- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Mesela kocasının ilgisizliği yüzünden başakalarının kocalarına asılmak gibi huyları var evli barklı adamlaaarı görünce heycanlanıyorum diyor ve ben diğer arkaadaslaaraıma zaten hep derdim bi gün evlenirsem bu kızı eşimle tanıstırmam diye .ortak arkaadaasımız var diye mecburen bie araya geliyoruz arkadas diyorum yani ortamı paylasıyoruz dost demiyorum kiKime gore ve neye gore edepsiz?Ne gibi vukuatlari var ki bunu soyluyorsunuz?Hem sizde kalmayi dusundugune gore bu samimiyeti kendisine siz vermissiniz..simdide arkasindan "hic istemiyorum edepsizin biri"demek dogrumu?
Arkadaslarinizi siz seciyorsunuz degil mi?
Bende eşime arkadasın gelsin derim normal onlar ve haklısınız ama bu tür cümleleride kullanmasaydım nedenini ifade edemeyecektim .neyse kabul etmem olur biter teşekkür ederim sağolunBence konuyu yazarken edepsiz, eşi olmadan geliyor, yok vukuatlari var gibi seyleri filan hic katmasaydiniz. Almak istemiyorsaniz kabul etmezsiniz bu kadar basit.
Benim eşimin cok yakin, bekar erkek arkadasinin bizde 2-3 kere yatili kalmisligi vardir.
Oyle evimize damsiz girilmez veya bekarlari almayiz kafasinda degiliz ama herkeside sirf arkadas diye buyur gel diyip evimizde yatirmayiz cok iyi biri bile olsa. Yakın olmamaniz bile kabul etmemeniz icin gecerli bir sebeb ve anormal birsey yok kabul etmemekte. Tekrar diyorum bende kabul etmezdim.
Evli kadın bi başka erkek görünce heycanlanıyorum diyor ve edepli oluyor bu kişi öyle mi edepli tanımınıza hayran kaldım :)Kızın yerinde olmak istemezdim... Bende arkadaşlarımda kalırım,arkadaşlarım da bana gelebilir,Eşim de evde olabilir. Evli olunca ne oluyor anlamıyorum. Kızı bir daha aramayın,ararsa açmayın. Madem edepsiz buluyorsunuz [öyle olduğunu düşünmüyorum] görüşmeyin. Kocişkonuzla baş başa yaşayın.
Bir insanın telefonlarına bakmazsaniz,mesajlarına cevap vermezseniz,toplu ortamlarda mesafeli olursanız zaten bırakın il dışı yapıp size gelmeyi,aramak bile istemez bir zaman sonra.Siz demekki ona bu cesareti vermissiniz ve yakın davranmissiniz.Banaa göre zor cünkü kimseye seninle görüşmek istemiyorum diyecek kadar cesur değilim
Bende eşime arkadasın gelsin derim normal onlar ve haklısınız ama bu tür cümleleride kullanmasaydım nedenini ifade edemeyecektim .neyse kabul etmem olur biter teşekkür ederim sağolun
Burdan yürüyüp gitsem kaç ay banlanirimGelmesin bence bak kız edepli değil gevşekmiş. Mazallah gece yatarken ortanıza sokulur bir de bakmışsın grup oluvermişsiniz
Oh o zaman baska tabi..ben olsam hic bahane uydurmam bu durumda.acikca gorusmek istemedugimi uygun bir sekilde soylerim.zaten birdaha yaklasmaz hicMesela kocasının ilgisizliği yüzünden başakalarının kocalarına asılmak gibi huyları var evli barklı adamlaaarı görünce heycanlanıyorum diyor ve ben diğer arkaadaslaaraıma zaten hep derdim bi gün evlenirsem bu kızı eşimle tanıstırmam diye .ortak arkaadaasımız var diye mecburen bie araya geliyoruz arkadas diyorum yani ortamı paylasıyoruz dost demiyorum ki
