Ben mi fesatım acaba ?

Haklısınız önyargılı davranıyorum ,
Çünkü çoğu işte bunu yaptığını birebir duyduğum için gereksiz bir önyargı değil aslında
Neyse , dediğim gibi alırsada almazsa da helali hoş olsun
Ben utandığımla ayıbımla kalayım böyle birşey yoksa

,
aaa ne ara barıştınız kız

hep ayrılıkları anlatıyolar hiç barışmaları anlatan yok kırılıyoruz yaniiii
Bırakmadı ki peşimi
Haklısınız valla , açıkcası bi konu açsam buradaki arkadaşlar hakettin kelebek ohh oldu kelebek derler diye bahsetmek istemedim biraz da
Şuanda mutluyuz ama ikimiz de birbirimizi idare ediyoruz yuvarlanıp gidiyoruz

zengin olacak kadın şimdiden kendini belli ediyo neye takılmışsınız.
velev ki alıyo 500 lira günahı sevabı kendine çünkü sizin paranızın nereye gittiğini bilmeniz lazım hırsızlıktan farklı olmuyor öbür türlüsü. ama ben olsam aklıma b,le getirmezdim
12.000 lik dolabı 7.000 liraya yaptırdığınız için siz kardasınız.

Aslında siz komisyon alınmasına değil ama çok haklı olarak belki de ileride aileniz olacak birinin bunu yapıyor olma olasılığına bozuluyorsunuz, biz 4 sene önce 6500 e yaptırmıştık mutfak dolaplarını, gerçekten pahalı,7000 bence baya iyi bir fiyat , yaptırın bulmuşken, zaten öyle biriyse ,yani sizden de komisyon alacak bir adamsa mutlaka bir yerde başka bir açık verir

Dost ile ye iç alıp veriş etme sözünün ne kadar önemli olduğu açık

Daha ortada fol yok yumurta yok ya bizden çok aşırsa komisyon aldı ise diye düşünüyorsun ya almadı ise

Neden olumsuz yorumlardasın hep

Bu arada mutfak dolabını kutsala bağladınız valla

Ayrıca o Nasıl müteahhit dolapsız ev mi olur

Ben çoktan taşınmıştım o eve dolabı da dn basitinden alıp eşya bize hizmet edecek biz ona değil

Görümcemle aynı sitede oturuyoruz o binlerce lira para döktü günlerce elinde dolap kapağı rengi kartelası ile gezdi Adam istemediği bir renk dolap yaptı değiştirtti bu nedenle bir ay geç taşındı vs vs

Ben müteahhidin yaptığı gibi oturuyorum geçen senin dolaplar daha sağlam dedi o da eşya koyuyor ben de o kadar para ve stres ondan gitti

Kimseye iyilik yaramıyor gerçekten...

7 bine başkasına yaptırma ihtimaliniz yokken adamın sizden komisyon alıp almadığını mı sorguluyorsunuz?

Adam duysa da aradan çekilse keşke..

7 bine öyle dolap yaptıramazsanız bencede karısmayın ozman komisyon alsada hakkıdır zaten hem siz zararsız hem o bence bukadarda düşünme yani hani desek dolabın ederi 7 bin size 10 bin deniyor ozman bunu düşünmeliydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…