- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Lütfen alakasız yorumlar yapmayın ,konusahibinin parasını alma canını al,ama o tüm sülaleden borc alsın altın düşünce ödesin ,hep konusahibine hep,tatlı su kurnazı mübarek
estağfurullah beddua etmiyorumNe alaka saçma ve dengesiz derken ?
Herkesin sorunu kendine hanımefendi
Ben burda forumdakilere sadece birşey danıştım siz neredeyse beddua ediyosunuz tövbe ya rabbim
imzamı atabilir miyimkonusahibinin parasını alma canını al,ama o tüm sülaleden borc alsın altın düşünce ödesin ,hep konusahibine hep,tatlı su kurnazı mübarek
Keşke fazla fazla param olsa da versem ,Almışsa da hakkı değil mi sanki? Sonuçta adam o kadar uğraşıyor, ilgileniyor..
Bu denli küçük hesaplar yapmayı bırakın bence.
Lütfen alakasız yorumlar yapmayın ,
Altın benim borcum değil babamın borcu konuda da yazdım halamla konuşmuşlar anlaşmışlar daha ne diyeyeim
Üstüne mi yattık borcumuzun, inanın bazı üyeler yüzünden buradan soğuyorum
Eski konulara yönelik açıklamasını yaptğım halde yorumlar yapıyosunuz
Tabii ki Allah razı olsun fazlasıyla faydası dokundu ,
Ben ödycem parasını keşke çok param olsa da üçün beşin hesabını yapmasam
Sonuçta ben de en uygununu bulabilmek için kaç yerle görüştüm
Ama kafama takıldı ne bileyim
İyi de kayınpederiniz indirim yaptırarak zaten elinden geleni yapmış. daha ne yapsın adam? Madem böyle kuşkularınız vardı baştan kabul etmeyecektiniz.Keşke fazla fazla param olsa da versem ,
Ben 1.000 tl için nerdeyse eski mutfağı yaptırmak istiyorum
Haliyle hesap ediyorum kendimce
Zaten kendileri de bana biz daya uygunu yaptırırız dediler
Bu sebepten ötürü kafamda böyle şeyler dolandı bian da
Zaten durumumuz çok sıkıntıda
Böyle zamanlarda tanıdığımız birisinin bizden komisyon almasındansa aksine elinden geleni yapması gerekir diye düşündüm
imzamı atabilir miyim
Ben zaten Allah razı olsun ondan diyorum uyguna yaptırdığını farkındayım sadece benim imkanım o kadar kısıtlı ki eee hal böyleyken insan ister istemez şunu düşünüyo zaten daha uygunu yaptırırız dediler ben onlara güvendim bianda benim durumum bu kadar sıkıntıdayken komisyon alabileceği ihtimaline üzüldüm.estağfurullah beddua etmiyorum
Adam ikna etmiş bir şekilde sizin bu şekilde çirkin düşünceniz bu iknayı hak etmiyor o yüzden eski fiyatına donsun diyorum.
Gelmiş geçmiş bütün konular paraolur ama imza büyük olursa bizden soğur,bunu kaldırabilirsen yorum senindir
Bende iskillendim sizi ustalarla gorustrmuo ve para konustrmuyo demekki 7000 den asagi fakat siz yinede karlisiniz piyasa alti cunku bu rakam bosverin takmayin kafanizaMerhaba hanımlar,
Yine bir kafa karışıklığıyla buralardayım .
Geçenlerde konu açmıştım mutfak dolabıyla ve halamlara olan altın borcumuzla ilgili
Hatırlayanlar vardır aranızda,
Kısaca onu netleştireyim
Bayramda babam geldi halamla konustular
Halam ve eniştem demiş ki şuan da altın çok yükseldi kendinizi zorlamayın yavaş yavaş alırsınız
Biz zaten şuanda onları kullanmayı düşünmüyoruz önce evinizin işlerini halledin demişler.
