Ben mi anormalim?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Normalde hiç böyle bir konu acmadim daha önce.Cinsellik bölümüne açılmadığı için buraya yazıyorum. Biraz çekiniyorum ama merak ediyorum bazı şeyleri ve sizlere de güveniyorum hani. Nişanlıyim biliyorsunuz :) baştan beri aramızda bir çekim var tabi yakinlasmalar da oldu hani inkar etmeyim. Ama ufak şeylerdi. Klasik el ele tutma fln. Ama ben bu çocuğu engelleyemiyorum artık. Afedersiniz gerçekten özür dilerim ama sürekli benimle baş başa kalmak, beni sıkıştırmak peşinde. Bundan bikacağım hiç aklıma gelmezdi ya.. Ama bıktım artık. Yanlış anlaşılmasın birliktelik fln değil derdi ama sürekli yakınlaşma derdinde bezdirdi beni canimdan. Bende neden bilmiyorum ama isteksizim ona karşı kaç zamandır. Bi de sevmiyorum hani öyle ne ergenler gibi. Ama beni anlamıyor. Düşünün bahçeleri fln var epey gezmeye gittik ailecek ya yeğenlerinin küçük bir evi var onlarla anlaşmış yengenizle yalnız kalayım siz gidin fln demiş. Kimseden utanmıyor da. Daha bir sene var evliliğe. Ve onun bu önü alınmaz isteği ile nasıl başa cikicaz bilmiyorum bıktım yahu

Burada sorun siz de isteseydiniz ama evliliğe çok var diye istemeseydiniz ortaya çıkardı o zaman anormal denebilirdiniz evet. Ama insan bazı dönemler isteksiz olabiliyor ya, karşı taraf da sürekli sıkıştırınca çok isteksiz olunca en basit sarılma bile işkenceye dönebiliyor.
Ben böyle durumlarda sevgilimle açık açık konuşmayı tercih ediyorum, anlayışlı da bir insan. Belki bir iki gün sonra yine çok yılışıyor ama söyleyince gerçekten bu kadarını istiyorum daha fazlası bunaltıyor ben de istediğimde yakınlaşırsak daha güzel oluyor diyorum sen de istemeyebilirsin zaman zaman vesaire. O zaman hak veriyor. En doğrusu diyalog kurmak bence.

Aslında bu süreçte biraz yakınlaşmadan yanayım daha sonra evlenince umulmadık problem çıkabiliyor dozu ayarlamak lazım böyle geri kafalıda değilim ama benimkide beni ağlatmıştı ağlayınca bidaha ısrar etmedi bizi anlamadıkları kesin

Benim kocamda öyleydi sanirim normal yani ama sen hic yaklasmak istemiyorsan acik acik konus söyle derdini illa nisanlisiniz diye senin istemedigin seyleri yapmak zorunda degilsin bunu unutma kendini nezaman hazir hissedersen ozaman yaklasirsiniz

şimdi sen ne bekliyorsun

yani nişanlısınız

ergen gibi sarılmak vs diyorsunuz da liseliler el ele diz dize

öpüşmek koklaşmak boyutunda

burada sürtünen arkadaşlar da var

yetişkinler daha ileri aşamada da olabilir

adam seni öpmek sarılmak

azıcık da belki okşamak vs istiyor olabilir

sen de bazı hassasiyetlerden kaynaklı elini dahi tutturmak istemeyebilirsin amma bu durumda aranızda uyum yoktur

yani sen elime erkek eli değmesin o da evlilik öncesi birliktelik gibi iki ayrı uçtaysanız olmaz

ama orta yolu bulursanız olur

anormal diyemem çünkü kızlarımızı biz böyle yetiştiriyorız cinsellik ayıp kala birşeydir haliyle bu psikoloji ile yaşanmış 20 25 yıl bir kaç ayda değişmez
erkekler ise o kadar erişilmez birşey olarak gördükleri cinselliği yaşadıktan sonraki hayal kırıklığı cinsel isteksizlik olarak kendini gösterebiliyor
cinsellik bir tabu ve böyle olmayada devam edeceğe benzer bizim coğrafyamızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…