ya ablacım chat sayfasında beni görürlermi msnde degil sohbet odalarında
evet banlandım ama niye olduğunu anlamadım neyse geldik ya. gelirim gene saol cnm :)
bu arada baya oluyo beni derin diye biirisi msne ekledi bu december@kk adresimi. ama hiç online olduğunu görmedim. sen miydin o?
görürler. hem chat sağlığa zararlıdır yapma öle pis şeyler.
Canım ya ne tatlısın. Gül gül öldüm yazdıklarına.
Bırak kız azıcık heyecan yaşasın adam sanal alemde :)
konusundan da görüldüğü üzre december chat e karşı bi insan:roflol:
Yok canım ben değilim o derin :))
:roflol:görürler. hem chat sağlığa zararlıdır yapma öle pis şeyler.
:roflol:konusundan da görüldüğü üzre december chat e karşı bi insan:roflol:
ben ona daha adrenalinli şeyler bulurum apla yeter ki istesin o. kocaya kaçarım mesela, bak negzel adrenalin. aklinialirimsmile
ayrıca da bu babam olacak şahış, okulumu bitirdiğim halde kimseyle görüşmeme izin vermiyo. kendisi 2.ciyi bulacak he yok öle yağma. benneyaptımki sempatiksalakcinni
:roflol:
:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
babannene havale etsen babanı..naapar acaba.?.guclubacismile
kadin niyeti bozmus olsa oglunun adresinden boyle mesaj yazmaz diye dusunuyorum.
engellemekle iyi yapmissin tabi yine de belli olmaz..ama birde su olasilik var ya kadin msj gitmiyo diye kendi adresinden de yazabilirrsempatiksalakcinni
kadin niyeti bozmus olsa oglunun adresinden boyle mesaj yazmaz diye dusunuyorum.
engellemekle iyi yapmissin tabi yine de belli olmaz..ama birde su olasilik var ya kadin msj gitmiyo diye kendi adresinden de yazabilirrsempatiksalakcinni
senin Allah cezanı kaldırsın uyhhhhh öldüm gülmekten yazdıklarına :roflol:
nasıl bi tatlılık nasıl bi enerji nasıl nasıl nasıl..........
biri benı durdursun söz konusu bu kız olunca kendımı kaybedıyorum resmen
bayılıyorum kızım sana
amannnnnnnnnn konuyu unuttum be ilanı aşk etmekten :roflol:
yok bacım sonuna kadar haklısın
ben olsam ben de delılırdım
annen de baban da amannn 60 dan sonra kım napsın mantıgı ıle dusunuyor sanırım ama mıllet asıl o yastan sonra ıkafalamaya bakıyor sempatiksalakcinni
bence de sen takıpte ol ne olur ne olmaz
pis karı ya sanane elalemın müyendis herifinden alsanaalsanasmile
Senin yerinde olsam o hesabi kapatirim
annene salak demende hic hos degil ....
¤ decemBer ¤;12823770 .!.:defalarca yazdım, hesaba bşi yapamam çünkü eski ilkokul arkadaşlarıyla vs görüşme ayarlamak için o hesabı açtık. ne kapatabilirim ne de dışardan gelenleri komple engelleyebilirim. anneye salak deme konusunda da bi arkadaş daha kızmıştı pardon demiştim zaten. burada olan biteni anneme anlatıyorum, sana salak dedim hatunlar bana kızdı diye :)) bi taraftan ona da kızdım "niye hiç kıllanmıyosun" diye. benim annemle aramdaki muhabbeti bilmediğiniz için anlıyorum kızılmasını da, annemin de babam için bu kadar kayıtsız kalması da hoş değil. açıkcası ilkokul arkadaşlarıyla buluşma işi dahi bana gereksiz geliyor.
bu arada hangi dilbilgisi eksiği bulunan mod abla başlığı değiştirdi bilmiyorum ama, sert ünsüzden sonra ünlüyle başlayan çekim eki geldiğinde o sert ünsüz yumuşar diye hatırlatır; başlığımın eskisi gibi "ben mi çok fesaDım bacılar bi el atın" olarak eski haline değiştirilmesini arz ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?