Ben mi çok yobaz düşünüyorum yoksa normal şeyler mi bunlar?

Gevşek bir kaadının gelmesi diğer arkadasım bekar mesela gelcem dese gel derimama bu kızın vukuataları var cins biri

o zaman gelme dersiniz. buraya da yanlış aksettirdiniz sanki evli kadınlar kocasından ayrı bir yere gidemez gibi.

Bu arkadasın bazı vukuatları var o yüzden rahatsız oldum açıkcası

Diğer arkadasım gelcem dese hay hay cünkü kızın ciğerini biliyorum gözüm kapalı güveniyorum ama bu kız yani vukuatları olan bi kız

Dediğim gibi öylesine söylemiştir o, işi gücü yok istanbuldan antep'e mi gidecek yeni evli çiftte kalmaya. Bir de çocuklu kadın, uçakla gelse ayrı dert, otobüsle gelse ayrı dert çocukla. Yine de illa gelmeye kalkarsa bir bahane bulursunuz. Yalnız Antep diyip durdukça canım inanılmaz katmer çekti sırf o katmer ve baklavalar için benim gelesim var şuan size

Ahh o baklavalar yüzünden zaten 4 kilo aldım :) zaten burası biraz yöresel diye gelesi cok var insanlaarın :)

Milletin edebini sorgulamak hakkınız mi?
Eminim sizden daha iyi bir evliliği vardır.
Benim annem neredeyse otuz yıllık evli. Yurtici her yere bilet alır gider, babam çoğunu ismen tanır sadece. Düğün olur, cenaze olur, arkadaşı çağırır falan, izin mi alacak?
Gidecem der gider.
Babam da hiiic laf etmez, hatta çocukları küçük ise eve erken gelir çocuklarına yemek falan hazırlar o yorgunlukla.
Ben yıllarca böyle gördüm ailemden, koca kişisi de gitme etme derse 'ne oluyoruz be' derim heralde.
Bu arada muhafazakar bir ailem var, öyle üniveriste mezunu hans-helga falan da değiller.
Annem de ev hanımı.
Bence özgürlük kalpten gelir. Siz kendinizi kisitlatmayi seviyorsanız sizin bileceginiz iş. Sizden daha özgür yaşıyor diye insanları etiketlememelisiniz.

Ne kadar güzel bir hayatınız var işte .kızın evliliği benimkinden güzel değil cünkü kocası bunu umursamıyor vakit bile geçirmiyor grupta anlatıyor yani her şeyi

Kız ben evli değilim ve çok edepliyim, o zaman antep'e gelince sende kalabiliyorum bu durumda

Valla edepli midir edepsiz midir ben bilmem ama haz etmediğin belli, o sebeple gelmesin. Sen de arkadaşım diye bahsetme. Bi tanıdık falan de. Böyle arkadaş deyip edepsiz medepsiz deyince şey Olmuş biraz

Kime gore ve neye gore edepsiz?Ne gibi vukuatlari var ki bunu soyluyorsunuz?Hem sizde kalmayi dusundugune gore bu samimiyeti kendisine siz vermissiniz..simdide arkasindan "hic istemiyorum edepsizin biri"demek dogrumu?
Arkadaslarinizi siz seciyorsunuz degil mi?

Banaa göre zor cünkü kimseye seninle görüşmek istemiyorum diyecek kadar cesur değilim

Bence konuyu yazarken edepsiz, eşi olmadan geliyor, yok vukuatlari var gibi seyleri filan hic katmasaydiniz. Almak istemiyorsaniz kabul etmezsiniz bu kadar basit.
Benim eşimin cok yakin, bekar erkek arkadasinin bizde 2-3 kere yatili kalmisligi vardir.
Oyle evimize damsiz girilmez veya bekarlari almayiz kafasinda degiliz ama herkeside sirf arkadas diye buyur gel diyip evimizde yatirmayiz cok iyi biri bile olsa. Yakın olmamaniz bile kabul etmemeniz icin gecerli bir sebeb ve anormal birsey yok kabul etmemekte. Tekrar diyorum bende kabul etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…