kadının adını tıkladığında yanda, bu kişiyi arkadaşlarımdan çıkar yada engelle diye seçenekler var
ama neden bu kadar kızdın ya, tamam kıllanmakta haklısında ne biliyim, aşırı tepki vermişin, niyeti bozuksa engellersiniz gider, nolcak ki, şimdi habersiz silerek babanın hayatına müdehaleetmiş olmazmısın, haberli sil bence
benim de dikkatimi çeken şimdilik bu kadar haber bekliyorum kısmı, arkası yarın gibisempatiksalakcinni
babanı gizliden takip et
belli etme sakın saklar
iş çığrından cıkacak gibi olursa annene mutlaka söyle
ay canim benim sakin izin verme bobanla muhabbeti kurmalarina, hep deriz erkeklere guven olmaz die ama kadinlara hic hic olmaz kafalarina bisey takmayagorsunler ellerinden ucanla kacan kurtulmaz vallakaydirigubbakcemile3 hem gitsin kendine baska arkadaslar teselliler bulsun gelsin burda dertlerini kadinlar klubunde paylassin ne isi var elin adamiyla di mi yakaydirigubbakcemile3 sen bu ise el at bence bak simdiden baban pc basinda bekliomus aman diyim
ama arkadaşlarımızdan falan değil, dışardan geldi. mesaj atmış. isim soyad aratmadan buradan bi adamı bulamazsın, bulsan da "tanışmak istiyorum" diyemezsin ki. arkadaşlarında olmayan birini nası engelliyosun peki? şikayet et yazısından başka tıklancak bişi yok burda :S
of. bekliim bari nolcak guclubacismile eşşeğin aklına karpız kabığı düürmekten de tırsıyorumklava:
ay canim benim sakin izin verme bobanla muhabbeti kurmalarina, hep deriz erkeklere guven olmaz die ama kadinlara hic hic olmaz kafalarina bisey takmayagorsunler ellerinden ucanla kacan kurtulmaz vallakaydirigubbakcemile3 hem gitsin kendine baska arkadaslar teselliler bulsun gelsin burda dertlerini kadinlar klubunde paylassin ne isi var elin adamiyla di mi yakaydirigubbakcemile3 sen bu ise el at bence bak simdiden baban pc basinda bekliomus aman diyim
Canım benim fesat değilsin..kadın olta atıyor belli..aynı isimden insanları ekleyip tanıdığımı arıyorum numarası bana göre..
Fesat değilsin decemberim ,ama paranoyak olacaksın..ne işi olsun onun burada..
Hee sen yaptığın gibi tetikte ol..kadını da sil gitsin listeden..aynı buradaki ark.listesi gibidir.arkadaşlığı bitir seçeneği yokmu tıkla gitsin sonsuzluğa..
ay kadının kaşalotluğuna bak..bu saatten sonra yuva yıktırtacak adama..yol onu decemberim..haddini bildir babanın ağzından yaz..
adamcağızın önceden bi vuukatı varsa bilemicem tabii, seni tanıdığım kadarıyla babanın ilk pas veren kadının pasını alacağını pek sanmıyorum, belkide yanlış sanıyorum bilmiyorum, günahını alma yinede
Canım benim fesat değilsin..kadın olta atıyor belli..aynı isimden insanları ekleyip tanıdığımı arıyorum numarası bana göre..
Fesat değilsin decemberim ,ama paranoyak olacaksın..ne işi olsun onun burada..
Hee sen yaptığın gibi tetikte ol..kadını da sil gitsin listeden..aynı buradaki ark.listesi gibidir.arkadaşlığı bitir seçeneği yokmu tıkla gitsin sonsuzluğa..
ay kadının kaşalotluğuna bak..bu saatten sonra yuva yıktırtacak adama..yol onu decemberim..haddini bildir babanın ağzından yaz..
sanki yazdiklarim hemen kadin niyeti bozukmus gbi anlatmisimkaydirigubbakcemile3 ole demek istemedim de temkinli ol yani bence babanin hayatina mudahale etmek bile olsa sen ii bi amac ugruna yapicaksin is cigrindan cikip babanin aklini celse ondan sonra mudahale etsen noolcak ki o zaman gecmis olaboshayallersmile
yok babamın zerre vukuatı yoktur, ödü kopar haramdan. rahmetli dedemin vukuatlarından ailecek çok çekmişler çünkü. bişi olacağından değil ama, yine de sinirim bozuluyo. neden benim babam yani? hiç bi özelliği yok adamın ya.
anneye salak deme birdaha
onuda anlamaya çalış.
güvenmek herzaman en kolayıdır hele hele belli bir yaştan sonra
peki pardon :tomato:
gittim kenara çektim dürttüm zaten, niye hiç kıllamıyosun diye. sen varsın gerek yok benim kıllanmama dyo..klava:
bacılarrrrrrrrrrrrrrr sadece mesaj atanı nası engelliyoz bi yardım edin hiç anlamam ben bu siteden eyvahedigeldismile?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?