- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Kredi kimin üzerine?evet biliyorum ama çektiğimiz bankada varmı bilmiyorum olsa bile sanmıyorum eşim razı olsun yine eşim derki birikim yapalım harcamayalım ama yinede sen orada kalacaksı. Der şimdi konuşmadım ama tahmin edebiliyorum
ya okulda yemek yiyorum zaten özel kolej sorun değil faturaları nasıl ödeyecen ve tek birşey olur hırsız gelir biri peşine takılır eve girmeye çalışır diye paranoyak şeylerGerekirse hergun makarna yer yine de evimde otururum. O kadar laf cekmektense. Ek derse ağırlık verin.. Askere gidene kadar da kışlık sebze koyun derin dondurucuya. Kuru gıdayı stoklayin. Bir tek meyve ve ekmek harcamaniz olsun.. zor ama yetirmeye çalışın.
eşiminKredi kimin üzerine?
evet bende bunu istiyorumayrıca şu an özeldeyim kpss ye çalışıp gitmek istiyorumEşini ikna etmeye calis evde kalma konusunda çünkü cok yüz-göz olunup anlasamaz gibime geliyorsunuz en güzeli mesafe eşine de aynen böyle söyle
Ayrica cok istiyorsa annesi babasi destek olsun o askerdeyken sen gidip kalma.
Eşinizin maaşının krediye yetmediğini soylemistiniz. Nasıl çekti öyleyse? Banka nasıl verdi?eşimin
tanıdık ve ikimizin maaş bodrosu ikimizin üzerineEşinizin maaşının krediye yetmediğini soylemistiniz. Nasıl çekti öyleyse? Banka nasıl verdi?
Arkadaşım bu adam askerden gelmeyecek mi hiç ? Her ay eksiye düşeceksin tabi harcamalarına azami dikkat ederek adam gelince de kapatacak bir zahmet .sadece durumuna üzülüp fikir vermeye çalışıyorum .bu hale gelmene sebep olan ben değilim kie peki onu nasıl ödeywcem
Ev borcuna girerken hesap kitap yaparak girerdim asla kvde kalmazdım kendi evim varken ne işim var orada eşime de hayır iyi geçinmek zorunda değilim bazı şeyler karşışıklıdır sadece saygı duyarım fazlasını bekleme derim ypçok olmaz derse yolu gösterir rahat rahat yaşama devam ederimYa uzun süredir girmiyorum siteye ama bunaldım demekki içimi dökesim var. Tanıyanlar bilir 1 sene oldu evleneli öğretmenim çalışıyorum. 6 ay önce ev aldık borç ödüyoruz ha ondan öncede borç öder gibi birikim yapıyorduk harcama yapmak yasak yani. Evlenmeden önce işim yoktu oyüzden zaten gönlümce bişey alamıyordum ama şimdi yine aynı öğretmenim ve sürekli dışardayım ama doğru düzgün bi alışveriş yapamıyorum neden çünkü maaşımın hepsi krediye gidiyor velasılkelam eşimde öğretmen çalışıyor benden az kazanıyor ve beni yoluyormuş gibime geliyor çok sıkıldım 1 yıldır kendime birşey almayı geç evime dahi birşey alamadım aileme hediye alamadım ilk maaşımla. Ayrıca askere gidicek ben kayınvaldemlerde kalmak zorunda kalıcam annemler uzakta ve işim burada olduğu için benden iki yaş küçük görümcem var bizde kaldığın sürece herşey ortak iş yapılacak falan filan söylenmeye başlandı. Bugün tüm gün yardıma gitmeme rağmen kayınvalidem oy kızım yoruldu diyo kendi kızına ben hiçmişim gibi duruyorum kendiside tüm gün oturdu. Eşim de salak tüm bunları görmezden geliyor bişey yap diyolarsa yapacaksın diyor iyi geçinmek zorundasınız diyor. Offf içimi döktüm......
kusura bakmaArkadaşım bu adam askerden gelmeyecek mi hiç ? Her ay eksiye düşeceksin tabi harcamalarına azami dikkat ederek adam gelince de kapatacak bir zahmet .sadece durumuna üzülüp fikir vermeye çalışıyorum .bu hale gelmene sebep olan ben değilim ki
çünkü artık bunu tercih edemiyoruz ne çıkarsa bahtımızaEşiniz gibi cimri bir insan neden uzun donem gidip para almıyor?
hangisine :)Cesaretinize hayran kaldım...
yani ayaklarımı uzatıp oturamıyorum bile ve okul olunca çok yoruluyorum zatenEv borcuna girerken hesap kitap yaparak girerdim asla kvde kalmazdım kendi evim varken ne işim var orada eşime de hayır iyi geçinmek zorunda değilim bazı şeyler karşışıklıdır sadece saygı duyarım fazlasını bekleme derim ypçok olmaz derse yolu gösterir rahat rahat yaşama devam ederim
hangisine :)
altın var bi kaç tane bozdurup rahatlayalım dedim ben bir çeyrek bile bozdurursam depresyona girerim intar ederim diyor gerisini sen düşünO zmn evi satip kiraya cikinp
Iyi de askere uzun giderse 3500 den fazla para alacakti. Üstelik tatillerde yanınızda olacakti.. Bu yönde tercih kullanıyorsanız kv evinde şafak sayacaksiniz.çünkü artık bunu tercih edemiyoruz ne çıkarsa bahtımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?