- 10 Nisan 2014
- 43.429
- 115.743
- 798
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
resmen el koymuş bence amaç unutturmak sahiplenmek.benim de kıyafet başıma gelmişti montum gitti ve geri gelmediiiiBende şaşırdım inanın birde 1 dönem boyunca onda duracakmış öyle istiyor arkadaş
Benımde en nefret ettıgım şeydır .Keşke vermeseydın.Merhaba arkadaşlar geçen arkadaşın evindeyken kitaplar hakkında konuşurken ara sıra kitap değiş dokuşu yapmaya karar verdik ben de o sırada kütüphanesinden bir kitabı çok beğendim utana sıkıla zar zor ödünç almak istediğimi söyleyebildim sonrasında en yakın zamanda kendisinin de benim kitaplarımdan beğenip alması için evime davet ettim. Ertesi gün beni aradı ve kitaplarımın hepsini istediğini okuyup vereceğini ama zamanı olmadığı için bana gelemeyeceğini iş yerime getirmemi yol üstü alacağını söyledi. Kitaplarım arasında okumadığım çok kitap var ve kitapsız da kalmamak için bir kısmını verebileceğimi söyleyince çabuk okuyup ulaştırırım sana vs. söyledi. Ben de aralarında bir tanesini kendime bırakıp onun kitabıyla birlikte kitapları kendisine ulaştırdım. 10 gün sonra elimdeki kitap bitince kendisini aradım bir iki tane bana ulaştırmasını söyledim bir tane gönderdi sayfa araları hep kıvrılmış ayraç kullanılmamış, kağıtlar yıpranmış.
Ben okuduğum kitapları sürekli sevdiğim arkadaşlarımla paylaştığım için kitap kıvırmaktan vs. nefret ederim arkadaşımın kitabını kıvırmayı bırakın ayraç bile kullanmadan kaldığım sayfa sayısını telefonuma not ederek okudum. Ve şimdi kitaplarımın neredeyse tamamı arkadaşımda ve diğer kitapların da bu şekli alacağı aşikar ve her şeyden önce konu kitaptan çok arkadaşımın rahatlığı, kendisine hayır diyemeyeceğimden emin olması, emanetlere karşı özensizliği, değersizliği... Arkadaşımla kibar bir dille konuşmalı mıyım yoksa çok mu abartıyorum dersiniz?
El elin eşeğini ıslık çalarak güdermiş.Merhaba arkadaşlar geçen arkadaşın evindeyken kitaplar hakkında konuşurken ara sıra kitap değiş dokuşu yapmaya karar verdik ben de o sırada kütüphanesinden bir kitabı çok beğendim utana sıkıla zar zor ödünç almak istediğimi söyleyebildim sonrasında en yakın zamanda kendisinin de benim kitaplarımdan beğenip alması için evime davet ettim. Ertesi gün beni aradı ve kitaplarımın hepsini istediğini okuyup vereceğini ama zamanı olmadığı için bana gelemeyeceğini iş yerime getirmemi yol üstü alacağını söyledi. Kitaplarım arasında okumadığım çok kitap var ve kitapsız da kalmamak için bir kısmını verebileceğimi söyleyince çabuk okuyup ulaştırırım sana vs. söyledi. Ben de aralarında bir tanesini kendime bırakıp onun kitabıyla birlikte kitapları kendisine ulaştırdım. 10 gün sonra elimdeki kitap bitince kendisini aradım bir iki tane bana ulaştırmasını söyledim bir tane gönderdi sayfa araları hep kıvrılmış ayraç kullanılmamış, kağıtlar yıpranmış.
Ben okuduğum kitapları sürekli sevdiğim arkadaşlarımla paylaştığım için kitap kıvırmaktan vs. nefret ederim arkadaşımın kitabını kıvırmayı bırakın ayraç bile kullanmadan kaldığım sayfa sayısını telefonuma not ederek okudum. Ve şimdi kitaplarımın neredeyse tamamı arkadaşımda ve diğer kitapların da bu şekli alacağı aşikar ve her şeyden önce konu kitaptan çok arkadaşımın rahatlığı, kendisine hayır diyemeyeceğimden emin olması, emanetlere karşı özensizliği, değersizliği... Arkadaşımla kibar bir dille konuşmalı mıyım yoksa çok mu abartıyorum dersiniz?
