Kendi evinde odandan az mı cikicakmissin. Ayrıca elin adamı ve 23 yaşındaki kaynin neden kalıyor sacmalik. Ailecek kafayı yemişler. O nasıl kaynana be
Sen abartmiyor sun canım hatta uzat uzatabildigin kadar böyle bir saçmalık olamaz ... Aynı evde yaşıyor sunuz kp. Kaynin oda yetmezmiş gibi 7 kat yabancı bir erkek iyi dayanıyor sun valla eşin de tuhaf nasıl rahat ediyor bu durumda ayrı eve çıkmayı düşünse ya !!
Gelmesin diyeceltim de kusura bakma kabul etmek zorundasınız sanırım.Biz kayinvalidemin evinde yasiyoruz.
Anlaşılan başka çaren yok. Annenler yada ablan kardeşin varsa onlara gitmeyi düşünsen. Çünkü kaynin bile kardeşin değil ki arkadaşı kardeşin olsun genç kadın sın sonuçta..Evimiz yapiliyor 2 haftasi kaldi insallah 2 haftaya kndi evimde olucam.
Valla banada cok sacma geldi.esim annesine demis uygun olmaz diye.kadin o da sizin kardesinz demis.23 yasindaki adam nerden bnm kardesim oluyo.tanimiyoruz etmiyoruz.kaynimin askerlik arkadasi. 10 gunde bn hic mi dus almicam ne bileyim sinir oldumm yaaaa
Siz kayınvalideniz ve kayınbiraderinizin yaşadığı eve gittiyseniz orası sizin olduğu kadar kayınbiraderinizin de evi ve zor durumdaki arkadaşını kendi evine getirebilir.
Rahatsız edebilir evet haklısınız.Tabiki onun evi.onlarin evi.ona bir sozum yok zaten. Kaynimin bile ayda yilda bir gorustugu o da telefnla ayri sehirdeler zaten.dogru duzgun tanimadigi biriyle ayni evde 10 gun kalmak bni rahatsiz etti
Haklisin sen cnm zaten bunu kv nin düşünmesi lazımdı ama anladığım kadarıyla kv ince fikirli biri degilTabiki onun evi.onlarin evi.ona bir sozum yok zaten. Kaynimin bile ayda yilda bir gorustugu o da telefnla ayri sehirdeler zaten.dogru duzgun tanimadigi biriyle ayni evde 10 gun kalmak bni rahatsiz etti
Hayır hic abartmıyorsunuz cok cok haklısınız anneniz yakinsa kayninizin arkadası gidene kadar ailenizin yaninda kalın bence peygamber efendimiz demis ki kayın atestir Zaten kayniniz var bir de arkadasi gelmis 10 gün az bir zaman degil siz abartmiyorsunuzMerhaba kizlar acil bisey sormam lazim size. 26 yasindayim 3 senelik evliyim.
Kayivalidemlerle yasiyoruz.
kaynim var 23 yasinda.bugun askerlik arkadsini getirmis eve 10 gun kalcakmis.babasiyla tartismis bizde kalicakmis.o da 23 yasinda.
kayinvalidem esime o da sizin kardesiniz.10gün kalicak burda demis.esimde e gelininiz var evde uygun olmaz demis.kv'de odadan disari fazla cikmaz demis.
Ben sinir oldum acikcasi. Rahatsiz oldum durumdan. Ben mi abartiyrm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?