Ben mi çok yobaz düşünüyorum yoksa normal şeyler mi bunlar?

Mesela kocasının ilgisizliği yüzünden başakalarının kocalarına asılmak gibi huyları var evli barklı adamlaaarı görünce heycanlanıyorum diyor ve ben diğer arkaadaslaaraıma zaten hep derdim bi gün evlenirsem bu kızı eşimle tanıstırmam diye .ortak arkaadaasımız var diye mecburen bie araya geliyoruz arkadas diyorum yani ortamı paylasıyoruz dost demiyorum ki

Kızın yerinde olmak istemezdim... Bende arkadaşlarımda kalırım,arkadaşlarım da bana gelebilir,Eşim de evde olabilir. Evli olunca ne oluyor anlamıyorum. Kızı bir daha aramayın,ararsa açmayın. Madem edepsiz buluyorsunuz [öyle olduğunu düşünmüyorum] görüşmeyin. Kocişkonuzla baş başa yaşayın.

Bende eşime arkadasın gelsin derim normal onlar ve haklısınız ama bu tür cümleleride kullanmasaydım nedenini ifade edemeyecektim .neyse kabul etmem olur biter teşekkür ederim sağolun

Evli kadın bi başka erkek görünce heycanlanıyorum diyor ve edepli oluyor bu kişi öyle mi edepli tanımınıza hayran kaldım :)

Banaa göre zor cünkü kimseye seninle görüşmek istemiyorum diyecek kadar cesur değilim
Bir insanın telefonlarına bakmazsaniz,mesajlarına cevap vermezseniz,toplu ortamlarda mesafeli olursanız zaten bırakın il dışı yapıp size gelmeyi,aramak bile istemez bir zaman sonra.Siz demekki ona bu cesareti vermissiniz ve yakın davranmissiniz.

Şimdi siz "gelme" de diyemezsiniz,o zaman edepsizliklerine katlanacaksiniz yapacak bir şey yok.

Bende eşime arkadasın gelsin derim normal onlar ve haklısınız ama bu tür cümleleride kullanmasaydım nedenini ifade edemeyecektim .neyse kabul etmem olur biter teşekkür ederim sağolun

O ifadeler konuyu baska yerlere goturen ifadeler. Gerek yoktu. Her gelecegim diyeni eve almak zorunda degil kimse. Ricaederim

Oh o zaman baska tabi..ben olsam hic bahane uydurmam bu durumda.acikca gorusmek istemedugimi uygun bir sekilde soylerim.zaten birdaha yaklasmaz hic

İlk mesajınıza göre yorum yaptım. Burası bdv burda hep böyle olur. Konu sahibi eleştirilince hep uç nokta ayrıntılar çıkar,bdv takipçileri şu tavrınıza çok aşina bilin istedim. Madem kız böyle biri görüşmeyin olsun bitsin. Yüzüne güldüğünüz birinin arkasından ''edepsiz ''deyince edepli olmuyorsunuz bilginize...

Ama burda takildiginiz konuyla yaptiginiz genelleme 2 ayri uc nokta
Samimi degilim vukuatlari var bana kalmaya geliyor ayri birsey evli bayanin arkadasinda gidip kalmasi normal mi degil mi ayri birsey
Evli bayan isterse (kocasi onun sahibi olmadigi icin )gidip istedigi arkadasinda kalabilir tamamen kendi kararidir arkadasiyla olan samimiyetine baglidir
Sizin samimi olmadiginiz arkadasinizin size gelmesinden rahatsiz olabilirsiniz bunun yobazlikla alakasi yok soyle sorsaydiniz acaba benmi cok supheciyim? O zaman olurdu ama hicbir evli kadin kocasi olmadan arkadasinda kalamaz diye dusunuyorsaniz bu yobaz dusuncedir

Tepki alınca uydurdunuz bunları evli erkek görünce heyecanlanan kadın bunu size der mi sizde evlisiniz.Diyelim ki dedi evet bu edepsizlik ama sizde ortak arkadaşım var deyip iletisimde olmaya devam ediyosanız edepsizliğinden dem vurmayacaksınız kabullenmişsiniz çünkü.Bu da başka bi edepsizlik örneği bana göre

Dostum dışında kimse evime gelemez yatılı olarak,evli de olsam bekar da olsam fark etmez. Yatılı misafirlikten hoşlanmıyorum.

Yok öyle düşünmüyorum sadece eşi eşimi tanımıyor cocuguyla nasıl tek gönderiyor bu aklımı karıstırdı ve kıza da güvenmiyorum .diğer arkadasım gelcem dese başım üstüne cünkü kız durcagı yeri biliyor

Madem arkadaşınızı edepli görmüyorsunuz neden arkadaşsınız o zaman? Buraya bu şekilde fikrinizi yazmanız yerine arkadaşınıza doğru bulmadığınızı söyleseniz daha sağlıklı olur. Bu kusura bakmayın ama belki de karşı taraf saf duygularla sordu,bilemeyiz.Bu yaptığınız ama maalesef içten pazarlılık geldi.

Burdaki kimseyi tanımıyorum tepkilerden neden çekinip bahane uydurayım :)

Bakis aciniz cok dar maalesef. Insan evli olunca esine yapisik yasamiyor. Esi olmadan gidebilir gezebilir. Ayarini kisi belirler. Ben evliyim esim olmadan baska sehre arkadaslarima gittim kaldim. Onlarda bana gelip kaldilar esleri olmadan. Ne ben kimsenin kocasinin ustune atladim nede onlar. Hatta ben biraz aktarma sehri muamelesi gorurum arkadaslarimin kardesleri bazen aileleri ucak saatine kadar gelir bende kalirlar esim goturur ucaga bindirir. Hicte bisey olur diye endise etmedim. Guvendigim insanlari evime soktum. Guvenmedigimle asla konusmadim. Yani gem kotu soyleyip hemde yuzune karsi kinusuyorsinuz. Od ayri tezat. O sizi ariyorsa acmayin olsun bitsin.

Sadece ortak arkadaşlarınız var diye konuşuyorsunuz ama arkadaş size gelip kalacak da onunla samimimiyetiniz var.

Milletin eşi pırlanta mübarek, pek bir kıymetli. Kadın sanki potansiyel avcı. Bu kadar kötü düşünceler içindeyseniz ne diye arkadaşlık kuruyorsunuz bu kadınla?
Gelmesin bence bak kız edepli değil gevşekmiş. Mazallah gece yatarken ortanıza sokulur bir de bakmışsın grup oluvermişsiniz

Burdaki kimseyi tanımıyorum tepkilerden neden çekinip bahane uydurayım :)
Valla evli erkeklere bakınca içim gidiyor diyen bi kadının agarlamak istememeye kimse yobazlık demez.Ama baştan normal girip sonra kadına hos olmayan seyler yakıştırırsanız bi bu gelir insanın aklına :)

Esine guveniyor demekki duracagi yeri bilecegini dusunuyor burda zaten konu kadinin gelmesinde degil sizin istememenizde ya ben bu kadinla samimi degilim davranislarindan cokta hoslanmiyorum bana gelse nasil bahane bulurum deseniz konu hic buralara gelmezdi
Siz en iyisi kayinvalidem bende kaliyor yada baska misafirlerim var halam geldi dayim geldi diye bahane bulun istemiyorsaniz cok basit yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…