Sağolsunlar
Babam da diyo ki elimizde ki bir miktar parayla 1 bilezik ve 2 altın alıp halama verelim
Geri kalanıyla da mutfak dolabı yaptırmaya karar verdik
Çoktandır arastırıyorum , bir arkadaşımın eniştesi inşaat firmasında çalışıyor onların firması mutfak dolabını kendiliğinden yapıyormuş anlaştıkları bir firmadan bizim için fiyat aldı 6.150 tl standart bir mutfak dolabı
Açıkcası bulduğumuz en uygun fiyat bu
Onun dışında 9 bin 10 bin civarı dediler kime sorsak
Her neyse ben naparız nasıl olur derken sevgilime bahsetmiştim onunda annesinin patronu bu işi yapıyormuş
Uyguna da yapar dediler
Babası ben ilgileniveririm kızım tanıyoruz da zaten sen hiç merak etme dedi sağolsun
Babası da böyle bayağı dilli pazarlık konusunda falan karsıdakine ağız açtırmayan cinsten
Bende sevindim bu duruma hatta ilgilenecek kesin daha uygun olur diye
Dün ustalar ölçü almaya geldiler ben gidemedim sevgilimin babası da geldi gelmeden önce telefonda konustuk kızım ben size en güzelini yaptrcam için rahat olsun sen bana bırak sen neyi nasıl istiyosan onu söyle fiyat konusuna da hiç karısma ben ayarlıcam dedi.
Ben ustalarla muhatap dahi olmadım.
Bugün babası aradı bizim alt komşunun 12 bin tl ye yaptrdığı dolabı ortalama 7 bin civarı bizim ustlar yapabilirmiş.
Örnek olarak dün ustalar o dolaba bakmış babası da çok güzel kaliteli bi dolap standarta 6 bin verceeğine bu ondan çok daha iyi 7 bin buna ver diyo taksit taksit bi kısmı peşin tabii
Şimdi benim aklımı karıştıran şey şu
Söylemeye çekiniyorum ama sevgilimin babası sürekli araba alıp satar ve arada komisyon yemeyi de sever Hatta nerdeyse onla geçinir aracı gibi diyeyim
Ben hiç ustalarla iletişim kuramıyorum babası fiyat konusunda sen brşey deme diyip duruyo bu da aklıma kurt düşürdü acaba bizden de 300-500 her neyse kendine pay mı alacak diye
Yazarken bile çok utanıyorum böyle düşündüğüm için belki de adamın günahını alıyorum o kadar ilgileniyo ki çünkü bizim de bir faydamız dokunsun demiş , sağolsun
Ama beni hiç ustalarla fiyat konusunda konusturmayışı tuhafıma gitti
Sizce ne düşünmeliyim ?
Ben mi fesat düşünüyorum ayıp mı ediyorum ?
Aranızda güvenmiyorsan ona yaptırma diyenler olacaktır elbette , biliyorum.
Ama durum tam olarak arada kalmak emin olamamak .
7 bin tl ye de öyle bir dolap başka kimseye yaptıramam buda bir gerçek bu arada
Ama yine de bizden komisyon alacaksa bence çok ayıp
Adamın komisyon alıp almadığını bilmiyorsunuz.Keşke fazla fazla param olsa da versem ,
Ben 1.000 tl için nerdeyse eski mutfağı yaptırmak istiyorum
Haliyle hesap ediyorum kendimce
Zaten kendileri de bana biz daya uygunu yaptırırız dediler
Bu sebepten ötürü kafamda böyle şeyler dolandı bian da
Zaten durumumuz çok sıkıntıda
Böyle zamanlarda tanıdığımız birisinin bizden komisyon almasındansa aksine elinden geleni yapması gerekir diye düşündüm
Anladığım kadarıyla yakından takip ediyosunuz keşke biraz daha inceleseydiniz de öyle yorum yapsaydınız ,kelebek hanım geçmiş konularınızın çok büyük bi kısmı maddi konular,sevgilinizle olan gerginliklerinizde bile adamın ailesine para vermesini sorun etmişsiniz yani ister kabul edin ister etmeyin ama paracanlısı bir imajınız var burdan bakınca,kendiniz o kadar kuruş hesabı yaparken başkasının para kazanma ihtimali niye sizi bu kadar sinirlendiriyor??Bi siz mi zekisiniz bi siz mi para kazanıyorsunuz,bu halleriniz işte tam tatlı su kurnazı halleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?