- Konu Sahibi Artemis888
-
daha ıce donuksunuzdur sızın gıbı ıce donuk bırı de varsa cesaret edemıyordurEvet öyle dediğiniz gibi yavaşladı , bende tek başıma olduğum için bu şehirde çok etkilendi
Bilmem ki insanlar genelde 25 ten önce buluyorlar gibi amaLisedir , üniversitedir genelde bu zamanlarda sosyal çevren de geniş oluyor. İş hayatında çok sosyal olamıyorum maalesef
Bununla ilgili bir test yapmıştım içe dönük çıkmıştıdaha ıce donuksunuzdur sızın gıbı ıce donuk bırı de varsa cesaret edemıyordurıce donukler toplulugu falan yok mu ya keske oyle bır grup falan olsa kaynasılırdı
demek kı bıraz daha ortama karısmak gerek dıyecegım ama zaten corona var bazı ımkanlar halıyle kısıtlı
bazı kızlar erkeklere daha cok kanka olur bakarsınız etrafında hep erkek kankaoyle mısınız
sosyallesme ayrı dısa donukluluk ayrı bunlar cok karıstırılıyorBununla ilgili bir test yapmıştım içe dönük çıkmıştıAslında sosyalimdir , çeşitli hobilerimde var hem erkek hem kız arkadaşım da çoktur Bende bu yüzden çok üzülüyorum ya zaten evden çıkmayan biri olsam neyse
Teklifler geliyor elbette ama mesela konuşma devam etmiyor bir şekilde , benseo yüzden beceriksiz miyim diye başlık attım. Hadi bazı insanlar da bi aura vardır , flörtözlerdir ya o yok bende sanırımsosyallesme ayrı dısa donukluluk ayrı bunlar cok karıstırılıyor
tıyatro kuluplerınde kutuphanede kalabalık bır grup arkadasın ıcınde de vardır onların ıclerınde ama daha yalnız kendı halınde :)
bunu aslında sız kendınız yapıyorsunuz enerjı meselesı
hıc mı arkadasınız yok arkadasınızın arkadası vardır hıc mı tanısmadınız bırlıkte bırseyler yapmadınız bazen teklıfler sızden gelmelıdır :) hıc mı o anlamda adım atmadınız oldu ama sadece arkadas olarak mı oldu yanı hıc boyle sevgılılık olarak bakmadılar mı
hıc mı yanı
belkı de oldu sız farketmedınız karsı tarafda cekıngense mesela
Ben de zamainda buna benzer duygular icerisindeydim asil sorunun nerden kaynaklandigini buldugunda cözüme erisebiliyosun cocuklugunda eksik olan neydi kimin sevgisiydi onunla birazda yüzlesip kabul etmek gerekiyor sanirim. Sonra seni seven bi Allahin oldugunu bilmek yetiyorEvet düşünüyorum yardım almayı zaten bu kadar bu kafaya takmamın altında da sevilme ihtiyacım var hep önce kendini sev mutlu olmak için birine ihtiyacın yok diyorum ama sanırım artık beceremiyorum
Kesinlikle katiliyorum size. Hayaller duadir aslinda ben bunu kafamin icinde yapmistim yasayacagimiz anlarin bile hayali kurmustum ve sükür gerceklesti yasiyorumÇok isteyince o gönül işleri olmaz ısmarlama olmuyor ama sihirli bir önerim var ve mutlaka gerçekleşiyor
Boş bir defter al aşık olup evleneceğin adamın özelliklerini yaz ,
Ve daha ne istiyorsan
Sonra bu defterin açılmama şartıyla unut
Sonra beklemeye al kendini yazdıklarını unutmuş gibi yap
İstediklerin er ya da geç gerçekleştiğini göreceksin , yalnız yazarken dikkatli ol
Her yönünü düşünerek yaZ eksik ve olumsuz cümle asla kullanma
Çok ilginç bir şeye benziyor .Deneyeceğim bunuÇok isteyince o gönül işleri olmaz ısmarlama olmuyor ama sihirli bir önerim var ve mutlaka gerçekleşiyor
Boş bir defter al aşık olup evleneceğin adamın özelliklerini yaz ,
Ve daha ne istiyorsan
Sonra bu defterin açılmama şartıyla unut
Sonra beklemeye al kendini yazdıklarını unutmuş gibi yap
İstediklerin er ya da geç gerçekleştiğini göreceksin , yalnız yazarken dikkatli ol
Her yönünü düşünerek yaZ eksik ve olumsuz cümle asla kullanma
hıc flortoz olmanıza gerek yok ılla hayatınızda bırının olması ıcın herkesın tarzı tavrı bellıdır ozellıkle sızın gıbı bırını arayanlar bıle varTeklifler geliyor elbette ama mesela konuşma devam etmiyor bir şekilde , benseo yüzden beceriksiz miyim diye başlık attım. Hadi bazı insanlar da bi aura vardır , flörtözlerdir ya o yok bende sanırım
Beni güldürdün yaaaHepinize merhaba.O kadar canım sıkkın ki. Derdim şu herkesin evlendiği, sokaklarda el ele gezdiği bir dünyada hala yapayalnızım.Bilemiyorum çok mu çirkinim , çok mu beceriksizim veya sohbetim mi hoş değil anlayamıyorum.Daha önceki ilişkimde aldatıldım.Flörtlerimle de konuşuyorum ama hiçbiri bir ilişkiye dönüşmüyor.Derdim evlilik falan da değil , yeni atandım işim gücümde var , genel kültür seviyemde iyidir ama çok yalnızım bu şehirde bana bir yoldaş olsun , gezeceğim canım sıkılınca konuşacağım birileri olsun istiyorum ama kimse beğenmiyor beni.Bu hayatta hiç sevilmemişim ve hiçte sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum.Var mı böyle hisseden , sonunda mutlu sona ulaşan ? 25 yaşındayım bu arada
Tamamdır çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için sağolunhıc flortoz olmanıza gerek yok ılla hayatınızda bırının olması ıcın herkesın tarzı tavrı bellıdır ozellıkle sızın gıbı bırını arayanlar bıle var
belkıde gelecekten beklentılerınız ya da ılıskıye bakıs acınız karsınızdakıne uymuyordur ondan ılerlemıyordur kı bence bu uzulecek bırsey degıl . aksıne uymamasına ragmen sevgılılıge donusse daha uzucu olurdu :) hayatda hersey ıcın dogru bır zaman vardır o zaman elbet gelır hıc ustune dusunmeyın bunu becerıklılıkle de hıc alakası yok yanı hayatınızda bırı yoksa bu sızın yuzunuzden falan da degıl :) rahat olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?