- 24 Eylül 2016
- 109
- 221
- 103
- 32
- Konu Sahibi epimelides
-
Kızlar direkt mevzuya dalıyorum.
Benim birkaç ay önce anneannem vefat etti. Burada bile konum vardı dua isteme topiğinde. Neyse... Öldüğü gecenin sabahı direk olarak iki yakın arkadaşıma böyle böyle diye yazdım. Başın sağolsun dediler vs. her şey geldi geçti biz evimize döndük. (Anneannemler farklı bir şehirde yaşıyorlardı.)
Vefatın ardından 4 gün geçti veya geçmedi. Bu 2 yakın arkadaşımdan biri ısrarla bana (bir ilişkinin ortasındaydım. flört aşamasındaydık çocukla) çocukla aramı sordu durdu. Hayır, benim cenazem olmuş vs... sorulacak ilk soru bu mudur? Bir de grubun dışından ısrarla soruyor.
Şimdi ne var diyeceksiniz ama işler karmaşık o noktada. Bu çocuğun ailesi (çocuğun kendisi değil!), bu bana ısrar eden kıza haber yollamış. hani aileler kız bakarken falan bu kıza da gitmişler vs. kız ben konuşmak istemiyorum çocukla demiş. Yani bu mevzu olmuş. Ve vefatın ardından 4 gün geçti geçmedi belki... Bana ısrarla, nasıl gidiyor ne yaptınız, ne oldu... tarzı şeyler sordu durdu ben de "noluyoruz ya biz arkadaşız önce beni merak etmesi gerekmez mi" diye düşündüm, kırıldım.
Bunu da daha 1 ay önce ona söyledim. o zamanlar bu kırgınlığı dile getirmemiştim.
Beni yanlış anlamış. "Oğlandan ötürü sert çıktığımı" sanmış ama ben ona yakın arkadaşın tavrı bu mudur diye kızdım. Nasılsın diye bile sormadı yahu.
Şimdi soru şu : Bu konuda fesatlık kimde?
(Şimdi sormamın sebebi 1 aylık mevzunun hala aynı sıcaklığı koruması. Çünkü küslük girmişti araya. Daha yeni konuşmaya başladık. Bana oğlanla ilgili ima yaptın falan demeye getirdi, daha birkaç saat önce telefonda)
Başınız sağ olsun.
Flört ettiğiniz adamın ailesi neden kız bakıyor ki?
Önce evlatlarına sormaları gerekmez miydi,hayatında biri var mı yok mu,niyeti nedir ne değildir diye?
Hımmmm geçmiş mevzuyu deşelemiş arkadaşın yani.Bakıyorlarmış zaten. Benden öncesi bu... Ben sonradan öğrendim yakın arkadaşımla geçen bu mevzuyu.
Kıza çocuk önerilmiş, kız istememiş.
Ama seninle olduğu için çocuk kıymete binmiş ilgisini çekmiş gibi arkadaşın.
Bunun yanı sıra çocuk madem seninle, neden ailesi kız bakıyor? Asıl sorun bu bence.
Hımmmm geçmiş mevzuyu deşelemiş arkadaşın yani.
Garip bir insanmış.
Fesatlık değil de başka bir merakı var ama ne?
Çocuk hakkında olumsuz bir şey mi duydu da paylaşmak istedi bilemedim.
Belki de düşünecekti. Belki fırsat verecekti.konuda ben bi fesat göremedim
valla ben de acı bir gerçekle öğrendim ki insanlar kendi kayıpları olmadıkça kayıplarımıza bizim baktığımız gibi bakmıyorlar, onlar için bişey değişmediği gibi duyarlı olmayıda unutuyorlar bilemiyorum, ama tabii yapmaması gerekirdi
ama anlamadığım sen aramız kötü deseydin ne yapacaktı, neden merak etti yani, madem çocukla bişey düşünmicek o kısımları anlayamadım
Arkadasin sen bitti ya da olmiycak bu is deseydin ne yapacakmis merak ettimKızlar direkt mevzuya dalıyorum.
