- Konu Sahibi zerya271210
-
Ben abimin eşine de baktım hizmet de ettim ne bi' hediye bekledim ne başka bişey.Eşimin kızkardeşi de bana baktı hastayken vs çok kez hem de üstelik o zaman evli bile değildim yalnız yaşıyordum evime gelirdi çorba yapardı ilgilenirdi.Dediğiniz gibi insanlar da vardır doğrudur ne diyim.Allah iyilerle karşılaştırsın.O is oyle olmuyo bacim :) ne gorumceler var ne kv ler var :) insan iyisini bulursa sukretmeli bencede:) keske kv gorumce iyi olaydida dunyayi sereydim onlerine.. ama bastan kaybetti onlar..
Bu gorumceninde gorevi degil gelip bakmak bu kadina.. lohusaligi burnundan getiren kv ler var.. onlarda ana yani? Ne fark var? Ben solim.. insanlik farki..
Ayrica sorun esinde gorumcede degil. Hediye isini abartmis belki.. bu kadinada bi kuru cicegi akil edememis Allahin odunu
Selam kızlar. Günlerdir sinirimi çok feci bozan şeyleri artık buraya yazarak rahatlamak istiyorum.
3 ocak ‘ta doğum yaptım, Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğumum için şehirdışından görümcem geldi bizimle kalmaya. Kendisi benimle aynı yaşlarda, çok da iyi bir insan, çok severim.
Bu süre içinde bana çok yardımcı oldu hastanede yanımda kaldı evde her işime koşturdu, yemektir temizliktir hiçbirşey yaptırmadı,sezeryan olduğum için yapamazdım o olmasa. daha yeni yeni ben yapmaya başladım.
Sorunum şu ki sanki doğuran lohusa olan ben değilim de o gibi , eşim hergün bişi alıyor kendisine. Ki maddi olarak da çok sıkışığız bu ara doğum masraflarından dolayı. Kart limitlerimiz bile son raddesinde. Spor ayakkabı beğenmiş gidip aldılar, başka birgün çizme beğenmiş gidip aldılar. Mont beğenmiş şimdi de, eşim gidip bakmış bugün bedeni yok diye alamamış. Ama mutlaka bulup alacak biliyorum.
Tamam kardeşidir yardımımıza koştu geldi tabiki alsın yapsın. Ama lohusa olan ben değil miyim bir kuru çiçeğe bile hakkım yok mu :)
Doğum hediyesini falan geçtim zaten öyle bir beklentim olmadı hiçbir zaman, mantıksız da gelir öyle pahalı hediyeler bana. Ama bana hiçbir şey alınmayıp kardeşine devamlı birşeyler alınınca , hem kırılıyorum hem kıskanıyorum galiba.
Üstelik sadece alınan şeyler de değil, davranışlar da bir garip. Birkaç günden beri morali birşeye bozulmuş görümcemin sevgilisiyle falan tartıştı sanırım.Görmeniz lazım bir ilgi bir alaka, bana hiç böyle özenli davranılmıyor :)
Başka görümcelerim de var, hepsi de iyidir aslında. Ama hiçbiri mi akıl vermedi eşime bana en azından bir çiçek almasını doğum için ?
Kendi kızkardeşleri doğum yaptığında eşi yeni telefon almıştı doğum hediyesi olarak, aylarca övüp durdular eniştelerini kızımıza doğum hediyesi şunu aldı bunu aldı diye .
Tekrar söyliyim yanlış anlaşılmasın, benim derdim öyle pahalı hediyeler alınması falan değil. Zaten bu maddi durumda ben istemem öyle birşey.
Benim derdim bu zihniyet. Bu düşüncesizlik. Çocuğu ben doğurdum ilgiyi alakayı özeni görümcem görüyor. Ve kendisi de düşünemiyor galiba bu kız yeni doğum yaptı bana alıyosan eşine de birşeyler al diyemiyor kardeşine.
Neyse çok uzun oldu, tam da anlatamadım aslında :) olsun az da olsa rahatladım içimi dökerek.
Okuyan herkese teşekkürler şimdiden.
Iyi niyetli düşünmek ne kadar güzel birsey.Hanimefendi lohusa oldugu icin cok hassas .Ben de hediye isterim bana cicek yok mu diye nazlanip gulümsese bile yeter bence :)Gelmiş yardım etmiş kosturmus sizin için. Sanırım eşiniz bunların karşılığını verme çabasında
Normali budur zaten cnm.. ama yapmayan hatta lohusaligi doguran kadinin burnundan getiren cok kv gorumce es var..Ben abimin eşine de baktım hizmet de ettim ne bi' hediye bekledim ne başka bişey.Eşimin kızkardeşi de bana baktı hastayken vs çok kez hem de üstelik o zaman evli bile değildim yalnız yaşıyordum evime gelirdi çorba yapardı ilgilenirdi.Dediğiniz gibi insanlar da vardır doğrudur ne diyim.Allah iyilerle karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?