• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi anormalim?

Bence gayet normal bi durum insan aşık olduğuyla Başbaşa kalmak dokunmak ister bundan daha normal bişey yok aksine senin bunu istememen anormal bence insan sevdiğiyle olmak istemez mi :KK22:
Bende isterim niye istemeyim. Ama bu da sürekli olmaz ki. Sürekli aklı bunda ve beni sıkıştırma peşinde bezdim biraz

Aslında bu süreçte biraz yakınlaşmadan yanayım daha sonra evlenince umulmadık problem çıkabiliyor dozu ayarlamak lazım böyle geri kafalıda değilim ama benimkide beni ağlatmıştı ağlayınca bidaha ısrar etmedi bizi anlamadıkları kesin
Beni de ağlattı bi de trip atıyor üstüne gönlümü almayı geçtim. Yok ben boş yere çaba gösteriyorum fln. Halbuki brni bunaltmasa herşey olucak zaten güzelce

şimdi sen ne bekliyorsun

yani nişanlısınız

ergen gibi sarılmak vs diyorsunuz da liseliler el ele diz dize

öpüşmek koklaşmak boyutunda

burada sürtünen arkadaşlar da var

yetişkinler daha ileri aşamada da olabilir

adam seni öpmek sarılmak

azıcık da belki okşamak vs istiyor olabilir

sen de bazı hassasiyetlerden kaynaklı elini dahi tutturmak istemeyebilirsin amma bu durumda aranızda uyum yoktur

yani sen elime erkek eli değmesin o da evlilik öncesi birliktelik gibi iki ayrı uçtaysanız olmaz

ama orta yolu bulursanız olur
Bakin mesele onun birseyler yaşamak istemesi değil. Bende istiyorum ama bu hayatın merkezi yapılmaz ki. Sürekli bu düşünülmez, lafı edilmez ve bana baskı uygulanmaaz canımı bu sıkıyor ki benim zaten hevesim kaçıyor o öyle yapınca

Nisanli iken normal.bence.kendi ke:KK76::KK76:ndime guluyorum simdi.bizim.ilk opusme sinemada oldu.ben hic ihtimal vermiyordum.neyse ikimizde hassasiyet sahibiyiz misiz tabiki.zaman gecti.sinemaya gidelim dedu.benim aklimda oyle birsey yok.baktim yakinlasmaya calisiyor.hareketler degisik.ne oluyoruz dedim.benim hosuma da gidiyor .ama agirdan da aliyorum.sinema isini her bulusmada gidelim.diyordu ben de reddettim abarttu yani..m
.sonra kendi evi vardi.israrla eve cagirmalaar...sonra ciddi konustum.bu sefer isi bana dondurdu ilkinden yapmasaydik diye ...simdi hep istiyorum diyir.dusun sadece opmek...firsatini nerde bulursa ...ileri boyuta gitsek evlenmeden cocuk sahibi oluruz
Sonra ne mi olduuuu evlendiikkk o guxel gunler gitttiiiiiii gittiiiii.......elinin altinda evde olduk anlayacagin....
Dozajini ayarlarsan guzel ama bence yalniz kalabilecegin yerler gitme..kamuya acik alanlara git diyesim geldi:dondurma:

Bence anormal felan degilsin. Bende uygun gormuyorum dugunden once yakinlasmayi.
Ama sonuc olrak sana " nisanlin anormal, azgin" da diyemem. Cunku cinsel cekim oluyor her turlu ve erkekler bunu daha zor dizginler. Ben karsiniza alip uzun uzun konusma taraftriym.
Kesinlikle bir çekim oluyor. Bende istemezdim normalde yaşamayı ama bir süre sonra engelleyemiyorsun zaten. O da çok abartmasa bende isterim

Canım bütün erkekler böyle eşimde nisanliyken bize yemeğe gelirdi yalnız kaldığımız bir iki dk da bile öpmek ellemek isterdi ve sinir Küpüne dönerdim yan odada bizimkiler var nasıl bir cesaret derdim evlenince hiç öyle olmuyo yanında kiyafetsiz kal yinede öyle çekici gelmezsin yasaklar ve korkular çekici gelir yakalanma heyecanı başka oluyo herhalde

Çocuklara haber salacak kadar bi mincirma isteği de fazla hakikaten..
daha cool olabilir biraz arsizliga vurmuş gibi.. haklısınız..
Ya Evet ve çocuklara diyormuş ki burayı boşaltın hemrn. Bende dedim ki ben çekiniyorum çocuklardan(küçükte değiller ki ) hiç çekinmiyor musun bu ne rahatlık diyorum. Anlamıyor

Canım bütün erkekler böyle eşimde nisanliyken bize yemeğe gelirdi yalnız kaldığımız bir iki dk da bile öpmek ellemek isterdi ve sinir Küpüne dönerdim yan odada bizimkiler var nasıl bir cesaret derdim evlenince hiç öyle olmuyo yanında kiyafetsiz kal yinede öyle çekici gelmezsin yasaklar ve korkular çekici gelir yakalanma heyecanı başka oluyo herhalde
Kesinlikle. Mutfakta bi su içmeye gidiyorum evlerinde yemeğe gittiğimizde fln bana diyor ki gel bir öpeyim:halay:aannem fln görse çok ayıp yanu.

Sizi çok bunaltmış belli ki ama bu soğukluk isteksizlik asıl evlendikten sonra sorun olacaktır 1 yıl boyunca daha çok sıkılıp uzaklaşacaksınız bende sevmezdim arkamda tintin gezen birini :KK43:

Nisanli iken normal.bence.kendi ke:KK76::KK76:ndime guluyorum simdi.bizim.ilk opusme sinemada oldu.ben hic ihtimal vermiyordum.neyse ikimizde hassasiyet sahibiyiz misiz tabiki.zaman gecti.sinemaya gidelim dedu.benim aklimda oyle birsey yok.baktim yakinlasmaya calisiyor.hareketler degisik.ne oluyoruz dedim.benim hosuma da gidiyor .ama agirdan da aliyorum.sinema isini her bulusmada gidelim.diyordu ben de reddettim abarttu yani..m
.sonra kendi evi vardi.israrla eve cagirmalaar...sonra ciddi konustum.bu sefer isi bana dondurdu ilkinden yapmasaydik diye ...simdi hep istiyorum diyir.dusun sadece opmek...firsatini nerde bulursa ...ileri boyuta gitsek evlenmeden cocuk sahibi oluruz
Sonra ne mi olduuuu evlendiikkk o guxel gunler gitttiiiiiii gittiiiii.......elinin altinda evde olduk anlayacagin....
Dozajini ayarlarsan guzel ama bence yalniz kalabilecegin yerler gitme..kamuya acik alanlara git diyesim geldi:dondurma:
Birazda sürecin etkisi var sanırım. 3 senedir birlikteyiz ve 5 6 ay hiç görüşemedigimiz olmuştu geçen sene onun patlamasını yaşıyor sanırım. Aynen genelde kalabalık kafelere gidiyorum

Back
X