Ben mi çok abartıyorum acaba benim yerimde olsanız napardınız ?

Kredi kimin üzerine?

ya okulda yemek yiyorum zaten özel kolej sorun değil faturaları nasıl ödeyecen ve tek birşey olur hırsız gelir biri peşine takılır eve girmeye çalışır diye paranoyak şeyler

Eşini ikna etmeye calis evde kalma konusunda çünkü cok yüz-göz olunup anlasamaz gibime geliyorsunuz en güzeli mesafe eşine de aynen böyle söyle
Ayrica cok istiyorsa annesi babasi destek olsun o askerdeyken sen gidip kalma.

evet bende bunu istiyorumayrıca şu an özeldeyim kpss ye çalışıp gitmek istiyorum

Ev borcuna girerken hesap kitap yaparak girerdim asla kvde kalmazdım kendi evim varken ne işim var orada eşime de hayır iyi geçinmek zorunda değilim bazı şeyler karşışıklıdır sadece saygı duyarım fazlasını bekleme derim ypçok olmaz derse yolu gösterir rahat rahat yaşama devam ederim

kusura bakma ama gelince iş bulamazsa özellerdeyiz çünkü bu kez sen nasıl kadınsın diye başlar yani

yani ayaklarımı uzatıp oturamıyorum bile ve okul olunca çok yoruluyorum zaten

çünkü artık bunu tercih edemiyoruz ne çıkarsa bahtımıza
Iyi de askere uzun giderse 3500 den fazla para alacakti. Üstelik tatillerde yanınızda olacakti.. Bu yönde tercih kullanıyorsanız kv evinde şafak sayacaksiniz.
Krediyi erteleyin dedim o yolu kapattiniz..
Bunlar olası çözümler, sizin kapılar kapalı ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…