Ben mi doğurdum görümcem mi ??

Hadi beğendiği bir şey olmuş abisi de gidip, almış, yardımı da dokunda bana diyorsunuz, ama her beğendiğini söylemesi de ilginç geldi bana. Doğum yapıldığında zaten insan sıkışıyor, bütçe şaşıyor, hayır her şey maddiyat da değil sonuçta, gönlüyle gelmiş sağolsun yardımcı olmuş ama karşılığı sürekli bir şeyler beğenmek ve söylemek midir? Ayrıca sizi çok iyi anlıyorum, insan üzülür kırılır, sonuçta ortak bir canlı dünyaya getirmişsiniz ve hiçde kolay olmuyor doğumun hangi çeşidi olursa olsun. İnsan bir küçük hoşluk bekler elbette.

Bende bi gorumceyim yengeme bir ay baktim her seyine hatta cicegide abimle beraber aldik yengem sevincek diye mutlu oldum dogumgunlerini de hatirlatirim ama bana bi sey yapan olmadiiSaka bi yana onlar mutlu olsunda hediyeyi ne yapacagim.Sen esine direk sor onun almasi lazim tabi gorumcenin yerinde olsatdim rahatsiz olurdum esine bi sey al diye soylerdim kesin.Iste agzinla artik yapcak bi sey yok

kadın derdini anlatmış neden azar? 3-5 beğeni fazla olsun diye mi?

oyh kocisim bebegi ilk eline aldiginda göz yaslari en güzel hediyeydi zaten.

ben aylarca kendi düzenimi bozup birine bakmak istemem belki kardesi bunalmasin diye yapiyordur. kardesinin durumuda yoksa bu sekil motive etmeye calisiyordur.

Yani ona da fazla fazla alınıyor bana da bişeyler diyor kızcaz doğru bence de , eşin ona minnet dıygusuyla yapıyorda sana da çocuğımı doğurdun diye minnet teşekkür takdir vs gibi şeyler bekleme :) senin görevin o ona göre normal yani erkek işte kafa basmaz duygu desen yok bunlar kadının sonradan üretilen işlevsiz modelleri :) cem yılmazın dediği gibi dümdüzler :))

+Çok iyi görumce çok tatlı gorumce cok iyi anlaşıyoruz çok seviyorum

- hep ona aliyor hep onu düşünüyor benimle ilgilenmiyor sanirim kiskaniyorum o da düşüncesiz davranıyor abisine demesi lazım bana değil karina al diye

Kısaca özet bu. Tutarsız davranışlarınızın sebebi lohusaliktan. Ayrıca alnınızda yazmıyor, mont istiyorsanız mont, ayakkabı istiyorsanız ayakkabı istiyorum diye söyleyin eşinize.

Ne guzel gorumceniz var. Sizin adiniza sevindim. Kocanizin ona bi suru sey almasinda onun sucu yok. Kocaniz size cicek almaya bilir, dusunmemistir, aklina gelmemistir. Benim kocam da ben dogum yaptigimda cicek almamisti ama normalde sık sık cicek alir. Bence kocaniza kizmak ve kirilmak yerine dusuncenizi açik açik soyleseniz daha guzel olur ...

Esiniz, gorumcenin size nekadar destek oldugunu gordukten sonra minnet duygusu ile ona hediyeler aliyordur.
Bana boyle geldi..

Telefonunu konun açık kalacak şekilde orta yerde bırak belki kocan okur :) valla çok haklısın bu konuda. Pahalı hediyeler değil ama insan şımartılmak istiyor biraz. Ama sen söyledikten sonra alınmasının da bi anlamı olmuyo tabii...

Görümce baktı diye hediye alınmak zorunda mı yani bakmış etmiş tabii ki alınır yazanlar olmuş ama bana çok garip geldi.Baktığı abisinin eşi ve kendi yeğeni yani.El gün değil ki minnet borcu olsun.Allah razı olsun demek yeterli değil mi? Ben de görümceyim ve kendi görümcem de var.Sırf baktı diye hediye almak ne biliyim yabancı biri olsa neyse de.

Erkekler solup gidecek çiçeğe verilecek 100 lirayı çok bulurken ,üstündeki taşın ne olduğu belli olmayan nerdeyse altın suyuna batırılmış diyeceğim üçlü setlere 1500 vermeyi makul bulabiliyorlar.İnternetten hediyeni beğen,göster eşine; " keşke benim olsaa" de.Hediye böyle ağızla istenmez,karşıdaki düşünmeli filan deme.Bak gorumcene mutlu mesut giyiniyor aldirdiklarini

ocak ayından geri gidelim eşiniz ve siz baş başasınız hamilelik nasıl geçti.
galiba görümcenize vefa borcunu ödüyor eşine baktıgı için
sizin gibi herkes şanslı olmuyor dogum sonrası kendisini bırakıp gelen gidene hizmetle lousalıgı girenlerin sayısın da artış olanların yanında sizin ki hiç aslında.
boşverin kardeş candır.
sizi verdigi dergerin yanında ayakkabı mont bir çırpıda unutulacak basıt şeylerdir
saglıcakla kalın

Suç görümcenizde onun aldırmaması lazım aç mı muhtaç mı olur mu böyle birşey bugün olmuş evli olan yada diğer abime bana bunu al diye beklemedim evli olana zaten özellikle dikkat ettim dediğiniz gibi düşünmesi lazım yeni bir insan geldi dünyaya belli ki birsürü masrafı olacak oldu iyiliğe hoşluğa sömürmemekte dahil değil mi bilmiyorum ya insanlar çok garip yada ben çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…