ben mi buyutuyorum.cok rahatsiz.oldum

seskaljin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
152
118
103
Merhaba kizlar acil bisey sormam lazim size. 26 yasindayim 3 senelik evliyim.
Kayivalidemlerle yasiyoruz.
kaynim var 23 yasinda.bugun askerlik arkadsini getirmis eve 10 gun kalcakmis.babasiyla tartismis bizde kalicakmis.o da 23 yasinda.
kayinvalidem esime o da sizin kardesiniz.10gün kalicak burda demis.esimde e gelininiz var evde uygun olmaz demis.kv'de odadan disari fazla cikmaz demis.
Ben sinir oldum acikcasi. Rahatsiz oldum durumdan. Ben mi abartiyrm?

bu konular çok enteresan;

şimdi normalde doğru değil, hem gelen misaifr hem de kanınızın yaş itibariyle sizinle sürekli aynı evde bulunması hiç hoş değil.

ama o ev kimin?

yani siz de o evde misafirseniz zaten diyecek bir şey yok, rahatsızsanız gidersiniz,

o ev sizinse tepkinizi gösterirsiniz, eşe çıtlatarak falan değil, direk yüzlerine "hooop ne oluyor, bana soruldu mu" dersiniz.

Sen abartmiyor sun canım hatta uzat uzatabildigin kadar böyle bir saçmalık olamaz ... Aynı evde yaşıyor sunuz kp. Kaynin oda yetmezmiş gibi 7 kat yabancı bir erkek iyi dayanıyor sun valla eşin de tuhaf nasıl rahat ediyor bu durumda ayrı eve çıkmayı düşünse ya !!

Kayinvalidemle yasiyorum esimin kardesi bekar haliyle oda bizimle.onda bi problem yok. Problem kaynimin asker arkadasinin gelmesi ve 10 gun kalacak olmasi.

Evimiz yapiliyor 2 haftasi kaldi insallah 2 haftaya kndi evimde olucam.
Valla banada cok sacma geldi.esim annesine demis uygun olmaz diye.kadin o da sizin kardesinz demis.23 yasindaki adam nerden bnm kardesim oluyo.tanimiyoruz etmiyoruz.kaynimin askerlik arkadasi. 10 gunde bn hic mi dus almicam ne bileyim sinir oldumm yaaaa

Biz kayinvalidemin evinde yasiyoruz.
Gelmesin diyeceltim de kusura bakma kabul etmek zorundasınız sanırım.

Beğenmeyen çeker gider e giderse laf. Sizin gitmeniz gerek çünkü. Ev kiminse son söz onundur

Ben ses cıkaramazdım
Sanırım kvalide evine siz gttiniz
Rahatsız olsam da birsey demezdim

Bu durumda idare etmek goz yummak durumundasiniz.
Cok evde vakit gecirmesinler disarida dolassinlar o zaman biraz daha rahat edersiniz.
Kendi evinize tasiniyormussunuz buda o evde son sıkıntınız olsun.

İşte böyle karışık durumlar olmasın diye aynı evde yaşamak zor, yanlış, saçma!

Siz haklısınız, orası net.
Ama o evde kaynınız da yaşıyor, arkadaşı da kalabilir.
Evde gelin var, rahatsızlık olur diye düşünmek de lazım ama nerde o ince fikir? Yok.. O kadar ince düşünen zaten aynı eve almaz gelini..

Anlaşılan başka çaren yok. Annenler yada ablan kardeşin varsa onlara gitmeyi düşünsen. Çünkü kaynin bile kardeşin değil ki arkadaşı kardeşin olsun genç kadın sın sonuçta..

Siz kayınvalideniz ve kayınbiraderinizin yaşadığı eve gittiyseniz orası sizin olduğu kadar kayınbiraderinizin de evi ve zor durumdaki arkadaşını kendi evine getirebilir.

Tabiki onun evi.onlarin evi.ona bir sozum yok zaten. Kaynimin bile ayda yilda bir gorustugu o da telefnla ayri sehirdeler zaten.dogru duzgun tanimadigi biriyle ayni evde 10 gun kalmak bni rahatsiz etti

Tabiki onun evi.onlarin evi.ona bir sozum yok zaten. Kaynimin bile ayda yilda bir gorustugu o da telefnla ayri sehirdeler zaten.dogru duzgun tanimadigi biriyle ayni evde 10 gun kalmak bni rahatsiz etti
Rahatsız edebilir evet haklısınız.
Ama maalesef yapacak şey yok.

Zaten evde yeterince kalabaliksiniz bide ustune kocaman adam bence de çok uygunsuz bir durum

Haklisin sen cnm zaten bunu kv nin düşünmesi lazımdı ama anladığım kadarıyla kv ince fikirli biri degil

Hayır hic abartmıyorsunuz cok cok haklısınız anneniz yakinsa kayninizin arkadası gidene kadar ailenizin yaninda kalın bence peygamber efendimiz demis ki kayın atestir Zaten kayniniz var bir de arkadasi gelmis 10 gün az bir zaman degil siz abartmiyorsunuz

Saçmalık resmen. Ama sen birsey yapamazsin. Eşin de ne rahat adam ona şaşırdım asıl. 1 gün de değil yani.

Yapacak birsey yok gibi gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…