- 18 Temmuz 2018
- 2.426
- 2.174
- 63
Yorumunuz için çok teşekkür ederim :) benim odamda olmama sinir oluyo ama kendisi sebeb bunun farkında değil malesef. Sabır çekiyorum. Ben evin içinde olduğum sürece onu sevemicem bari birazcık da olsa karşılıklı saygımızı bozmadan çıksam ayrı eve ama sanırım birbirimzden iyice nfret edicez bu gidişle öyle görünüyo. Hayatta hep kendi dediği olmuş hiç kendini ezdirmemiş biri brnim kaynanam. Gelinlerinin kendisinr benzemesini kesinlikle istemiyo. Kendini acındırıyo tansiyonum var kalpten götürceksin beni oğlum kaç yaşında kadınım ben oğlum... uzar da gider. Kendinden illahlah ettirdi resmen. Benim de sınavım bu demekki sabretmeyi öğrenicem inşallah.
Şuan için pek mümkün durmuyo. Kaynanam istiyoki bana laf sokmasına rağmen odamda oturmiyim onun dizinin dibinde oturim. Sonuçta beni dövmüyolar ya sorun yok ya hani(!) Kendisini çok övüyo vr hatalarını keisnlikle kabul etmiyo. Bide yalanları var çok fazla yalanı ortaya çıksa da yüzü kızarmıyo sabır diyorum sadece sabır. Her şey bir gün düzelir eminim
Tıpkısı bende de var...