Ben mi çok abartıyorum acaba benim yerimde olsanız napardınız ?

Ben normalde her konuya böyle çokça yorum yazmam ama size yardımcı olmak istedim.

Ama verilen hiç bir öneriyi beğenmiyorsunuz, yapamayacağınızı söylüyorsunuz. Elinizi taşın altına koymaz ve eşinizle çatışmayı göze almazsanız burada size kim,ne akıl verebilir ki?

O zaman yapacak bir şey yok. Kayinvalidede kalın. Evini temizleyin. Görümce ne diyorsa onu yapın. Aman eşinize karşı gelmeyin. Krediyi ödeyin.

Ya da boşanın.

Şimdi ben anlamadım siz devlette mi ogretmensiniz eşiniz nerede özelde mi çalışıyordu?
Ozelde çalışıyorsa tazminat alabilir askerlik tazminatı.
Sizin bransiniz ne bilmiyorum ama özel ders verebilirsiniz veya haftasonları etüt veya dersanelerde çalışabilirsiniz.
Gidip kv gorumce dirdiri çekeceğime gider eşek gibi çalışırım daha iyi kimseye minnet etmem en azından.
Veya anneniz gelsin bi süreliğine yanıniza ailenizden destek alın.
Bu kadar cimri bi aile sizin yediğiniz yemeğe falan da laf eder çünkü.

beğenmemek değil tabiki hepsi için minnettarım ama eşimin tepkileriyle karşılaştırıp kesin bir çözüm arıyorum

ediyor zaten geçen kurabiye aldık çaya giderken babası ne görüyorsam bunları yiyorsunuz kilo yapar hem de paranız yok dedi tazminat verilmiyor bu bir şirket o yüzden özel ders vericem zaten ve bu konuyuda konuşucam

ikimizde özeldeyiz

ya okulda yemek yiyorum zaten özel kolej sorun değil faturaları nasıl ödeyecen ve tek birşey olur hırsız gelir biri peşine takılır eve girmeye çalışır diye paranoyak şeyler
Tek olunca masraf çok olmaz ki. Hem bu riskler her zaman var. Eşim acil işi çıkıp gece gidiyor bazen. Her isi çıktığı gün anneme ya da kayınvalide ye mi tasinayim..

Açıkçası eşinizin kazandığı para da krediye ya da eve gidiyorsa bence şikayet etmeniz yersiz, çünkü sonuçta o da eve harcıyor siz de, hayat müşterek. Bir karar vermişsiniz ama üstüne düşünmemişsiniz hiç, askeri de hesaba katmamışsınız, size kalacak bir miktarı da. Bu plansızlık sebebiyle de kendinizi zora sokmayıp kayınvalidede kalın bence. Birkaç ay geçer diş sıkınca.

ne kadar ayip bir yazi.. Ne kdar dusunulmemis bir yazi tamam okey kocaniz size guveniyir ama her kocasi guvenmeyen sUpheli biri

Canm neden kredini esin odemiyor?Ayni durum bizde de var esim oduyor ama askere gidince ben odeyecegim yani krediyi odeyince bana para kalmayacak ailesi hemen basladi bizde kalirsin demeye o yuzden birikim yapmaya calisiyorum su an 6 aylik bir kismi.Esin uzun donem yapsin madem hem sana para gonderir hem kendi kazanir calisan kadinsin kendini bu kadar ezdirme

Kesimlikle kndi evinde kal onlar gelsin sana sen neden gdiossun hayati dar ederler benden soylemesiiii ne cekecen anaci adamlardan nefret ediorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…