Ben mi doğurdum görümcem mi ??

zerya271210

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
2.686
8.231
158
İstanbul
Selam kızlar. Günlerdir sinirimi çok feci bozan şeyleri artık buraya yazarak rahatlamak istiyorum.

3 ocak ‘ta doğum yaptım, Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğumum için şehirdışından görümcem geldi bizimle kalmaya. Kendisi benimle aynı yaşlarda, çok da iyi bir insan, çok severim.

Bu süre içinde bana çok yardımcı oldu hastanede yanımda kaldı evde her işime koşturdu, yemektir temizliktir hiçbirşey yaptırmadı,sezeryan olduğum için yapamazdım o olmasa. daha yeni yeni ben yapmaya başladım.

Sorunum şu ki sanki doğuran lohusa olan ben değilim de o gibi , eşim hergün bişi alıyor kendisine. Ki maddi olarak da çok sıkışığız bu ara doğum masraflarından dolayı. Kart limitlerimiz bile son raddesinde. Spor ayakkabı beğenmiş gidip aldılar, başka birgün çizme beğenmiş gidip aldılar. Mont beğenmiş şimdi de, eşim gidip bakmış bugün bedeni yok diye alamamış. Ama mutlaka bulup alacak biliyorum.

Tamam kardeşidir yardımımıza koştu geldi tabiki alsın yapsın. Ama lohusa olan ben değil miyim bir kuru çiçeğe bile hakkım yok mu :)

Doğum hediyesini falan geçtim zaten öyle bir beklentim olmadı hiçbir zaman, mantıksız da gelir öyle pahalı hediyeler bana. Ama bana hiçbir şey alınmayıp kardeşine devamlı birşeyler alınınca , hem kırılıyorum hem kıskanıyorum galiba.

Üstelik sadece alınan şeyler de değil, davranışlar da bir garip. Birkaç günden beri morali birşeye bozulmuş görümcemin sevgilisiyle falan tartıştı sanırım.Görmeniz lazım bir ilgi bir alaka, bana hiç böyle özenli davranılmıyor :)

Başka görümcelerim de var, hepsi de iyidir aslında. Ama hiçbiri mi akıl vermedi eşime bana en azından bir çiçek almasını doğum için ?
Kendi kızkardeşleri doğum yaptığında eşi yeni telefon almıştı doğum hediyesi olarak, aylarca övüp durdular eniştelerini kızımıza doğum hediyesi şunu aldı bunu aldı diye .

Tekrar söyliyim yanlış anlaşılmasın, benim derdim öyle pahalı hediyeler alınması falan değil. Zaten bu maddi durumda ben istemem öyle birşey.

Benim derdim bu zihniyet. Bu düşüncesizlik. Çocuğu ben doğurdum ilgiyi alakayı özeni görümcem görüyor. Ve kendisi de düşünemiyor galiba bu kız yeni doğum yaptı bana alıyosan eşine de birşeyler al diyemiyor kardeşine.

Neyse çok uzun oldu, tam da anlatamadım aslında :) olsun az da olsa rahatladım içimi dökerek.

Okuyan herkese teşekkürler şimdiden.

3 cocuk dogurdum benim herif banada bi cicek alnadi Allahin odunu :) ama canim ne istediyse kosup aldi hakkini yemeyim. Cicege vs onem vermiyorum ben. 1001 sanciyla cocuk dogurmusum cicek hic onemli degil:) kurtulduguma seviniyorum.. ama bu konuyu esinle konus gorumce gidince.. hadi bi guzellik yapilirda gidene kdr surekli bisey mi alincak?

Zor gunlerinizde her işinizi yapmış üç beş hediye almak çok mu Allahaskina? Eşinin sana alıp almaması o seninle esin arasinda ama gorumcene az bile yapılmış. 3 Ocak tan beri yanına ücretli yardimci tutulsaydi o zaman anlardin az bile alınıyor gorumcene. Biraz da takdir et yahu

Annen kardeşin yokmu sana bakacak görümcen ne alaka yanında sana bakıyor hali ile insan birşeyler yapmak ister .

Annen kardeşin yokmu sana bakacak görümcen ne alaka yanında sana bakıyor hali ile insan birşeyler yapmak ister .

Annem kardeşim yok malesef.

Ben alınan şeylerde değilim konumda da yazdım arkadaşlar. Tabiki alsın yapsın her işime koşturdu görümcem. hakkını bir iki hediyeyle ödeyemem.

Benim derdim eşimin beni düşünmemesi, ve kendileri de yakın zamanda aynı durumları yaşamışken görümcelerimin bu konuda eşimi uyarmaması.

Haklısın canım erkekler böyle düşüncesiz olabiliyor maalesef .Evet onlarda kadın uyarmaları gerek.Ama erkek aileleri uyarmaz kendimden biliyorum .

Belki siz de isterseniz eşiniz alır bazı erkekler söylemeyince anlamıyor

Yani kusura bakmayın ama görümceniz her işinize koşmuş alınmalı. Kimse düzenini bozup gelinine bakmaz kolay kolay.
Burda problem eşinizde. Eşiniz odun. Gerçi benim kocam da aynısını yapardı. Eşinizle konuşun derim ama siz söyledikten sonra yapması da pek makbule geçmez birde üstüne yapmazsa hiçbir şey daha da sinir bozucu.

Canım bence kötü düşünme, eşin minnet duyuyor seni böyle rahat ettirdiği için alıyor görümcene muhtemelen.

Ben de 15 gün yatmak zorundayım görümcemin kızı gelip bakacak 500 tl bütçe ayırdık, çünkü o zorunda değil ama ben mecburum. Annem bile işten izin alıp gelemiyor o kız tatilinde bana bakacak

Valla gorumce de abisini kullaniyor bence bilmiyor durumunuzu. Hadi bos bulunup begendigi bir seyi dedi abisi gitti aldi ondan sonra abime masraf olur diye begense de dememesi gerekti ama onun da isine gelmis her begendigini soyleyip aldiriyor bence bu kadari dusuncesizlik abisi olabilir ama su an ev gecindiriyor. Gidene kadar butun dolabini dizdirecek galiba esine... Ayrica su an gorumce degilim ama oldugumda o an kardesim dusunemese bile ben hatirlatip esine guzellik yapmasini saglarim hic yoktan bir cicek al derim... Ayrica sıkısıgiz diyorsun ama esin icin bu sorun degil demekki her gun kardesini donatiyor. Cok icine battiysa bana bir cicek bile alip mutlu etmedin diyebilirsin. Hic olmazsa bir daha dogum yaptiginda dusunur.

ben birşey istiyorsam söylüyorum eşime. hatta alıp bak aldım diyorum. iyidir hoştur eşim, benden asla birşey kısmaz ama onun aklına gelmesini beklersem işim var. aldığımda da aaa ne iyi yaptın yakışmış güle güle kullan der. sen neden akıl etmedin desem, hakikaten çok doğru diyorsun der. sonra aynı hikaye. beklentilerimi de konuşamayacaksam kocamla nasıl bir evlilik derim ben. konuşun. kıyaslama yapmayın ama. eniştenizi örnek verebilirsiniz ,ablanı nasıl mutlu etti ne düşünceli adam diye. ama size yardım eden görümcenizle kendinizi kıyaslamayın. kötü taraf olmayın boş yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…