- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Kiskanclik oldugunu sanmiyorum ya.Seni kiskanmis heraldeki öyle söylüyor. Kendisini seninle kiyasliyor sanirim.
Bosver tatlim hiii de gec
Yahu ne alakasi var, begendigi seylere tercihim var elbette. Ben soyleme sekline takildim. Benim begendigim seyleri begenmek zorunda degil evet ama kactir bana yesil gozu begenmedigini soyluyor. Size birisi surekli bir ozelliginizi begenmediginizi ifade etse alinmaz misiniz?Bence siz alınacak yer arıyorsunuz ,gösterdiğiniz kadın size göre güzel ona göre değil ne var bunda ? size yeşil yakışıyordur,arkadaşıınızın gözünde o bayana yakışmamıştır, insan kendini sevmeli ne güzel seviyormuş kendisini size senin burnun kötü benim ki güzel mi diyo ,hayır anlamadım bu arkadaşlık mühessesini yanlış mı anlıyoruz acaba!?
Maşallah gözlerin yeşilmiş. Kahverengi gözlü birinin yeşili yermesi enteresan :). Benimde gözler kahverengi de severim renkli gözleri. Kıskançlik yapmış takma. Kendini öven insallara gıcık oluyorum.
Cok sacma bir konu oldu farkindayim, bu da dert mi falan diyceksiniz ama icimi dokmek istiyorum burda.
En iyi arkadasim dedigim insana son zamanlarda bazi konular yuzunden kiriliyordum. Yani aslinda tam kirilmak degil, anlatamadim ama.
Bugun de soyle bir olay oldu, bir kiz gordum internette yabanci bir kiz gozleri cok degisik bir yesildi cok hosuma gitti arkadasima attim cok begendim diye. Dedi ki gayet siradan guzel degil bence, mavi olsaydi guzellige aday olma sansi olabilirdi ama yesil.
Simdi ben de yesil gozluyum ve arkadasim surekli mavi goz soyle mavi goz boyle diye anlatip duruyor. Kirilmakta haklimiyim acaba? Yani resmen yesil goz guzel degil dedi, tercih meselesi elbette saygi duyarim ama bu sekilde mi soylemesi gerekiyordu yani?
Bir de bana alttan alttan surekli kendini ovuyormus gibi geliyor son zamanlarda, yok kalkik burunluyum yok gozlerim gri (kahverengi gozleri) yok sut gibi tenim var vs vs. Acaba diyorum ben mi yanlis anliyorum.
Sizce sorun bende mi? Ben mi cok alinganim kafamda kuruyorum?
Cok sacma bir konu oldu farkindayim, bu da dert mi falan diyceksiniz ama icimi dokmek istiyorum burda.
En iyi arkadasim dedigim insana son zamanlarda bazi konular yuzunden kiriliyordum. Yani aslinda tam kirilmak degil, anlatamadim ama.
Bugun de soyle bir olay oldu, bir kiz gordum internette yabanci bir kiz gozleri cok degisik bir yesildi cok hosuma gitti arkadasima attim cok begendim diye. Dedi ki gayet siradan guzel degil bence, mavi olsaydi guzellige aday olma sansi olabilirdi ama yesil.
Simdi ben de yesil gozluyum ve arkadasim surekli mavi goz soyle mavi goz boyle diye anlatip duruyor. Kirilmakta haklimiyim acaba? Yani resmen yesil goz guzel degil dedi, tercih meselesi elbette saygi duyarim ama bu sekilde mi soylemesi gerekiyordu yani?
Bir de bana alttan alttan surekli kendini ovuyormus gibi geliyor son zamanlarda, yok kalkik burunluyum yok gozlerim gri (kahverengi gozleri) yok sut gibi tenim var vs vs. Acaba diyorum ben mi yanlis anliyorum.
Sizce sorun bende mi? Ben mi cok alinganim kafamda kuruyorum?
Dis gorunus tartismalarimiz disinda gayet iyiyiz aslinda. Bir de biraz kendini ovmesi var. Her seyi kendi biliyormus gibi konusuyor bazen. Simdi benim alinganligim hakli mi yani sizce? :|En iyi arkadaş mi bu? Sen daha hayatının dostuyla tanışmamışsın. Bariz bi şekilde belli, kiskaniyor demeyeceğim ama senin için çok da iyi şeyler düşünmüyor demek ki. Önemli bi kaybın olmayacaksa çıkar hayatından gitsin dışarda bi dünya insan var, dost seçmek es seçmek gibidir, bi tane olur, herşeyin olur. Gerçek dostluklar kurman dilegiyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kahve gözlü biri nasıl gri gözlüyüm der. siz demiyormusunuz gözlerinin rengi kahve ,dalgamı geçiyorsun benle diye.
yada gri derse yok turuncu canım deyin o anlar:)
benim de gözlerim menekşe o zaman.Dis gorunus tartismalarimiz disinda gayet iyiyiz aslinda. Bir de biraz kendini ovmesi var. Her seyi kendi biliyormus gibi konusuyor bazen. Simdi benim alinganligim hakli mi yani sizce? :|
Ben de minik bir sok yasadim orda ama, gozleri gri gozukuyormus. Oyle desem tartisirdik diye demedim. Dis gorunusune takik sanirim biraz.
Bir kere tartismistik aslinda, benim gozlerimin renk degistirdigini soyler herkes o da israrla hayir degistirmiyor diyordu bunun uzerine bir de gelip benim gozlerim gri demesi komik ciddenbenim de gözlerim menekşe o zaman.
aslında bal rengide,bakınca
menekşe görünüyor.
komik kızmış vesselam
Bende kahverengi gozluyum ve ela gözü çok severim .
Mavi gözü hele beğendiğim çok azdir.
Ama çoğu renkli gözden daha ilgi ceker gözlerim oldukça iri çünkü :)
Arkadasin kiskaniyor bence seni :)
Sarı renk göz nasıl oluyor :26:
Kehribar diyorlar sanirim. Kahverenginin cok co acigi gibi bir renk. Amber eyes yazip aratirsaniz gorursunuz :)
Güzel renk, ela deniyor sanıyordum, esmerlere buğday tenlilere çok yakışıyor...
Işık hızıyla uzaklaş canım şimdi saldırmaya yer arayanlar basar burayı. Yok bu da dert mi, sizin işiniz gücünüz yok herhalde falan filan. Bu bölümün neden varolduğunu çözememiş kişiler günlük hayatlarında artık ne yaşıyorlarsa gelip burda hıncını alıyor. Konuna gelince evet boş yere alınganlık yapıyorsun, ne derse desin boşver hiç takma. Gözün rengi değil, nasıl baktığıdır önemli olan. Arkadaşın biraz fesat galiba.
Dikkat ettimde her konuya ayni yorumu yapiyorsunuz simdi soyle diyecekler boyle diyecekler vs madem yapilan yorumlardan cok rahatsizsiniz yada begenmiyorsunuz buraya girmemek yorumlari okumamak gibi haklariniz var .Yada cok rahaatsizsaniz konu acmazsiniz olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?