Ben mi doğurdum görümcem mi ??

soyleyin dusuncelerinizi acik acik
ilk cocugumda dogum hediyesinin varligindan habeeim yoktu :) millet sorunca ogrenmistim aa oyle bisi mi var diye
ikincide esime dedim ben su bilezigi istiyorum dogum hediyesi al bana diye :)
o da bi saat begenmisti sende bana bunu al o zaman dedi , ben ona saat aldim o bana bilezik
bence konusun esinizle

gorumcenizi takdir ettim.
ben olsam bu fedakarligina karşın eşime bırakmaz ben hediye alırdım.
buyutulecek bişey yok emeğinin karşılığı bile değil 1 ayakkabı 1 mont 1 bot.

Yine bir darkmore yorumu;
Ve yine benim altına imza atma isteğim.

Sen söyle canım. Ben söylemiştim valla. Sanki böyle hanım hanımcık davranınca tesekkür ediyorlar.
Akşam eşine sana cok kırgınım de. Ben seni kadir kıymet bilen biri sanırdım. Evlat verdim sana bi tatlı dil bi gönül alma beklerdim ama nafileymiş de. Neden ki diye sorunca da söylersin. Ben arkadaşlarımda cevremde doğum odasına girince cicek bahcelievlerde girmiş oolurdum bana hiç....
Bu arada biliyor musun iki çocuk dogurdum hiç çiçek almadım ne eşinden ne arkadaslarımdan ne de ailemden. Ama sonrasında eşimle buna benzer bi konuşma yaptım ben yeter artık diyene kadar durmadan çiçekle geldi eve. Bazen söylemek gerek.
Görümce konusuna hiç girmiyorum

Yaptihiniz kiskanclik drgil cok normal ne alak siz dogum yapmissiniz ona ayakkabi aliniyor mont aliniyir Kizilay misiniz siz

Görümceniz size bakmak zorunda değil.
Ama kocanız bakmak zorunda.
Görümceniz kocanızın yapması gereken işi üstlenmiş, kocanız da bu iyiliğin altında kalmamış.
Ayrıca doğduğumdan beri abim olan kişinin aldığı hediyeye karışacak 3-5 senelik gelin hanımın alnını karışlarım yani. Yenge hanım yokken ben vardım ayol.

Kocanızın size hediye almaması da görümcenizden bağımsız bir durum tamamen kendi ayıbı. Konuya görümceyi katmanız saçma olmuş açıkçası.

Giderken teşekkür niyetine bir hediye alınırdı ama zırt pırt onu al bunu al bütün eksikleri tamamlandı herhalde. İnsan yerine göre kendine birşey alırken bile bu ay olmaz bir dahaki aya alayım der. Hele bebek için yapılan masraflardan sonra bana hoş gelmedi yani. Haklısın. Ama ne yapabilirsin ki? Laf etsen kötü olursun.

Çok rahatsızsanız bir zahmet görümcenizi yollayın da kendiniz işlerinizi yapın. Görümceyi kullanıp ama bana hediye almıyor demeniz de ayrıca bir tuhaf. Anneniz yok mu 40 ınızı beklesin. Eşinizle konuşun hediye olayını abartmasın

Gorumcene caktirmadan soyle. Goruyor musun benim koca da almadi dogum hediyesi filan bana de. O da kocana soylesin iste sana supriz yapsinlar. Masallah takdir ettim gorumceni ama herkes yapmaz bunu

Ayrıca pahalı hediyeler de isteyebilirsin bu en doğal hakkın senin anne olmuşsun 9 ay bebeği karnında tasimissin dünyaları verse yine hakkin ödenmez canindan can cikarmissin var mı ötesi herşeyi sonuna kadar hakediyorsun

Görümce iyi insanmış size büyük yardımı olmuş sağolsun varolsun vs..de siz de doğum yapmışsınız eşinizin sizi de hatırlayıp gönlünüzü almak adına bir hediyeyle gelmesi gerekirdi.Hediye olayını da zaten abi kardeş baslatmişlar sizinde heves edip beklemeniz normal yani.Bu konuyu görümceniz gidince konuşun eşinizle kalmasın içinizde.Imrendim,bekledim,heves ettim neden bana küçük de olsa bir hediye almadın deyin rahatlayın

Canım görümcen sana cok yardımcı olmuş bellı ki eşin de altta kalmamak ıcın onun gönlünü edıyor. Erkekler bıraz odun herseyı dusunemıyorlar maalesef bızım gibi degıller

Gerçekten pahalı hediyelerde gözüm yok. Bir çiçek yeterdi gönlümü almaya.

Bazı arkadaşlar yanlış anlamış, görümceme birşeyler alınmasına asla karşı değilim, aksine ben teşvik ettim ilk başta, bize bu kadar yardımı dokunduğu için minnet doluyum ona.

Benim kıskandığım kişi asla görümcem değil, ben eşimin bana göstermediği ilgiyi kıskanıyorum desek daha doğru olur.

Söylesem ben söyledikten sonra hiçbir anlamı yok yapmasının, kendi düşünmesi gerekirdi eşimin.

Buraya sadece kırgınlığımı ve içimi dökmek için konu açtım.

Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum

Bana da bişey almadı odun kocam.üstelik ailesi doğumumun içine etti.bence huzurunu kaçırmiyolarsa bunlara takılma çocuğunu Güle güle büyüt.

O is oyle olmuyo bacim :) ne gorumceler var ne kv ler var :) insan iyisini bulursa sukretmeli bencede:) keske kv gorumce iyi olaydida dunyayi sereydim onlerine.. ama bastan kaybetti onlar..

Bu gorumceninde gorevi degil gelip bakmak bu kadina.. lohusaligi burnundan getiren kv ler var.. onlarda ana yani? Ne fark var? Ben solim.. insanlik farki..

Ayrica sorun esinde gorumcede degil. Hediye isini abartmis belki.. bu kadinada bi kuru cicegi akil edememis Allahin odunu

Lütfen canını sıkma arkadaşım ben sonuna kadar seni haklı buldum ben olsam da senin gibi düşünürdüm

Sen bi an once ayaklan gorumceyi postala
Esine ne diyim ki klasik erkek modeli :)).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…