Ben mi çok abartıyorum acaba benim yerimde olsanız napardınız ?

O zaman baska caren yok.

Kayinvalidende kalacak onun evine uyum saglayacaksin
Branşınız ne ve yeni mi atandınız ? Maaşınız bir öğretmene göre düşük geldi bana,hele eşinizinki daha da düşükmüş onun branşını daha da merak ettim.
Dipnot:kv'de kalmayın,eşinize de Eğer onlarla iyi geçinmek zorundaysam beraber yaşamamalıyım yoksa iyi geçinmek hayal diyin çünkü gerçek bu

eşiniz askerliğini bir süre daha tecil ettiremiyor mu?
bu süreçte biraz elinizi toparlar eşiniz askerdeyken faturaları vs karşılayacak kadar kenara para atarsınız.
benim eşim de evlendikten sonra gitti askere, tecil hakkı vardı, bedelli bekliyordu ama bir süre işsiz kalınca bari askere gitsin dedik (askerliğini yapmaması karşısına çıkıyordu)
benim de maaşım düşüktü, ev kiraydı, öğlen-akşam işyerinde yedim yemeğimi, kiramı faturamı karşıladım oturdum evimde, neden evimi kapatıp başkasının evinde 6 ay kalayım ki koskoca kadın.
hiçbir şekilde rahat edemezsiniz, bunu iyi düşünün.

Kredinizi yapılandırabilirsiniz. Örneğin şu an aylık 3.000 TL ödemeniz varsa, krediyi yapılandırıp ödemenizi 1 yıl boyunca aylık 2.000 TL ödeyecek şekilde düşürebilirsiniz. Herkesin dediği gibi bence de kayınvalide ile kalmayın. Annenizin gelip yanınızda kalma imkanı varsa, anneniz gelsin. Yoksa da tek kalın bence. Ben de öğretmenim ve evlenmeden önce hiç bilmediğim bir şehirde 2,5 yıl tek yaşadım. Atla deve değil yani tek kalabilirsiniz. Tabiki karar sizin. Kayınvalide ve görümce ile iyi anlaşıyorsanız orada kalmak da bir seçenek tabi...

Maaşlı kendi ayakları üzerinde durabilen ev kredisini bile üstlenebileceği kadın bile eziliyorsa vay kadınların haline

Zaten kısa dönem yapcakmis neden evlenmeden yollamadınız askere?

Maaşın da var neden KV ile yasayasin ki,iyiyken kötü olursunuz bir de görümce varken

Neden iyi geçinmek zorundaymışsınız? Onlarda kalmak zorunda mısınız kalın kendi evinizde.

Karsilikli sagliksiz dusunceler ve plansiz bir hayat.tek umudum ogrencilerinize yansitmiyor olmaniz

Kendi evinde kal bu gidişle tek kalmaktan deil de kv evinde bise olcaksa olur

Tabi korkar evin tüm yükünü sirtlanan bir saf (özür dileyerek soyluyorum) bulmuş kendine

Boşanma gibi bir düşünceniz mi var ?

Ya ne yapacaksın ayrılmayı mı düşünüyorsun bu adamın cimri ve aileci olduğu belli değil miydi zaten

Ahh ahh ekonomik ozgurluk icin okuyoruz ama nerde özgürlük iste. Krediyi alirken esinizin askerligini ve kv de kalma isini hesaplamadiniz mi ? bastan kabul etmissinz sanki ?

Yanlışınız var herhalde. Yaz tatilinde 3.000 tl alıyorum. Okullar açıkken ek dersle birlikte 4.780 tl. Maaşınızı yanlış yazdınız ya da yanlış biliyor olmalısınız.

Anladım canım
Allah kolaylıklar versin
Bizim kredimiz 2700 tl

Kendi evinizde kalın. Ekderslerinizle geçinirsiniz tek başınıza. Eşiniz veliniz değil koskoca kadınsınız nerede kalacağınıza karar verebilirsiniz kendiniz.

Cesaretinize hayran kaldım...

Tek olunca masraf çok olmaz ki. Hem bu riskler her zaman var. Eşim acil işi çıkıp gece gidiyor bazen. Her isi çıktığı gün anneme ya da kayınvalide ye mi tasinayim..

ne kadar ayip bir yazi.. Ne kdar dusunulmemis bir yazi tamam okey kocaniz size guveniyir ama her kocasi guvenmeyen sUpheli biri

Konu sahibine gerekli açıklamayı yaptım. Ayıbı sizden öğrenecek değilim.

O zaman baska caren yok.

