- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
- Konu Sahibi kedidir_kedi
-
Geldi gecti diyelim ...hadi esine mesaj cek sonra a rahat rahat uyu onunda ici hiç rahat değildir
Her şey vatan icin...kıyamam ben onlara kınali kuzular, vatan bekçileri, eslerinin bi taneleri annelerinin bebekleri...Rabbim yardımını esirgemesin insaallah...bekleyenlerine de sabır nasip etsin
kısmet işte....çok şükür bu günlere...anneler katlanır....
sende kendini üzme, eşin seni tanır, niyetini bilir, sabahola hayrola herşey güzel olur inşallah...
kizlar esim askerde ve bugun gorev dagilimi olmus.esimi bilgisayar basina vermisler.bu mujdeli haberi ilk benimle paylasmasini isterdim fakat ilk once annesini aramis.acikcasi bu benim cok zoruma gitti.bu guzel haberi ilk benimle paylasmani isterdim dedim o da cevapsiz aramalarda ilk annem vardi o yuzden ilk onu aradim die tepki verdi.ama ben senin karindim keske bi ayricaligim olsaydi dedim sinirlendi teli kapatti yuzume.sonra annesi ile ilgili bi mesaj attim.cevap vermedi.aradim mesgule aldi ve teli komple kapatti.cok moralim bozuk yaaaaa
ben annesini aramasin demedim.sadece aklina ilk gelmeyen kisi oldugum icin ve ben onu kendi ailemden ustun tuttugum icin cok bozuldum.yani hak ettigimi dusunmuorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?