Tepki alınca uydurdunuz bunları evli erkek görünce heyecanlanan kadın bunu size der mi sizde evlisiniz.Diyelim ki dedi evet bu edepsizlik ama sizde ortak arkadaşım var deyip iletisimde olmaya devam ediyosanız edepsizliğinden dem vurmayacaksınız kabullenmişsiniz çünkü.Bu da başka bi edepsizlik örneği bana göreMesela kocasının ilgisizliği yüzünden başakalarının kocalarına asılmak gibi huyları var evli barklı adamlaaarı görünce heycanlanıyorum diyor ve ben diğer arkaadaslaaraıma zaten hep derdim bi gün evlenirsem bu kızı eşimle tanıstırmam diye .ortak arkaadaasımız var diye mecburen bie araya geliyoruz arkadas diyorum yani ortamı paylasıyoruz dost demiyorum ki
Zaten uzaktayız nerde görcem bahane uydurmak en iyisi teşekür ederimOh o zaman baska tabi..ben olsam hic bahane uydurmam bu durumda.acikca gorusmek istemedugimi uygun bir sekilde soylerim.zaten birdaha yaklasmaz hic
Yok öyle düşünmüyorum sadece eşi eşimi tanımıyor cocuguyla nasıl tek gönderiyor bu aklımı karıstırdı ve kıza da güvenmiyorum .diğer arkadasım gelcem dese başım üstüne cünkü kız durcagı yeri biliyorAma burda takildiginiz konuyla yaptiginiz genelleme 2 ayri uc nokta
Samimi degilim vukuatlari var bana kalmaya geliyor ayri birsey evli bayanin arkadasinda gidip kalmasi normal mi degil mi ayri birsey
Evli bayan isterse (kocasi onun sahibi olmadigi icin )gidip istedigi arkadasinda kalabilir tamamen kendi kararidir arkadasiyla olan samimiyetine baglidir
Sizin samimi olmadiginiz arkadasinizin size gelmesinden rahatsiz olabilirsiniz bunun yobazlikla alakasi yok soyle sorsaydiniz acaba benmi cok supheciyim? O zaman olurdu ama hicbir evli kadin kocasi olmadan arkadasinda kalamaz diye dusunuyorsaniz bu yobaz dusuncedir
Burdaki kimseyi tanımıyorum tepkilerden neden çekinip bahane uydurayım :)Tepki alınca uydurdunuz bunları evli erkek görünce heyecanlanan kadın bunu size der mi sizde evlisiniz.Diyelim ki dedi evet bu edepsizlik ama sizde ortak arkadaşım var deyip iletisimde olmaya devam ediyosanız edepsizliğinden dem vurmayacaksınız kabullenmişsiniz çünkü.Bu da başka bi edepsizlik örneği bana göre
Gelmesin bence bak kız edepli değil gevşekmiş. Mazallah gece yatarken ortanıza sokulur bir de bakmışsın grup oluvermişsiniz
Valla evli erkeklere bakınca içim gidiyor diyen bi kadının agarlamak istememeye kimse yobazlık demez.Ama baştan normal girip sonra kadına hos olmayan seyler yakıştırırsanız bi bu gelir insanın aklına :)Burdaki kimseyi tanımıyorum tepkilerden neden çekinip bahane uydurayım :)
Esine guveniyor demekki duracagi yeri bilecegini dusunuyor burda zaten konu kadinin gelmesinde degil sizin istememenizde ya ben bu kadinla samimi degilim davranislarindan cokta hoslanmiyorum bana gelse nasil bahane bulurum deseniz konu hic buralara gelmezdiYok öyle düşünmüyorum sadece eşi eşimi tanımıyor cocuguyla nasıl tek gönderiyor bu aklımı karıstırdı ve kıza da güvenmiyorum .diğer arkadasım gelcem dese başım üstüne cünkü kız durcagı yeri biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?