Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizin için geç olabilir ama onlar için değil demek ki ve bu herzaman olan birşey değil ki tolare edilebilir 2 saat için bir yerden bir yere gidilir mi bir çayın yapılıp demlenmesi zaten yarım saat. misafir onlar sohbet muhabbet o saat olmuştur çok ayıp etmişsiniz geç oldu bizim için geç demekle resmen kovmak gibi olmuş ağız ucuyla da olsa oturduk işte ne güzel diyebilirdiniz bizde de toplanınca geç vakte kadar oturulur hadi size uygun olmasa da cevap hoş değil eşinizi zor duruma düşürmüşsünüz
Gecenin bir saatine kadar misafirlik mi olur,ben de hiç hoş karşılamam.
Sürekli gelmeyen bir misafirse allttan alınır ama süreklilik kazanırsa iş değişir.
Çalışmayan insan çalışanın halinden anlamıyor. Benimde kp kv gelmişti bir gün yatılıya, komşumda geldi onları görmeye saat 1 olmuş tabi geç oldu diyorlar kv de daha erken oturuyoruz yarın pazar deyince bende balık gibin baka kaldım. Tabi saat 7 de kalkıp işe giden onlar değil nereden bilecekler..
evet şikayetinizde haklısınız ama evde ki misafire böyle denmez.
hadi hergün gelip gitseler artık sabrınız taşmıştır derdim ama bu olmamış.
o kadar saat yaptığınız ev sahipliğini yerle bir etmişsiniz. haklıyken haksız olmuşsunuz.
Ayıp olmuş ve 12 buçuk da gec bir saat değil, 2 saat kime yetecek ki? Üstelik aile icindeki muhabbet de keyiflidir.. ben cok defa hatırlıyorum 2ye 3e kadar misafirlerimizin oldugunu. 1 kere 4 saat uyuyup ise gitti diye de kimse ölmez. Hic uyumadan 2 gün boyunca çalışan insanlar var sonuçta.
benim için geç bir saat dedim bu kadarını demeniz yeterliydi
ilk cümleniz tamamda
bizde bu saate kadar oturmak ayıp olarak karşılanır dedim bu biraz ayıp olmuş
kızgınlık ifadesi olmasada biraz kızdığınızı düşündürür
Kibarca kalkın gidin demişsin ayıp olmuş bi de bu insanlar eşinin akrabası o ona söyler bu ona der olay çok farklı bir boyuta ulaşır dediğine diyeceğine bin pişman ederler
Hicde ayip etmemissin ,gece 23 den sonraya bu kadar kalabalik sacma hadi sdiz ixe gideceksiniz vs ,hafta ici sonucta cocuklarin okulu var ,
Gurultude olur ,konu komsunun hakkina girmek demek bu ,
Cok dusuncesizlermis ,
Kadinda resmen teyit beklemis daha oturun erken demeniz icin ,
Kendileri ertesi gun kimbilir kacta kalkar yataktan
Herşeyin bir üslubu var. Karşınızdaki sizden büyük ve misafir. Kadına resmen ayıp ettiniz demişsiniz. Haklı olduğunuz yerde haksız olmuşsunuz. Bunu dile getirmenin onlarca yolundan en kırıcı olanını dile getirmişsiniz.