• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi anormalim?

Bence anormal felan degilsin. Bende uygun gormuyorum dugunden once yakinlasmayi.
Ama sonuc olrak sana " nisanlin anormal, azgin" da diyemem. Cunku cinsel cekim oluyor her turlu ve erkekler bunu daha zor dizginler. Ben karsiniza alip uzun uzun konusma taraftriym.

pardon ama dokunmadan karıkocalık nasıl oluyor :deli:
VEdeBU VEdeBU canım bence orada şunu demek istemiş...
Kocası dahi olsa kadın istemedikten sonra onunla zorla cinsellik yaşayamaz...
Benim anladigim bu...

Konuya gelince Mylittlehoneybee Mylittlehoneybee
Nişanlısın.. Kararlarını verebilecek yastasin.. Gönlün ne istiyor ise onu yaşa...
Dogrularindan vazgecmeden...

Normalde hiç böyle bir konu acmadim daha önce.Cinsellik bölümüne açılmadığı için buraya yazıyorum. Biraz çekiniyorum ama merak ediyorum bazı şeyleri ve sizlere de güveniyorum hani. Nişanlıyim biliyorsunuz :) baştan beri aramızda bir çekim var tabi yakinlasmalar da oldu hani inkar etmeyim. Ama ufak şeylerdi. Klasik el ele tutma fln. Ama ben bu çocuğu engelleyemiyorum artık. Afedersiniz gerçekten özür dilerim ama sürekli benimle baş başa kalmak, beni sıkıştırmak peşinde. Bundan bikacağım hiç aklıma gelmezdi ya.. Ama bıktım artık. Yanlış anlaşılmasın birliktelik fln değil derdi ama sürekli yakınlaşma derdinde bezdirdi beni canimdan. Bende neden bilmiyorum ama isteksizim ona karşı kaç zamandır. Bi de sevmiyorum hani öyle ne ergenler gibi. Ama beni anlamıyor. Düşünün bahçeleri fln var epey gezmeye gittik ailecek ya yeğenlerinin küçük bir evi var onlarla anlaşmış yengenizle yalnız kalayım siz gidin fln demiş. Kimseden utanmıyor da. Daha bir sene var evliliğe. Ve onun bu önü alınmaz isteği ile nasıl başa cikicaz bilmiyorum bıktım yahu :KK43:
Kuzum sen istemion mu ?? Senin baya hoşnut olman lazimdi bu durumdan

Çok ısrar beraberinde iticiliğide getiriyor.
Sen bi adam ol jestler yap,sempatik ol,çekici ol zaten o zaman kadin ister.
Ama yok mal mal elleme minciklama peşindeyse benimde hevesim kaçar. anormallik yok görmemişlik var.evlenince duzelir canim mutluluklar:KK200:

Çok ısrar beraberinde iticiliğide getiriyor.
Sen bi adam ol jestler yap,sempatik ol,çekici ol zaten o zaman kadin ister.
Ama yok mal mal elleme minciklama peşindeyse benimde hevesim kaçar. anormallik yok görmemişlik var.evlenince duzelir canim mutluluklar:KK200:
Aynısını yazacaktım, pes :)
Eh, aklın yolu bir..

Normalde hiç böyle bir konu acmadim daha önce.Cinsellik bölümüne açılmadığı için buraya yazıyorum. Biraz çekiniyorum ama merak ediyorum bazı şeyleri ve sizlere de güveniyorum hani. Nişanlıyim biliyorsunuz :) baştan beri aramızda bir çekim var tabi yakinlasmalar da oldu hani inkar etmeyim. Ama ufak şeylerdi. Klasik el ele tutma fln. Ama ben bu çocuğu engelleyemiyorum artık. Afedersiniz gerçekten özür dilerim ama sürekli benimle baş başa kalmak, beni sıkıştırmak peşinde. Bundan bikacağım hiç aklıma gelmezdi ya.. Ama bıktım artık. Yanlış anlaşılmasın birliktelik fln değil derdi ama sürekli yakınlaşma derdinde bezdirdi beni canimdan. Bende neden bilmiyorum ama isteksizim ona karşı kaç zamandır. Bi de sevmiyorum hani öyle ne ergenler gibi. Ama beni anlamıyor. Düşünün bahçeleri fln var epey gezmeye gittik ailecek ya yeğenlerinin küçük bir evi var onlarla anlaşmış yengenizle yalnız kalayım siz gidin fln demiş. Kimseden utanmıyor da. Daha bir sene var evliliğe. Ve onun bu önü alınmaz isteği ile nasıl başa cikicaz bilmiyorum bıktım yahu :KK43:
1 yıl var daha düğüne inşallah seni manşetlerde görmeyiz bebişim :)

Burada sorun siz de isteseydiniz ama evliliğe çok var diye istemeseydiniz ortaya çıkardı o zaman anormal denebilirdiniz evet. Ama insan bazı dönemler isteksiz olabiliyor ya, karşı taraf da sürekli sıkıştırınca çok isteksiz olunca en basit sarılma bile işkenceye dönebiliyor.
Ben böyle durumlarda sevgilimle açık açık konuşmayı tercih ediyorum, anlayışlı da bir insan. Belki bir iki gün sonra yine çok yılışıyor ama söyleyince gerçekten bu kadarını istiyorum daha fazlası bunaltıyor ben de istediğimde yakınlaşırsak daha güzel oluyor diyorum sen de istemeyebilirsin zaman zaman vesaire. O zaman hak veriyor. En doğrusu diyalog kurmak bence.
Sanırım benim durumum bu. Bi de ben rahat olmazsamta en ufak şey yaşamak istemiyorum.

Back
X