Ben mi dert ediyorum??

evin hanımı benim teipleri yerine biraz EMPATİ yapsanız aslında bu kadar strese girmezsiniz!
Eşinizi seviyorsanız, evliliğinizin zarar görmesini istemiyorsanız da böyle konuları ona açmamanızı tavsiye ederim.

kızlar merhaba.ben bişi sorcam.ben annemle tatile gittim.eşimde şehir dışında çalışıyordu.fakat eşim iş dönüşü kendi ailesinin yanına gitmişti ve onları da alıp bizim evimize gittiler.(eşimin ailesi şehir dışında oturuyor)ben evde yokken onlar da benim evimde 1 gece konaklayacaklar.şimdi ben bundan aşırı derecede rahatsız oluyorum fakat eşim de kırılmasın diye bişi diyemiyorum.ben mi bu durumu sorun ediyorum?? Bu arada biz 1 senelik evliyiz.siz olsanız rahatsız olurmuydunuz??
Bak şimdi şöyle düşün aynı durumda sensin kocan evde yokken ailen o evde kalıyo bak durum ne kadar normalleşti dimi şu evin hanımı yokken muhabbetine sinir oluyorum o onun evi yani erkek diye ikinci sınıf muamelesi görmesi çok saçma

Sakin kalmaya çalışıyorum ama zamanı gelince sölicem yani.ben onlara kayınvalidem evde yokken gittim mi ?? Şimdilik diyecek ve yapacak bişi yok ama galiba eşimin biraz hassasiyet gösterip bana sormasını isterdim.cnm böle böle annemlerle biz bi gece kalsak olur mu falan diye??çünkü o eve çok emek verdim.eşim de biliyor.ama işte kıymet bilinmiyo sanırım.sadece sorsa belki bu kadar sinir olmazdım.neyse yapcak bişi yok.
Emek verince eş ailesi kalamaz mı?
Evi babanız almış olabilir ama eğer bunu eşinizin ailesinin her ziyaretinde gündeme getirecekseniz ben eşinizin yerinde olsam o evde oturmam.
Alt tarafı 1 gece misafir olacakmış insanlar evinizi sırtlanıp götürmeyecekler.
Eş ailesini sevmemenizi anlarım ama evinizde kalıyorlar diye bu kadar hırslanmanız anlaşılır gibi değil.
Eşyaya, mülke fazla anlam yüklüyor olabilir misiniz?
Bana bakış açınız çok değişik geldi doğrusu...

Back
X