ben mi çok ilgi bekliyorum yoksa sevgilim mi ilgisiz?

Hiiiiiç yorma kendini. Yapmak isteyen bir yolunu bulur, yapmak istemeyende bir bahanesini bulur.. Kendinden pay biç..

canım benimki aynı şehirde beni 2 hafta görmedi seninki yine ayda 3 kere geliyormuş bence de haksızlık yapmışsın. çocukların yaşları küçük diye onlarla gelmektense dönüşte daha rahat gelmeyi tercih etmiş demek ki. zaten önemsemeyen insan olsa ayda 3 kere başka şehire gelmezdi. sevgilinin kıymetini bil :)

benim eski sevgilimde çok ilgiliydi. zaten o çıtayı o kadar yükseltti ki bu olayları belki de o yüzden bu kadar çok kafama takıp, bu kadar çok üzülüyorum, bir daha kimse beni öyle sevmeyecek diyorum. mesela o akşam vardiyasına kalırdı tüm gece uyumazdı ama gün için de benle buluşurdu o yorgunlukla. resmen 24 saat uykusuz ruh gibi olurdu ama git derdim gitmezdi. bunun da ayağına ben gidiyorum ama o buluşmak için servisten inip yol üzerinde benle oturmaya üşeniyor. düzelmezse bizim ilişkinin de kopması yakındır.

zaten onun davrandığı gibi davranmaya çalışıyorum artık. buluşalım diyen taraf ben olmayacağım, o desin. bu hafta içi de ben buluşmuyorum onun istemesine rağmen. bakalım ben çaba göstermeyince, kendisi ne kadar çaba harcayacak. teşekkür ederim tavsiyeniz için :)

Hiiiiiç yorma kendini. Yapmak isteyen bir yolunu bulur, yapmak istemeyende bir bahanesini bulur.. Kendinden pay biç..

kesinlikle öyle. ben elimden geleni yapıyorum. eve fazla geç gelemiyorum ailem o konularda biraz problemli ona rağmen sınırlarımı zorluyorum. sınavlarım oluyor ona göre kendi çalışma düzenimi ayarlıyorum. hafta içi buluşsaydık 1 buçuk, 2 saat yol gidip onun servis güzergahında bir yerde buluşacaktık ona iş çıkışı zorluk olmasın diye. artık bende yapmayacağım biraz da o çabalasın.

Geçen sene biriyle görüşmüştüm, hayatımda gördüğüm en alakasız ilgisiz herifin tekiydi, biz aynı şehirde 1 ay görüşmedik , en son senin amacın ne dostum diye mesaj atmıştım ve verdiği cevap benim önceliğim işlerim , sen başkalarıyla görüşebilirsin:))) Anında sildim tabiki..
Sonra karşıma şuan ki erkek arkadaşım çıktı, diğerine nazaran daha iyi ama bunda da var odunluk,bununla da aynı şehirdeyiz ama haftada en az 3 gün görüşürüz.
Mesela bu da sabahları falan mesaj atmazdı, hediye falan aklına gelmez, ama ben şunu öğrendim, erkek milletine alttan almıcaksın, onlara vazgeçilmez olduklarını hissettirmeyeceksin, çok fazla dırdır etmeden isteklerini mesela böyle yapmış olsan beni çok mutlu edersin tarzında bildirceksin .. çok dırdır olunca onlarda soğuyabiliyor

Bu arada Aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz'in bir yazısını okumuştum. İşim vardı arayamadım, işim vardı buluşamadık gibi laflar sadece oyalama taktiğidir ve yalandır diyordu. Tam olarak böyle olmasa da yazının özeti buydu.

İlginin yaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben ya da mesajlaşmanın, benden 6 yaş da 13 yaş da büyük sevgililerim oldu, hepsi de gün içinde bir sürü mesaj atıyordu çalışsalar bile. Gerçekten seven adam bir bahane bulur yine ilgi gösterir, arar sorar. Sevgilini hiç gözüm tutmadı. Ben ilgilenemem yapımda yok olayını kabul etmiyorum ben

yeri geliyor dırdır ediyorum yeri geliyor tatlılıkla söylüyorum ama değişmesi her iki türlü de yavaş gerçekleşiyor :)) ya bende normalde çok ilgi bekleyen bir insanımdır, erkek arkadaşım da ekstra ilgisiz olunca orta yolu bulamıyoruz. sabah mesajları önemli mesela benim için uyandığım da ilk konuşmak istediğim o oluyor hep. neyse en azından o olayı rayına soktuk :) bu erkeklerin bir de cidden romantik, ince düşünceli olan versiyonları var sanırım ben bir tek onlarla mutlu olabilirim :)

çok doğru demiş. bende kesinlikle böyle düşünüyorum ama insan ilişkisini pat diye bitiremiyor işte ya değişirse umudu var hep, daha yeni bir ilişki olduğu için zaman veriyorum şimdilik. bakalım zaman gösterecek ne olacağını. bu gidişle buraya daha çok konu açarım :)

seven insan ilgilenir, vakit ayırır, sınırları zorlar. olması gereken de bu ama sanırım kendisi benim elimdekilerle yetineceğimi daha fazlasını istemeyeceğimi düşündü. işin ciddiyetini söyledim şu saatten sonra da değişmezse zaten bu ilişkiden hayır gelmez. mesaj olayında gerçekten çok mesaj atamaz onu anlayabiliyorum. iş ortamını görmüştüm tüm gün üretim de ayakta. elinde telefonla dolanamaz ama bir günaydın yazmak bir kaç saatte bir nasılsın ne yapıyorsun yazmak kimseye zor gelmez. gerçi şu an fazlasını yapıyor sık sık yazıyor tek değişen olumlu yanı o zaten :) ama bu şekilde olunca sanki o istediği için değil, ben istediğim için benle konuşuyor gibi bir durum oluşuyor. benim de yine hevesim kırılmış oluyor, yaptığı da pek işe yaramıyor yine mutlu olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…