oooo oncan koca degil bı bk olmaz yanii bırak gitsin simdiden kayıtsız sartsız annesni savunuyosa bu is nasannesine tek bi laf söyletmiyoo hemen çok kıskançsın annemle kendini kıyas etme diyip duruyor susturulmaktan yoruldum
Anaa ben onu yeni gordum.
Orayi bildigin ' kizimizda annesine benzesin' yaziyo sandim. Konu sahibine.
ilk kez duydum bunu, saskinim
İyi de sanane.ben annesine düşkün erkekleri severim.seni görmeden günler haftalar geçiriyomuş.e ne olmuş yani? Kendini annesiyle kıyaslaman çok komik bence
Evlenmeyi düşünmüyorsan sıkıntı yokyaklaşık 2 yıllık bi sevgilim var. bir akşam mesajlaşırken hayal kurmak istedim oğlum sana benzesin filan gibi bişey dedim galiba ne dediğimi tam hatırlamıyorum o bana "kızımızda anneme benzesin" dedi
hep sürekli annemi senden çok çok seviyorum diyo. buna neyse diyorum sevsin annesi tamam.
bi konuda dedi ben annemi öpmeden gün geçiremem dedi. beni görmeden haftaları sesimi duymadan günleri çok güzel geçiriyor....
bu sevgilime bi yorum yapın ben mi çok alınganım
Evlenmeyi düşünmüyorsan sıkıntı yok
Evli değilsiniz galiba yoksa bu cümleleri kumazdinizİyi de sanane.ben annesine düşkün erkekleri severim.seni görmeden günler haftalar geçiriyomuş.e ne olmuş yani? Kendini annesiyle kıyaslaman çok komik bence
annesini sevsinde senin gözüne sokmasına gerek yokki bunu ne saçmalık, aşırılık sende değil onun kontrolsüz davranışındayaklaşık 2 yıllık bi sevgilim var. bir akşam mesajlaşırken hayal kurmak istedim oğlum sana benzesin filan gibi bişey dedim galiba ne dediğimi tam hatırlamıyorum o bana "kızımızda anneme benzesin" dedi
hep sürekli annemi senden çok çok seviyorum diyo. buna neyse diyorum sevsin annesi tamam.
bi konuda dedi ben annemi öpmeden gün geçiremem dedi. beni görmeden haftaları sesimi duymadan günleri çok güzel geçiriyor....
bu sevgilime bi yorum yapın ben mi çok alınganım
Bu nasil cevap? Kalbini kirmasa sevmeyeceksin öyle mi? Ne diyim buna uygun bi atasözü var ama hoş olmaz şimdi.kalbimi çok kırdığı beni umursamadığı için ben ona çok aşığımmm
bencedeEvli değilsiniz galiba yoksa bu cümleleri kumazdiniz
Bu nasil cevap? Kalbini kirmasa sevmeyeceksin öyle mi? Ne diyim buna uygun bi atasözü var ama hoş olmaz şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?