- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Kafana saksı da düşebilir kaskla gez allah muhafazaevli bir bayanın yeni bir apartmana girip çıkışında söz olabilir takip edilebilir hatta istismar olabilne gibi tehlikelerle karşı karşıya olduğumu düşünüyor eşim
Ya uzun süredir girmiyorum siteye ama bunaldım demekki içimi dökesim var. Tanıyanlar bilir 1 sene oldu evleneli öğretmenim çalışıyorum. 6 ay önce ev aldık borç ödüyoruz ha ondan öncede borç öder gibi birikim yapıyorduk harcama yapmak yasak yani. Evlenmeden önce işim yoktu oyüzden zaten gönlümce bişey alamıyordum ama şimdi yine aynı öğretmenim ve sürekli dışardayım ama doğru düzgün bi alışveriş yapamıyorum neden çünkü maaşımın hepsi krediye gidiyor velasılkelam eşimde öğretmen çalışıyor benden az kazanıyor ve beni yoluyormuş gibime geliyor çok sıkıldım 1 yıldır kendime birşey almayı geç evime dahi birşey alamadım aileme hediye alamadım ilk maaşımla. Ayrıca askere gidicek ben kayınvaldemlerde kalmak zorunda kalıcam annemler uzakta ve işim burada olduğu için benden iki yaş küçük görümcem var bizde kaldığın sürece herşey ortak iş yapılacak falan filan söylenmeye başlandı. Bugün tüm gün yardıma gitmeme rağmen kayınvalidem oy kızım yoruldu diyo kendi kızına ben hiçmişim gibi duruyorum kendiside tüm gün oturdu. Eşim de salak tüm bunları görmezden geliyor bişey yap diyolarsa yapacaksın diyor iyi geçinmek zorundasınız diyor. Offf içimi döktüm......
Eşinizin beyninin yaratıcı ve megaloman lobu çok iyi çalışıyor kusura bakmayın da..Şimdi konuştum paranoyak bir şekilde biri takip eder yada komşuları tanımıyoruz eve bu hafta taşınıcaz tanımadığımız bir apartmanda tek genç kadın girip çıktığını biri gözüne kestirse bize düşman olan biri yada seni gizliden takip eden biri bişey yapar komşuları tanımıyoruz güvenemem dedi ha dedi ailemle kalıcaksın mecburen ama ben geldiğimde seni üzerlerse eğer seni kendi kızlarından ayırıp hatta ona yapmadıklarını sana yapacaklar yapmazlarsa ben bir daha seni o eve adımını attırmam kendi annem babam dahi olsa dedi. Kredi için gelince daha iyi maaşlı bir yere grip kendi ödeyecek özel dersler ayarlayacak ve onlarada karışmayacak
bencede yaptığım en büyük salaklık bıYa okul biter bitmez evlilikte nedir. Bir iş bulup paranı bi kaç sene yiyip öyle evlenseydin ya
doğru silerim demedi seni oraya göndermem bidaha dedi inş bakalımMadem böyle bir konuşma geçti aranızda , deneyip göreceksiniz.
Baktınız rahat edemiyorsunuz o zaman düşünürsünüz. Şimdiden içinizi sisirmeye gerek yok.
Ancak dikkat edin, " ailemi silerim " diye net çizgileri olan kişiler genelde hava yastığı ..
Siz fragmani görmeye simdiden baslamissiniz.kendi kizlarina yoruldu diye aciyip sizi ezmeye baslamislar.lutfen simdiden onleminizi alin.ailrnizden birini yaniniza cagirin veya esinize yalniz kalabileceginizi kocaman kadin oldugunuzu soyleyin.Ev ev üstüne olmaz demişlerama yoğun tempoda çalışıyorum öyle olmaz inş olursa naparım
7 numara dizisinde recep vardı ya,nişanlısıyla gezerken,hadi bugün bir hovardalık yapalım,birer çay söyleyelim demişti.Sende açmışsın kesenin ağzını
Simdi sizi garantilemis mi saniyor kendini?ben ondan sürekli ayrılıyodum sevgiliyken evlenmeden gitmem dedi. Askerken bırakırım diye korkmuş. Ondan
Eşinin maaşı fatura mutfak giderleri karşılandıktan sonra kalan parayı 2ye bölün harçlık kalsın ikinize de. Kabul etmezse sat evi gitsin eşşek gibi çalışıp 3 kuruş yiyemeyeceksen olmasın ev filan. Ayrıca madem askerlik mevzusu vardı neden evi önce aldınız askerden sonra alınmıyor mu? Gerçekten sizi saf bulmuşlar ailecek kendilerine mecbur bırakıyorlar. Eşin askere gitmeden atıyorum 10bin kredi çeksin bu para 6ay hem kendini ödesin hem de size harçlık olsun eşine de lazım olur orada para. Seni nasıl elaleme muhtaç gönderir aklım almıyor. Benim eşimin de askerliği var kendi ailesinden hayır yok benim ailem her türlü bakar bana ama o kabul etmiyor böyle bir yöntem düşündü. Biraz dişini göster bacım. Ezdirme kendini güçlü bir kadınsın sen...zaten askerden geldikten sonra böyle düşünüyorum evi resmen ben almış olucam yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?