Ben mi düşüncesizim yoksa eşim mi karar veremiyorum

Esin halinden anlamiyo belli erkek iste anlasa sasarim...bagla karnina 5 litrelik suyu disari cikmasina gerek yok dolassin evin icinde 1 saat bakalim hala abarttigini dusuncekmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilk sayfalara bakmadım. . Oneren oldu mu bilmiyorum ama esine disaridan balik türevi hazir bişeyler getirtmesini söyleyebilirsin misafirlerin gelecegi zaman.. tavada kızartan yerler var.. yanina salata ondende bir corba olabilir.. siz yorulmamis olursunuz.. esinizde memnun olur böylece. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm bende senin gibi hamileyim öğretmenim okul tatil oldu rahat ettim derken geçiçi olarak müdürlük görevi aldım hala 08- akşam 16:00 arası işteyim sonra uzun bir yolculuk 75 km kadar. şehir içinde o dolmuştan diğerine koşturup yetişme çabası vs. ama bu durumu pek görmeyen bir eşim var aynı seninkinden . ben de ne yaptım ramazanda o demeden ben hadi akrabalarını iftara çağıralım dedim annesi babası görümcem amcasının oğlu eşi 5 çocuğu vs. geldiler ayaklarımın tabanları kopana kadar yemek temizlik yaptım karnım ağrısa da ses etmedim herşey dört dörtlük oldu eşim bu halimi görünce otur yoruldun demeye başladı ilk kez. ve hala misafir listemiz vr daysı diğer amca oğlu eşi onun oğlu eşi vs. vs. hiç ses etmeden yemek yapacağım hem de çeşit çeşit görsün halimi hastalanırsam sesi çıkmaz bana da yok şunu çağırmadım yok akrabalarım evime gelmedi diye söylenemez. sende bu şekilde idare etmeye çalış diyorum.

Canım kıyamam. Bende 28 haftalık hamileyim . Yorgunluk, şişkinlik, hepsi var :26:.

Eşin seni nasıl anlayabilir ki? O bir erkek, ne adet sancısı bilir ne hamilelik . İstemiyorsan açıkça söylemelisin bence.

Eşiniz düşüncesiz hamileliği geçtim 6da gidip 8de geliyormuşsunuz işiniz yorucu..

Erkekler coksey bekliyor bizden .bizi hic yorulmaz zannediyorlar..oysa kendileri isten gelince bi yayiliyorlar kanepeye senin nasil oldugunun hic onemi yok..biz hizmetciyiz sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…