• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok fesatım bacılar bir el atın..

Canım ya ne tatlısın. Gül gül öldüm yazdıklarına.
Bırak kız azıcık heyecan yaşasın adam sanal alemde :)

Canım ya ne tatlısın. Gül gül öldüm yazdıklarına.
Bırak kız azıcık heyecan yaşasın adam sanal alemde :)

ben ona daha adrenalinli şeyler bulurum apla yeter ki istesin o. kocaya kaçarım mesela, bak negzel adrenalin. aklinialirimsmile

ayrıca da bu babam olacak şahış, okulumu bitirdiğim halde kimseyle görüşmeme izin vermiyo. kendisi 2.ciyi bulacak he yok öle yağma. benneyaptımki sempatiksalakcinni

konusundan da görüldüğü üzre december chat e karşı bi insan:roflol:

chatin yararını şurda gören bi insan evladını gösterin bana diyecem, chatten tanışıp evlenenler beni dövcek o yüzden susuyorum... :sinifsinif:

görürler. hem chat sağlığa zararlıdır yapma öle pis şeyler.
:roflol:
konusundan da görüldüğü üzre december chat e karşı bi insan:roflol:
ben ona daha adrenalinli şeyler bulurum apla yeter ki istesin o. kocaya kaçarım mesela, bak negzel adrenalin. aklinialirimsmile

ayrıca da bu babam olacak şahış, okulumu bitirdiğim halde kimseyle görüşmeme izin vermiyo. kendisi 2.ciyi bulacak he yok öle yağma. benneyaptımki sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:

babannene havale etsen babanı..naapar acaba.?.guclubacismile

:roflol::roflol::roflol:

babannene havale etsen babanı..naapar acaba.?.guclubacismile

dört göbek atar. onun isteyip de olduramadığı şey babamın başka kadına gitmesi.
konuşturma bacım aah aahhhhh.

kadin niyeti bozmus olsa oglunun adresinden boyle mesaj yazmaz diye dusunuyorum.
engellemekle iyi yapmissin tabi yine de belli olmaz..ama birde su olasilik var ya kadin msj gitmiyo diye kendi adresinden de yazabilirrsempatiksalakcinni

kadin niyeti bozmus olsa oglunun adresinden boyle mesaj yazmaz diye dusunuyorum.
engellemekle iyi yapmissin tabi yine de belli olmaz..ama birde su olasilik var ya kadin msj gitmiyo diye kendi adresinden de yazabilirrsempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

ay kesinlikle fesat degilsin baciiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :umursamaz:
benim de babama face actim, oda yasli hic bilmez etmez ama bi okey oynuyor iste orda,
arada giriyom valla kontrol ediyom, biri bisi yazmismi etmis mi diye kiskanirim bennnnnnnnn :olmaz:

hatta bazen o okey oynarken yanina oturuyom, oyun arkadaslari kadin olunca bisey yaziyolarmi diye bakiyom, valla ben sinirlenirim öyle seye
yazmasinlar babiskomaaaaaaa :dilcikar:
etrafta sapik cok anam, dikkatli olmak lazim Çok üzgünüm çoook :1rolleyes:

engellemedim ki. kadın son bişi yazsın da engellemek için sebebim olsun diye bekliyorum.
ayrıca o kişinin oğlu olduğu da kesin değil. çünkü soyadlar farklı.
ama kadının kendi adına da facei var ve bu facesini kullandığı kişinin arkadaş listesinde.
çok saçma yani. toptan saçma.

kıllanmakta haklısın ama çokda abartama gizliden takip et yeter. babanın ne suçu var kadın aramış sormuş. benimde babamla kaynanamın arasında anlayamadığım bir zıtlaşma var ilk günden beridir. babam bekarlığında çok çapkınmış ya kaynanamla yada kardeşlerinden birisinin canını yaktı diyom aam kimse bişey söylemiyor bana. kesin bişeyler var ve acısını benden çıakrtıyorlar. aman karışma fazla takip et yeter.