Kayinvalidende kalacak onun evine uyum saglayacaksin

tamam yanlis anlasildiysa kusura bakmayin

Ozel ders falan ver evinde tek kal

Kesimlikle kndi evinde kal onlar gelsin sana sen neden gdiossun hayati dar ederler benden soylemesiiii ne cekecen anaci adamlardan nefret ediorum
Şimdi konuştum paranoyak bir şekilde biri takip eder yada komşuları tanımıyoruz eve bu hafta taşınıcaz tanımadığımız bir apartmanda tek genç kadın girip çıktığını biri gözüne kestirse bize düşman olan biri yada seni gizliden takip eden biri bişey yapar komşuları tanımıyoruz güvenemem dedi ha dedi ailemle kalıcaksın mecburen ama ben geldiğimde seni üzerlerse eğer seni kendi kızlarından ayırıp hatta ona yapmadıklarını sana yapacaklar yapmazlarsa ben bir daha seni o eve adımını attırmam kendi annem babam dahi olsa dedi. Kredi için gelince daha iyi maaşlı bir yere grip kendi ödeyecek özel dersler ayarlayacak ve onlarada karışmayacak

evli bir bayanın yeni bir apartmana girip çıkışında söz olabilir takip edilebilir hatta istismar olabilne gibi tehlikelerle karşı karşıya olduğumu düşünüyor eşim

müzik öğretmeniyiz ikimizde ama ikimizde özeldeyiz işte ırgat gibi çalıştırıp 3 kuruş veriyorlar ama bu sene eşimde askerdeyken oturup çok fazla kpss çalışıcam zaten geçen sene mezun oldum düğün oldu işe başladım ders çalışma fırsatım olmadı ama bu sene kararım kesin

yapılandırmada acayip bir faiz olacağı için yapamıyoruz aynı şeye denk geliyor

Ailenden kimse yaninda kalamaz mi eninde sonunda k.v ve gorumce ile sıkıntı yaşanir

teciil hakkı yok aynen karşısına çıkıuor konuştuk ezdirmem ve tek kalmana gönlüm razı değil yeni eve taşınıcaz bilmediğimiz yer tek olmaz ama ailem seni üzerse alakayı keserim dedi

Tamam şimdi oldu özel sektörde hele ki yeni mezunsanız maaş sıkıntı . Keşke atanmayı bekleseydiniz ev işi için,krediniz bile farklı olurdu,neyse olan olmuş inşallah atanırsınız

Oooo o tatil değil aile kaynaştırma toplantısı bence...

evli bir bayanın yeni bir apartmana girip çıkışında söz olabilir takip edilebilir hatta istismar olabilne gibi tehlikelerle karşı karşıya olduğumu düşünüyor eşim
O tehlikeler malesef ki her zaman var. Ama eşinize de hak veriyorum biraz, zaman kötü, endişeleniyor demek ki sizin için. Anneniz gelip kalamaz mı yanınızda?

aslında aldatırmı gözümle görsem dönüp tekrar bakarım o mu diye yada başka pislikleri varmı sigara dahi kullanmaz içki içmez bağnaz da değil ama dehşet cimri ve aileci

ben seninle evleneyim seni bi elimden kaçırmayayımda sonra giderim askere dedi çünkü ben evlenmek isteyen biri değildim

Offf bu zihniyette biriyle nasıl evlendin? Niye evlendin ki?

Mantığa bak, seni kaçırmıyım evlenelim de gerisi ne olursa olsun...

Eee sen çekiyorsun işte, yine olan sana olmuş adamın çok umurunda sanki...

ediyor zaten geçen kurabiye aldık çaya giderken babası ne görüyorsam bunları yiyorsunuz kilo yapar hem de paranız yok dedi tazminat verilmiyor bu bir şirket o yüzden özel ders vericem zaten ve bu konuyuda konuşucam

Guzel kardesim bu adam tam manasiyla bir "BagnaZ"
Bir arkadasimin esi boyle, gusül suresinde akan suya bile karisirmis
Aksam ışık yaktirmaz, yarim elmadan fazla yedirmezmis. Kizcagiz 15 senedir aldigi maasi bilmez, kocası alir. O geldi aklima simdi
Yapmayin, ezdirmeyin kendinizi, ogretmen degilim ama olsaydim 2 kat dikkat ederdim bu konuya. Sizler bu toplumun kizlarina yön gosterici, ışık tutucu olacaksınız lütfen biraz daha dirayetli olun.
Ortak karar almak, ortak birikim yapmak, ortak yasama saygi yok bu anlattiklarinizda.
Biraz ses cikarmak gerek, kopruye ayak vurmak gerek yoksa bir de bebek olursa vay halinize diyorum.
Parayi metalastiran ve ona tapan insanlardan uzak durmali.

teciil hakkı yok aynen karşısına çıkıuor konuştuk ezdirmem ve tek kalmana gönlüm razı değil yeni eve taşınıcaz bilmediğimiz yer tek olmaz ama ailem seni üzerse alakayı keserim dedi

ailesinin sizi üzmesi değil ki tek mesele,
orda rahat edebilecek misiniz, ben kimsenin evinde banyoyu, tuvaleti rahat rahat kullanamam mesela,
kimsenin mutfağında yemek yapamam, başkasının yaptığı yemeği yiyemem,
işten yorgun argın gelince ayağımı uzatıp dinlenmek isterim, haftasonu bütün gün yatmak, film izlemek, kitap okumak isterim,
ailemin evinde bile yapamıyorum bunları,
siz aylarca bir evde misafir kalabileceğiniz emin misiniz?

7 numara dizisinde recep vardı ya,nişanlısıyla gezerken,hadi bugün bir hovardalık yapalım,birer çay söyleyelim demişti.Sende açmışsın kesenin ağzını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…