- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
peki pardon :tomato:
gittim kenara çektim dürttüm zaten, niye hiç kıllamıyosun diye. sen varsın gerek yok benim kıllanmama dyo..klava:
bacılarrrrrrrrrrrrrrr sadece mesaj atanı nası engelliyoz bi yardım edin hiç anlamam ben bu siteden eyvahedigeldismile?????????
canım mesaj atanın adına tıkla çıkan sayfada solda aşağıda ya, bu kişiyi engelle der
e sen bunu engellediinde ya baska adresten tekrar atarsa kadineyvahedigeldismile
kız december adamın hiç bi özelliği yok diyon..senin baban olduğundan özelliksiz geliyor sana..
kısıtlama butonu filan var yaaa..oradan listem dışında mesaj istemem manasına gelen seçenek olmalı ona bak bir de..
tamamdır buldum çok saol chess. şimdi kadın bi cevap yazsın, sonuçta bekleniyo kendileri. babam benim engellediğimi anlayabilir. eğer iş pisliğe çevirirse müdahale edicem.
peki başına hiç böle bişi gelmiş olan var mı başka? havadan hiç tanımadığı halde mesaj alıp tanışalım diyenler? (kızların başına gelmiştir de hani böle yaşlı babaya falan geldiğini gören var mı?)
Babana genel olarak mesaj atılmasını da engelleyebilirsin diye biliyorum.
Facebook kurdu değilim ama var böyle sekme facebook'da..
peki başına hiç böle bişi gelmiş olan var mı başka? havadan hiç tanımadığı halde mesaj alıp tanışalım diyenler? (kızların başına gelmiştir de hani böle yaşlı babaya falan geldiğini gören var mı?)
kız december adamın hiç bi özelliği yok diyon..senin baban olduğundan özelliksiz geliyor sana..
kısıtlama butonu filan var yaaa..oradan listem dışında mesaj istemem manasına gelen seçenek olmalı ona bak bir de..
Ayy sadece gençler değil yaşlı kadınlarda kudurmuş.
Oğlunun facebook'dan piyasa yapıyor.
bayadır da seni göremediydim sitede nasılsın iyimisin :)
slm ablalar bisey sorabilirmiyim yardımınıza ihtiyacım var lütfen
babama geldi..
Babamın bilgilerinde sivaslı olduğu yazıyordu.ağ olarak da balıkesir yazıyordu
Kadın da sivaslıymış,balıkesir in ilçesinde yaşıyormuş.
neyse mesaj attı bababam hangi liseden mezunsunuz sivasta falan..
babam istanbuldan mezun söyledik yok balıkesir de nerdesiniz falan..
ben simanızı hatılıyorum vs vss
çok geyik yaptık kadınla,bütün mesajları ailecke yazdık.
millet bunaldım yalnızlıktan adam avlıyor netten arkadaşım.
bir iki bozduk kadın mesaj atmayı bıraktı
zaten engellediysen ondan mesaj gelmez ve babanı facebookta hiçbi yerde göremez, hadi gözün aydınkaydirigubbakcemile3
kk cak adamın özel hayatına müdehale ettik iyi mi, sosyal hayatını kısıtladık sempatiksalakcinni
iyiyim tatlım..
tşk ederim sorduğun için sen d ebanlıydın bir ara dönmüşsün..
daha sık gel olur mu olumunekankayizsmile
slm ablalar bisey sorabilirmiyim yardımınıza ihtiyacım var lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?