senin Allah cezanı kaldırsın uyhhhhh öldüm gülmekten yazdıklarına :roflol:
nasıl bi tatlılık nasıl bi enerji nasıl nasıl nasıl..........
biri benı durdursun söz konusu bu kız olunca kendımı kaybedıyorum resmen
bayılıyorum kızım sana

amannnnnnnnnn konuyu unuttum be ilanı aşk etmekten :roflol:
yok bacım sonuna kadar haklısın
ben olsam ben de delılırdım
annen de baban da amannn 60 dan sonra kım napsın mantıgı ıle dusunuyor sanırım ama mıllet asıl o yastan sonra ıkafalamaya bakıyor sempatiksalakcinni
bence de sen takıpte ol ne olur ne olmaz
pis karı ya sanane elalemın müyendis herifinden alsanaalsanasmile

senin Allah cezanı kaldırsın uyhhhhh öldüm gülmekten yazdıklarına :roflol:
nasıl bi tatlılık nasıl bi enerji nasıl nasıl nasıl..........
biri benı durdursun söz konusu bu kız olunca kendımı kaybedıyorum resmen
bayılıyorum kızım sana

amannnnnnnnnn konuyu unuttum be ilanı aşk etmekten :roflol:
yok bacım sonuna kadar haklısın
ben olsam ben de delılırdım
annen de baban da amannn 60 dan sonra kım napsın mantıgı ıle dusunuyor sanırım ama mıllet asıl o yastan sonra ıkafalamaya bakıyor sempatiksalakcinni
bence de sen takıpte ol ne olur ne olmaz
pis karı ya sanane elalemın müyendis herifinden alsanaalsanasmile

bilmukabele efenim aşkınıza karşılık sempatiksalakcinni aynen dediğin gibi "60ından sora kim beni napsın" mantığındalar. ama ben tetikteyim, dün geceden beri hesaba bakıyorum kadın bişi yazmadı.

Senin yerinde olsam o hesabi kapatirim
annene salak demende hic hos degil ....

defalarca yazdım, hesaba bşi yapamam çünkü eski ilkokul arkadaşlarıyla vs görüşme ayarlamak için o hesabı açtık. ne kapatabilirim ne de dışardan gelenleri komple engelleyebilirim. anneye salak deme konusunda da bi arkadaş daha kızmıştı pardon demiştim zaten. burada olan biteni anneme anlatıyorum, sana salak dedim hatunlar bana kızdı diye :)) bi taraftan ona da kızdım "niye hiç kıllanmıyosun" diye. benim annemle aramdaki muhabbeti bilmediğiniz için anlıyorum kızılmasını da, annemin de babam için bu kadar kayıtsız kalması da hoş değil. açıkcası ilkokul arkadaşlarıyla buluşma işi dahi bana gereksiz geliyor.

bu arada hangi dilbilgisi eksiği bulunan mod abla başlığı değiştirdi bilmiyorum ama, sert ünsüzden sonra ünlüyle başlayan çekim eki geldiğinde o sert ünsüz yumuşar diye hatırlatır; başlığımın eskisi gibi "ben mi çok fesaDım bacılar bi el atın" olarak eski haline değiştirilmesini arz ederim.

¤ decemBer ¤;12823770 .!.:
defalarca yazdım, hesaba bşi yapamam çünkü eski ilkokul arkadaşlarıyla vs görüşme ayarlamak için o hesabı açtık. ne kapatabilirim ne de dışardan gelenleri komple engelleyebilirim. anneye salak deme konusunda da bi arkadaş daha kızmıştı pardon demiştim zaten. burada olan biteni anneme anlatıyorum, sana salak dedim hatunlar bana kızdı diye :)) bi taraftan ona da kızdım "niye hiç kıllanmıyosun" diye. benim annemle aramdaki muhabbeti bilmediğiniz için anlıyorum kızılmasını da, annemin de babam için bu kadar kayıtsız kalması da hoş değil. açıkcası ilkokul arkadaşlarıyla buluşma işi dahi bana gereksiz geliyor.

Canim benim ne geliyorsa basa zaten bu eskiye olan özlemden geliyor

facebook insani alip baska diyarlara götürüyor

yok ilkokul arkadasiydi yok lise yok uni derken

bir bakmissin neler olmus

elini ayagini cektir babanin

bunun yasi falan yok 60 ida bir 20 side

bir anlik nefse uyma isi iste

acimasiz ol biraz bu konuda

kapat madem baban haram helale dikkat ediyor din alimleri facebooka

fetva vermiyorlarmis de kapat konusunu ...

bu arada hangi dilbilgisi eksiği bulunan mod abla başlığı değiştirdi bilmiyorum ama, sert ünsüzden sonra ünlüyle başlayan çekim eki geldiğinde o sert ünsüz yumuşar diye hatırlatır; başlığımın eskisi gibi "ben mi çok fesaDım bacılar bi el atın" olarak eski haline değiştirilmesini arz ederim.

:roflol: :roflol: :roflol:
O okurken yumuşar sadece, yazarken yumuşamaz şeker şey seni :roflol:

Back
X