledi? Ayrıca senin çalışmayan kadınlara karşı nasıl bilinçaltı bir kompleksin var ?

Bir kadın çalışmıyor diye her zaman haksız mı yani? Bu nasıl bir mantıksızlık? Kadın ev işi yapacağım diye canı çıksın ama yaptığı iş yetersiz bulununca haksız olsun , nasıl bir kadın düşmanlığı bu?

Ben de kırıldığımı söyledim o da bize göre komikti dedi bidaha yapmam ama semire yaparsın diye uyarıyorum sen de böyle şakalar ilerde yapma dedi
böyle şakalar yaptığında siz de ona ağır şakalar yapın. hemen yapıştırın cevabı keşke sen de inşaat işçisi kadar işe yarasan diye. en azından içiniz soğur. sonra da şaka yaptım canım beni seni seviyorum deyin. görsün anyayı konyayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…