- 19 Nisan 2014
- 4.605
- 13.651
- 498
işte bende yok buraya sığındımBu sıkışıklıkta ev borcuna girmek, evliyken kocayı askere göndermek (parasızlık?), kv ve ahkam kesen görümce ile aynı evde yaşamak. Bunlar büyük cesaret ister
beğenmemek değil tabiki hepsi için minnettarım ama eşimin tepkileriyle karşılaştırıp kesin bir çözüm arıyorumBen normalde her konuya böyle çokça yorum yazmam ama size yardımcı olmak istedim.
Ama verilen hiç bir öneriyi beğenmiyorsunuz, yapamayacağınızı söylüyorsunuz. Elinizi taşın altına koymaz ve eşinizle çatışmayı göze almazsanız burada kim size ne akıl verebilir ki.
O zaman yapacak bir şey yok. Kayinvalidede kalın. Evini temizleyin. Görümce ne diyorsa onu yapın. Aman eşinize karşı gelmeyin. Krediyi ödeyin.
Ya da boşanın.
ediyor zaten geçen kurabiye aldık çaya giderken babası ne görüyorsam bunları yiyorsunuz kilo yapar hem de paranız yok dedi tazminat verilmiyor bu bir şirket o yüzden özel ders vericem zaten ve bu konuyuda konuşucamŞimdi ben anlamadım siz devlette mi ogretmensiniz eşiniz nerede özelde mi çalışıyordu?
Ozelde çalışıyorsa tazminat alabilir askerlik tazminatı.
Sizin bransiniz ne bilmiyorum ama özel ders verebilirsiniz veya haftasonları etüt veya dersanelerde çalışabilirsiniz.
Gidip kv gorumce dirdiri çekeceğime gider eşek gibi çalışırım daha iyi kimseye minnet etmem en azından.
Veya anneniz gelsin bi süreliğine yanıniza ailenizden destek alın.
Bu kadar cimri bi aile sizin yediğiniz yemeğe falan da laf eder çünkü.
Gitme kv yeyani ayaklarımı uzatıp oturamıyorum bile ve okul olunca çok yoruluyorum zaten
ikimizde özeldeyizŞimdi ben anlamadım siz devlette mi ogretmensiniz eşiniz nerede özelde mi çalışıyordu?
Ozelde çalışıyorsa tazminat alabilir askerlik tazminatı.
Sizin bransiniz ne bilmiyorum ama özel ders verebilirsiniz veya haftasonları etüt veya dersanelerde çalışabilirsiniz.
Gidip kv gorumce dirdiri çekeceğime gider eşek gibi çalışırım daha iyi kimseye minnet etmem en azından.
Veya anneniz gelsin bi süreliğine yanıniza ailenizden destek alın.
Bu kadar cimri bi aile sizin yediğiniz yemeğe falan da laf eder çünkü.
şimdi konuşucamGitme kv ye
Tek olunca masraf çok olmaz ki. Hem bu riskler her zaman var. Eşim acil işi çıkıp gece gidiyor bazen. Her isi çıktığı gün anneme ya da kayınvalide ye mi tasinayim..ya okulda yemek yiyorum zaten özel kolej sorun değil faturaları nasıl ödeyecen ve tek birşey olur hırsız gelir biri peşine takılır eve girmeye çalışır diye paranoyak şeyler
Size de canımovv Allah kolaylık versin gelire göre tabi
ne kadar ayip bir yazi.. Ne kdar dusunulmemis bir yazi tamam okey kocaniz size guveniyir ama her kocasi guvenmeyen sUpheli biriValla evlerde hep tek kalıyoruz ama bişeycik de olmuyor. Ben çocuklu halimle 2 sene tanımadığım bilmediğim bir güneydoğu ilinde yaşadım. Hiçbirşey olmadı. Artık eşinizde nasıl bir intibah bıraktığınızı düşünün. Ha kesin size güveniyordur ama etrafa güvenmiyordur.
Konu sahibine gerekli açıklamayı yaptım. Ayıbı sizden öğrenecek değilim.ne kadar ayip bir yazi.. Ne kdar dusunulmemis bir yazi tamam okey kocaniz size guveniyir ama her kocasi guvenmeyen sUpheli biri
O zaman baska caren yok.1800 şu an kredimiz 2000 benim maaşım ama onun maaşı daha az ve 6 ay maaşı yok askerde olduğu için
tamam yanlis anlasildiysa kusura bakmayinKonu sahibine gerekli açıklamayı yaptım. Ayıbı sizden öğrenecek değilim.
Kesimlikle kndi evinde kal onlar gelsin sana sen neden gdiossun hayati dar ederler benden soylemesiiii ne cekecen anaci adamlardan nefret ediorumYa uzun süredir girmiyorum siteye ama bunaldım demekki içimi dökesim var. Tanıyanlar bilir 1 sene oldu evleneli öğretmenim çalışıyorum. 6 ay önce ev aldık borç ödüyoruz ha ondan öncede borç öder gibi birikim yapıyorduk harcama yapmak yasak yani. Evlenmeden önce işim yoktu oyüzden zaten gönlümce bişey alamıyordum ama şimdi yine aynı öğretmenim ve sürekli dışardayım ama doğru düzgün bi alışveriş yapamıyorum neden çünkü maaşımın hepsi krediye gidiyor velasılkelam eşimde öğretmen çalışıyor benden az kazanıyor ve beni yoluyormuş gibime geliyor çok sıkıldım 1 yıldır kendime birşey almayı geç evime dahi birşey alamadım aileme hediye alamadım ilk maaşımla. Ayrıca askere gidicek ben kayınvaldemlerde kalmak zorunda kalıcam annemler uzakta ve işim burada olduğu için benden iki yaş küçük görümcem var bizde kaldığın sürece herşey ortak iş yapılacak falan filan söylenmeye başlandı. Bugün tüm gün yardıma gitmeme rağmen kayınvalidem oy kızım yoruldu diyo kendi kızına ben hiçmişim gibi duruyorum kendiside tüm gün oturdu. Eşim de salak tüm bunları görmezden geliyor bişey yap diyolarsa yapacaksın diyor iyi geçinmek zorundasınız diyor. Offf içimi döktüm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?