Ben olsam kütüphane miyim la ben diyip kahkaha atar gırgıra vurur konuyu kapatırdım vermezdim kitaplarımı. Kütüphane bile kitapları tek veriyor onca imza karşılığıyla ya o da ayrı. Bu ne güven...Merhaba arkadaşlar geçen arkadaşın evindeyken kitaplar hakkında konuşurken ara sıra kitap değiş dokuşu yapmaya karar verdik ben de o sırada kütüphanesinden bir kitabı çok beğendim utana sıkıla zar zor ödünç almak istediğimi söyleyebildim sonrasında en yakın zamanda kendisinin de benim kitaplarımdan beğenip alması için evime davet ettim. Ertesi gün beni aradı ve kitaplarımın hepsini istediğini okuyup vereceğini ama zamanı olmadığı için bana gelemeyeceğini iş yerime getirmemi yol üstü alacağını söyledi. Kitaplarım arasında okumadığım çok kitap var ve kitapsız da kalmamak için bir kısmını verebileceğimi söyleyince çabuk okuyup ulaştırırım sana vs. söyledi. Ben de aralarında bir tanesini kendime bırakıp onun kitabıyla birlikte kitapları kendisine ulaştırdım. 10 gün sonra elimdeki kitap bitince kendisini aradım bir iki tane bana ulaştırmasını söyledim bir tane gönderdi sayfa araları hep kıvrılmış ayraç kullanılmamış, kağıtlar yıpranmış.
Beni çok eğlendirdi bu yorum :) haklısınız eskiden ben de sizin gibi düşünürdüm ama evde koleksiyon gibi kitap biriktirmeye başlayınca kendine ait temiz kullanılmış bir kütüphanesi olsun istiyor insan ileride bu kitapları kardeşim dediklerime hediye ettiğimde temiz kullanılmış olarak vermek istiyorum sebep buşimdi de buraya kaç kitabı olduğunu kitaplarına ne kadar değer verdiğini, kitapların hayatı olduğunu abartı cumlelerle belirtip kendini övenler gelecek.
insanlar çok tahmin edilebilir.
guluyorum ben.
ne olacak allaşkına ayraç olarak kıvırmış insanlar yuzsuz falan, bir kitabı on kere mi okuyosunuz nedir?
Ama var bu tarz kitap delisi insanlar ben de öyleydim annem bile hatim ettin o kitabı derdi aynı kitabı bin kere okumuşluğum vardı kadın görünce anlıyordu yani :) o derece sonrasın da hepsini bağışladım bir noktadan sonra tutmak saçma geliyor şimdi de alıyorum okuyup birilerine veriyorum geri vermene gerek yok diye sende birilerine ver derim mutlaka okusun herkes Antalya da üni öğrencileri var 5 kız iş arkadaşımın tanıdıkları genel de onlara gönderiyorum çok mutlu oluyorlar kitaplar pahalı yaw öğrenciler içinşimdi de buraya kaç kitabı olduğunu kitaplarına ne kadar değer verdiğini, kitapların hayatı olduğunu abartı cumlelerle belirtip kendini övenler gelecek.
insanlar çok tahmin edilebilir.
guluyorum ben.
ne olacak allaşkına ayraç olarak kıvırmış insanlar yuzsuz falan, bir kitabı on kere mi okuyosunuz nedir?
Bana bir titreme geldi yeminleMerhaba arkadaşlar geçen arkadaşın evindeyken kitaplar hakkında konuşurken ara sıra kitap değiş dokuşu yapmaya karar verdik ben de o sırada kütüphanesinden bir kitabı çok beğendim utana sıkıla zar zor ödünç almak istediğimi söyleyebildim sonrasında en yakın zamanda kendisinin de benim kitaplarımdan beğenip alması için evime davet ettim. Ertesi gün beni aradı ve kitaplarımın hepsini istediğini okuyup vereceğini ama zamanı olmadığı için bana gelemeyeceğini iş yerime getirmemi yol üstü alacağını söyledi. Kitaplarım arasında okumadığım çok kitap var ve kitapsız da kalmamak için bir kısmını verebileceğimi söyleyince çabuk okuyup ulaştırırım sana vs. söyledi. Ben de aralarında bir tanesini kendime bırakıp onun kitabıyla birlikte kitapları kendisine ulaştırdım. 10 gün sonra elimdeki kitap bitince kendisini aradım bir iki tane bana ulaştırmasını söyledim bir tane gönderdi sayfa araları hep kıvrılmış ayraç kullanılmamış, kağıtlar yıpranmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?