Ben mi dert ediyorum??

mujimujgan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
186
166
53
37
kızlar merhaba.ben bişi sorcam.ben annemle tatile gittim.eşimde şehir dışında çalışıyordu.fakat eşim iş dönüşü kendi ailesinin yanına gitmişti ve onları da alıp bizim evimize gittiler.(eşimin ailesi şehir dışında oturuyor)ben evde yokken onlar da benim evimde 1 gece konaklayacaklar.şimdi ben bundan aşırı derecede rahatsız oluyorum fakat eşim de kırılmasın diye bişi diyemiyorum.ben mi bu durumu sorun ediyorum?? Bu arada biz 1 senelik evliyiz.siz olsanız rahatsız olurmuydunuz??

Son düzenleme:
Cnm bi de şöle bi durum var.ev benim yani babam aldı ve bize verdi ve kayınvalidemler çeyiz dahi yapmadılar.o yüzden de şuan sinir oluyorum.evi biz aldık biz döşedik.sadece 1 gece kalcaklarmış ama ne bileyim ya şuan aşırı sinir oluyorum.

Rahatsız olsanız bile bunu dile getirmeyin :KK66:
Ya dile getirmeyeyim tamam ama bu da haksızlık değil mi ya.kayınvalidemler çeyiz yapmadı.kocam ne balayına götürdü ne tatile götürdü o yüzden ben annemle çıktım ama böle yapımca kocam bide.şimdi ben bunu dile getirmek istiyorum ama krize yol açmak istemiyorum.ne yapmalıyım ya :kızgın:

Ya dile getirmeyeyim tamam ama bu da haksızlık değil mi ya.kayınvalidemler çeyiz yapmadı.kocam ne balayına götürdü ne tatile götürdü o yüzden ben annemle çıktım ama böle yapımca kocam bide.şimdi ben bunu dile getirmek istiyorum ama krize yol açmak istemiyorum.ne yapmalıyım ya :kızgın:
Tatile balayına gidemedik diyorsun ama sen annenle tatildesin , o da başka yerde tatilde neden ???

Ben de sinir olurdum. Zaten yardim etmemisler herhangi biseye bi de eve gelip oturacaklarmis, ikincisi de evin hanimi evde yokken eve gelmek ne demek, ama tabi "huzuru korumak acisindan" agzimi acip bisey demezdim... yeri gelince söylenir bazi seyler nasilsa

kızlar merhaba.ben bişi sorcam.ben annemle tatile gittim.eşimde şehir dışında tatildeydi.fakat eşim iş dönüşü kendi ailesinin yanına gitmişti ve onları da alıp bizim evimize gittiler.(eşimin ailesi şehir dışında oturuyor)ben evde yokken onlar da benim evimde 1 gece konaklayacaklar.şimdi ben bundan aşırı derecede rahatsız oluyorum fakat eşim de kırılmasın diye bişi diyemiyorum.ben mi bu durumu sorun ediyorum?? Bu arada biz 1 senelik evliyiz.siz olsanız rahatsız olurmuydunuz??
Evet hoş değil insan sinir oluyor ama empati yaparak sakin olun.
sizin aileniz eşiniz evde yokken sizde kalabilir sizde evdesiniz. Eşiniz buna tepki gösterse çok üzülürdunuz. Bu taraftan bakmaya çalışın

Neden özellikle siz yokken acaba ? Ben olsam çatlardım bunu içinize atmayın ama simdi de dile getirmeyin döndüğünüzde konu konuyu açarak ima edin bnce

Ben olurum, sinirden çatlarım.
Bir evin hanımı orada değilken gelen herkese sinir olurum.
Genelde hep niyeyse kocanın ailesi oluyor bu durumlarda.
Malum oğlanın evi erkek ailesinin evidir, kız eldir ya...
E başka ihtimal yokki siz ailenizi getirseniz evin hanımı olacak evde :P

Konu sahibi, Rahatsız eder mi belki eder ama bişey diyemezsin. Anahtarı alıp tek başına kalacak değiller oğulları yanlarında.

Ben de sinir olurdum. Zaten yardim etmemisler herhangi biseye bi de eve gelip oturacaklarmis, ikincisi de evin hanimi evde yokken eve gelmek ne demek, ama tabi "huzuru korumak acisindan" agzimi acip bisey demezdim... yeri gelince söylenir bazi seyler nasilsa
Of of sinir oluyorum bunlara ya.hiç sevemedim kayınvalidemleri.hiç böyle olacağını düşünmemiştim ama böyle oldu.1,5 aylık evliyken gelip bizde kalmaya başlamışlardı.1 hafta kalcaklardı surat yapıp kovalamıştım.2 ay geçince yüzsüz gibi yine geldiler.şimdi de ben yokken geliyorlar.ya biz kötü başlangıçlar yaptık.en azından eşim sorsaydı iyi olurdu sanki.biz gidiyoruz kalmaya dediler hiç kimse bana sormuyor.

E başka ihtimal yokki siz ailenizi getirseniz evin hanımı olacak evde :p

Konu sahibi, Rahatsız eder mi belki eder ama bişey diyemezsin. Anahtarı alıp tek başına kalacak değiller oğulları yanlarında.
Benim ailem için de eşim geçerlidir.
Eşim evde yokken ben niye ailemi çağırıp ağırlayayım?
Genelde diyorum ya, erkek ailesi yapar bunu.
Kendi evleri benimserler, at koşturmak isterler.
Evin hanımı olsun olmasın, orası onların evi ya!, istedikler gibi kalabilirler.
O çok sevdikleri oğlancıklarına yatak açtırmaz, nevresim değiştirtmez buldukları yere yatarlar ama gelin evde iken, su almaya parmak kıpırdamaz.
Zalimsiniz erkek aileleri!

Rahatsız olduğunu anlaşılır ve sakince dile getirmelisin bence ki tekrar etmesin eşin.

Erkekler düşünemez hadi karşı taraf niye düşünmüyor bilmem! Burda esirgeme söz konusu değil ama evin hanımı yok ne işin var evde yahu. Ben abimin evinde eşi olmadan kalmam geline de saygı bi yerde bu durum onun düzeni onun evi.

Cnm bi de şöle bi durum var.ev benim yani babam aldı ve bize verdi ve kayınvalidemler çeyiz dahi yapmadılar.o yüzden de şuan sinir oluyorum.evi biz aldık biz döşedik.sadece 1 gece kalcaklarmış ama ne bileyim ya şuan aşırı sinir oluyorum.
Düşünce tarzınızı çok yanlış buldum. Evi babam aldı, çeyizi ben yaptım. Evime gelemezler. Nasıl yani? Eşiniz şehir dışında olsa siz annenizi evinize getiremeyecek misiniz? Eşim yok anne, gelip kalamazsın mı diyeceksiniz? Babanızın aldığı evin tuğlalarını yemez kimse herhalde. Hem de hepi topu bir gece.

Back
X