Ben mi çok abartıyorum acaba benim yerimde olsanız napardınız ?

Okumuş işi gücü olan insansınız ayaklarınızın üstüne durabildiğiniz gibi yalnız da kendi evinizde kalabilirsiniz.
Kazandığınız parayla istediğinizi alamayacaksanız neden çalışıyorsunuz çok uçuk harcamalar dışında kasmayın.
İlmi siyaset diye birşey var (mesela ben çok yaparım işe yarar) birşey yap dediklerinde iş konusunda ben bilmiyorum deyin yada onların istediği gibi yapmayın.
Eşinize de hakaret etmeyin lütfen...

Pardon da eviniz dururken kayinvalidede kalmak nedir ? Ben asla kabul etmezdim. Kucuklukten kalma ben kalabaligi sevmem. Esiimde boyle birsey istese kalmazdim. Evim var yurdum var.

Madem böyle bir konuşma geçti aranızda , deneyip göreceksiniz.
Baktınız rahat edemiyorsunuz o zaman düşünürsünüz. Şimdiden içinizi sisirmeye gerek yok.

Ancak dikkat edin, " ailemi silerim " diye net çizgileri olan kişiler genelde hava yastığı ..

Eşinizin beyninin yaratıcı ve megaloman lobu çok iyi çalışıyor kusura bakmayın da..
Küçük çocuk korkutur gibi; şimdi burdan kötü adam çıkacak,peşine düşecek tenhada kıstıracak
Bence kv de kalınca birkac bdv konusu çıkar gibi

doğru silerim demedi seni oraya göndermem bidaha dedi inş bakalım

ama yoğun tempoda çalışıyorum öyle olmaz inş olursa naparım
Siz fragmani görmeye simdiden baslamissiniz.kendi kizlarina yoruldu diye aciyip sizi ezmeye baslamislar.lutfen simdiden onleminizi alin.ailrnizden birini yaniniza cagirin veya esinize yalniz kalabileceginizi kocaman kadin oldugunuzu soyleyin.Ev ev üstüne olmaz demişler

senin maasin hepsinin krediye kesilmesi niye? esinin ki kesileydi yetmiyomu onunki...hayatin en guzek zamanlarinda bole kredilere mahkum Klmak..kirada olsaydiniz keske de paranizi gonlunuzce her ay sizi tatmin edecek kadar harcayabilirdinIz belki..

Kv de kalma problem olacak buyuk ihtimalle siz yanlişi askerlik yapmadan evlenmekle yapmişsiniz. Ben kabul etmemistim israrlara ragmen uzun donem yapti ama babamin evinde rahat bir sekilde bekledim basim agrimadi en azindan.. Sizde oyle yapsaydiniz keske. Allah yardimciniz olsun

Bence kendi evinizde kalın krediyi yeniden yapılandırin çünkü insan kendi ailesiyle yaşayamıyor eşimin ailesiyle eşim olmadan yaşayamazdım herhalde

Ayağınızı yorganınıza göre uzatmazsanız işte böyle sorunlarla uğraşırsınız.
Madem bütçeniz kısıtlı neden ev alır üstelikte kredi çekersiniz. Ayda 200 TL kalıyormuş bu parayla iki kişinin geçinmesi imkansız ötesi. Kimse beni bu parayla bir ay geçirdiğine ikna edemez.
Para yok evleniyorsunuz, askerlik yapılmamış evleniyorsunuz, nişanlınız zaten nişan evresinde anormallik gösteriyor ama gene de evleniyorsunuz. Sonra da aylık yetmedi diye eşiniz askere gidince kaynananıza yerleşiyor kendinizden küçük görümcenizin lafını yutuyorsunuz.
Hadi siz düşünemediniz de ailenizde mi sizi uyarmadı.
Valla zor işiniz. Allah kolaylık versin.

Oha gorumceye bak ya
Sana nasil o cumleleri kurabiliyor?
Haddini bilmesi lazim
Esininde seni korumasi lazim
Bence sen var ya ne yap biliomusun
Onlarla yuz goz olacagina
Her olani esine soyle
Esinde bunalsin biraz
Sen bunalt onu
Anlasin halini

Kayınvalide yanında kalmayın da ne yaparsanız yapın. Kocaman evli barklı işi gücü olan insansınız. Çocuk gibi yalnız mı kalamazsınız. Ne yapın edin bu işten vazgeçin. Yüzgöz olursunuz. Evliliğinizin bundan sonrası da etkilenir. Benden söylemesi. Bu istediğini alamamaktan daha kötü.

Okumuş insanın hali başka olmalı. Okumuş üstüne öğreten bir sıfata sahip olan kişinin bakış açısı, duruşu, terazisi farklı olmalı. Yoksa sadece ezber yapıp sınıfları geçip içi dolu olmayan kendi hayatını dahi idare edemeyen bir insan olursunuz. Şu haliniz tam olarak bu. Bazen olur insan sağlıklı düşünemez gaflet anına denk gelir ne bileyim saçma sapan kararlar alır eyvallah ta zararın neresinden dönülürse kârdır anlayışını benimsemek lazım. Krediyi tekrar yapılandırıp uzun vadede ödeyip kendi başınıza kalsanız kendi evinizde daha sağlıklı olur. Ayağını yorganına göre uzat demiş atalarımız. Kredi çekip ev araba almak gerçekten bu kadar kolay ama yorganın ucunu ayağına denk getirmezsen olacağı bu.

zaten askerden geldikten sonra böyle düşünüyorum evi resmen ben almış olucam yoksa
Eşinin maaşı fatura mutfak giderleri karşılandıktan sonra kalan parayı 2ye bölün harçlık kalsın ikinize de. Kabul etmezse sat evi gitsin eşşek gibi çalışıp 3 kuruş yiyemeyeceksen olmasın ev filan. Ayrıca madem askerlik mevzusu vardı neden evi önce aldınız askerden sonra alınmıyor mu? Gerçekten sizi saf bulmuşlar ailecek kendilerine mecbur bırakıyorlar. Eşin askere gitmeden atıyorum 10bin kredi çeksin bu para 6ay hem kendini ödesin hem de size harçlık olsun eşine de lazım olur orada para. Seni nasıl elaleme muhtaç gönderir aklım almıyor. Benim eşimin de askerliği var kendi ailesinden hayır yok benim ailem her türlü bakar bana ama o kabul etmiyor böyle bir yöntem düşündü. Biraz dişini göster bacım. Ezdirme kendini güçlü bir kadınsın sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…