- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
- Konu Sahibi kedidir_kedi
-
askerdeyken erkeklerle kavga etmemeye çalışmak lazımyani zaten zor asker olmak...
üzülmeyin basit bir sorun ama sizi de anlayabiliyorum.bende öyle tepki verirdim eger askerde olmasa..ama anlayıslı olmaya çalışın lütfen...
adam askerde onun ruh halini anlamak gerek...üsttelikte annesini aramış bunun nesi yanlış kuzum...bir gün anne olunca anlarsın....böyle gereksiz takıntılarla ne kendinize ne de çevrenize hayatı çekilmez kılmayın derim ben nacizane...
evlilik zor ve uzun bir yol bu yolda ne kadar mutluluk adına anlayışlı, hoşgörülü, sevecen olursanız o kadar mutlu mesut yaşarsınız...güzel bir mesajla eşinizin gönlünü almanızı dilerim...iki günlük dünyada senin annen, benim ailem kavgalarına ne gerek....asker yolu beklemiş bir anne olarak size duam eşiniz sağsalim vatan borcunu yapsın...hayırlısıyla tezkeresini alsın, hasret bitsin...
kayınvalide gelin gemisi yürümemiş asırlardır...yaklaşık kırk yılda bu yolda ne mücadeleler verdik, sevmesekte saydık...bu gibi ilişkilerde sevgide mecburiyet yoktur ama saygıda vardır...kazanan siz olmak istiyorsanız olduğu gibi kabul edip, mesafeli davranın, ezmeyip ezdirmeyin...bu iş ince iş, çok emek ister, çok özveri ister...
şimdi eşiniz asker onu da anlamak gerek,eşi ve annesi arasında sıkışıp kalmasın...herkesin yeri ayrı...gereksiz hassasiyetlerle gençliğinizi heba etmeyin ...
elikulağında evlenecek oğlum var umarım gelininim ikinci kızım olur mutlu mesut bir ilişkimiz olur...ben gelinimi çok sevmek çok değer vermek istiyorum...ama KK beni paranoya yaptı korkuyorum...
siz siz olun eşinizi iki arada bi derede bırakmayın, akıllı kadın olun...istemem mutsuz olasınız...
Bu tartışma büyütülmeyecek kadar küçük bi şey benim fikrim tabii. Yani ben olsam o kadar tepki vermezdim çünkü sen eşiysen o da annesi sonuçta. Ayrıca ha ilk seni aramış ha 10 dk sonra. Sonuçta haberi yine eşin vermiş sana. Ama madem diyosun ki ben onu hep birinci planda tuttum çok zoruma gitti, o zaman sen de mutlu bi haberini ilk önce kendi annenle paylaşırsın olur biter :)
AFFET ama Unutma...bu benim hayat sloganım...Affedersen ruhun ve bedenin rahatlar...ama sana yapılanları bi kenara koyup tekrarına müsade verme.Sen yaradana havale et, O neylerse güzel eyler...
Ama şu bir gerçek ki, Senin niyetin iyi... iyi ki, vicdanın seni rahatsız etmiş ve bunu dillendirmişsin, sorup sorgulamışsın...ne yapalım ki hayat bir sınav yeri...Allah gönlüne göre versin...
Canım seni anlıyorum özlüyorsun eşini sen onun yokluğu icinde kivranir iken o cok sevinecegin haberi önce annesine veriyor
Bir de eşinin tarafından duşun o sadece senin değil eskiden giydiği tişörtün bile özlemini çekiyor onun durumu senden daha zor en azından sen hala kendi yasam alanindasin
Ayrıntılı düşünemedi diye kızmasa idin keske hem bu bir yarış değil ki zaten yarış olsa idi kesinlikle kaybetmiştin çünkü kayınvaliden o kısacik tel konuşmasının her anını icine sindirip canım yavrum deyip esine huzur vermiştir
Mutluluğuna ortak olmuştur
İnsaallah en kısa zamanda hiç bir şey olmamış gibi davranabilirsiniz uzme kendini ve esine onun icin cok sevindiğini icinin rahatladığını ve cok özlediğini yaz mesaj gönder bence
ne bilim kiskandim sanirim.
kıyamammm ne kadar samimi bir itiraf....işte bu sizin yüreğinizi gösterir...umarım eşiniz sizin kıymetinizi bilir tüm bilmeyenlere inat....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?