Benim birkaç ay önce anneannem vefat etti. Burada bile konum vardı dua isteme topiğinde. Neyse... Öldüğü gecenin sabahı direk olarak iki yakın arkadaşıma böyle böyle diye yazdım. Başın sağolsun dediler vs. her şey geldi geçti biz evimize döndük. (Anneannemler farklı bir şehirde yaşıyorlardı.)
Vefatın ardından 4 gün geçti veya geçmedi. Bu 2 yakın arkadaşımdan biri ısrarla bana (bir ilişkinin ortasındaydım. flört aşamasındaydık çocukla) çocukla aramı sordu durdu. Hayır, benim cenazem olmuş vs... sorulacak ilk soru bu mudur? Bir de grubun dışından ısrarla soruyor.
Şimdi ne var diyeceksiniz ama işler karmaşık o noktada. Bu çocuğun ailesi (çocuğun kendisi değil!), bu bana ısrar eden kıza haber yollamış. hani aileler kız bakarken falan bu kıza da gitmişler vs. kız ben konuşmak istemiyorum çocukla demiş. Yani bu mevzu olmuş. Ve vefatın ardından 4 gün geçti geçmedi belki... Bana ısrarla, nasıl gidiyor ne yaptınız, ne oldu... tarzı şeyler sordu durdu ben de "noluyoruz ya biz arkadaşız önce beni merak etmesi gerekmez mi" diye düşündüm, kırıldım.
Bunu da daha 1 ay önce ona söyledim. o zamanlar bu kırgınlığı dile getirmemiştim.
Beni yanlış anlamış. "Oğlandan ötürü sert çıktığımı" sanmış ama ben ona yakın arkadaşın tavrı bu mudur diye kızdım. Nasılsın diye bile sormadı yahu.
(Şimdi sormamın sebebi 1 aylık mevzunun hala aynı sıcaklığı koruması. Çünkü küslük girmişti araya. Daha yeni konuşmaya başladık. Bana oğlanla ilgili ima yaptın falan demeye getirdi, daha birkaç saat önce telefonda)
Kızlar direkt mevzuya dalıyorum.
Arkadasin sen bitti ya da olmiycak bu is deseydin ne yapacakmis merak ettim
Yani arkdasin sevgilisi bir sekilde mevzu olursa arasini sormadan olmaz demesi gerekirdi ne diye aranizi merak etmis
Akli kalmis gibi
Fesat mi degil mi diye dusunmek yerine niyeti neymis onu sorgulaValla böyle düşünmek istemiyorum ama o bana fesat yakıştırması yapınca buraya açayım dedim mevzuyu
konuda ben bi fesat göremedim
valla ben de acı bir gerçekle öğrendim ki insanlar kendi kayıpları olmadıkça kayıplarımıza bizim baktığımız gibi bakmıyorlar, onlar için bişey değişmediği gibi duyarlı olmayıda unutuyorlar bilemiyorum, ama tabii yapmaması gerekirdi
ama anlamadığım sen aramız kötü deseydin ne yapacaktı, neden merak etti yani, madem çocukla bişey düşünmicek o kısımları anlayamadım
Fesat mi degil mi diye dusunmek yerine niyeti neymis onu sorgula
Niye sorup durmus aranizin nasil oldugunu
Hani kotu desen yesil isik yakacakti seni aradan cikaracakti belki
Cok mu kotu kalpliyim neler dusundum
Demek ki sandigin kadar yakin arkadasin degilBen böyle düşünmek istemiyorum. Sorduğumda işte nasıl gitti, seninle ilgilenen var mıydı merak ettim diyor. Yahu en yakın arkadaşımsın sen ilgilenmiyorsun bile, elalemin oğlanını sorgulamak ne alaka? dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?