Ben mi çok yobaz düşünüyorum yoksa normal şeyler mi bunlar?

Hiç inanmıyorum sizin gibi üyelere, kendi bakış açınızın dar olduğunu kabullenmeyip daha sonradan "evli adamlara bakıyor, heyecanlanıyor"" diye kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyosunuz, bir insan bana bunu diyecek ve ben görüşmeye devam edicem "ortak arkadaşımız "olduğundan öyle mi? Buna kendiniz inandınız mı? Kendinizi haklı çıkartmak için saçma sapan şizofrenik durumlar üretmeyin bence.

bence kocanı evden gönder.
malum kocana göre her kadın "yollu"
sen görmeden asılır, taciz eder filan.

gül gibi yuvan yıkılır.

Valla evli erkeklere bakınca içim gidiyor diyen bi kadının agarlamak istememeye kimse yobazlık demez.Ama baştan normal girip sonra kadına hos olmayan seyler yakıştırırsanız bi bu gelir insanın aklına :)
Yanlış düşünmüşsünüz çünkü hiçbirinizi tanımıyorum vereceğiniz tepkiler umrumda değil yani sadece ayrıntıya yanlış zamanda indim neden istemediğimi daha iyi açıklamak için

Ahahahaha naptın sen ya :):)

bence kocanı evden gönder.
malum kocana göre her kadın "yollu"
sen görmeden asılır, taciz eder filan.

gül gibi yuvan yıkılır.
Haklısınız Öyle yapıcam artık başka secenek yok gibi teşekkür ederim :*

Ne kadar güzel bir hayatınız var işte .kızın evliliği benimkinden güzel değil cünkü kocası bunu umursamıyor vakit bile geçirmiyor grupta anlatıyor yani her şeyi
senin evliliğin de berbat okuduğumuz kadarıyla.
kelin köre diyeceği yok

Ben hicbir arkadasimi evde esim varken cagirmiyorum. Adam dinleniyor, rahat rahat geziyor. Biz sadece aramizda konusulmasi gereken seyler konusuyoruz bazen arkadaslarimla. Ustune bide kalmak ne mana anlamadim. Tabiki gelmesin.

Edepsiz biriyle sırf ortak arkadaşlarınız var diye nasıl görüşüyosunuz? Sizden o yakınlığı görmese cocuğuyla birlikte evinize gelmek istemez herhalde diye düşünüyorum... demek siz insanların yüzüne gülüp arkasından konuşan enteresan bi insansınız! kim daha edepsiz acaba?

Orda haklısınız var biraz ikiyüzlülük bende

Benim tek sorunum maddiyattı ve tek cıkamamak cıngar cıkarıp ikisinide hallettim rahat ol tatlım
bravo

o zaman bırak o gevşek kadın gelsin.
kocan ona pas verecek mi, denemiş olursun.

Ben evliyim ve evli arkadaslarima yatili gidiyorum onlarda bana geliyor.Bugune kadar hic birbirimizin kocasina yan gozle bakip edepsizlik yapmadik :) Cunku aramizda bu tip insan yok.Sizin arkadasiniz madem tekin degil ,normalde de konusma mecburiyetiniz yok ki.Hic konusmazsiniz ve kabul etmezsiniz olur biter.

Orda haklısınız var biraz ikiyüzlülük bende
Valla benim arkadaşlarım da gelir kalır ben de gider kalırım biz böyle konularda rahat insanlarız sonuçta evimize gelen misafirleri dürtmüyoruz! Sapık değiliz! Kimsede cinsel açlığından bizim evimize gelmiyo! Zihniyetiniz yanlış malesef.. kimseyle sırf ortak arkadaşımız var diye görüşemem kafa yapımız uymuyosa sessizce uzaklaşır hayatımdan çıkarırım.. belki de dediğiniz gibi iki yüzlü olmadığım için anlayamadım sizi...

Ben olsam rahatsız olduğum kişiyi kabul etmem daha yeni evlisin mesajlara cvp vermeSen anlar o da belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…