• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi fesatım, o mu fesat????

Kız zaten istememiş neden kötü niyetle sorsun ki ayrıca ne dar bir çevreymiş ailesi sizin arkadaşınızı nereden tanıyormuş da ona haber yollamışlar ve kaldı mı böyle haber yollama falan yahu iki insan görüşür birbirini beğenir flört eder falan aile sormuş da etmiş çocuğun bunda payı ne ayrıca tamam anneannen vefat etmiş de bunu sormasında ne var?

O andaki ısrarı görmüş olsanız, hiç de ne var denecek bir şey değildi. Olsa bu konu açılır mıydı zaten? Elden geldiğince de durumu anlattım size. Anneannemin vefatı 3 gün olmuş bana flört mevzusu mu sorulur? Ayrı bir alemsiniz.

Bence fesatlık değilde çok düşüncesiz ve bencilce davranmış arkadaşınız. Acınız var dört gün olmuş sorulacak soru değil tabikide. Yakın arkadaşınız olduğu için sizin yanınızda olması gerekirdi. Soracaksada belli bir zaman geçince sormalıydı.

Ben böyle şeylerin altından hiç pozitif sebeplerin çıktığını görmedim ne yazık ki. Siz hiç ona anlatır mıydınız aranızda geçen olayları vs. sizin anlatımınızdan çocuktan etkilenmiş olabilir. Daha önce onun ilgilenmediği birini beğenmiş olmanız kıymete bindirmiş olabilir o sıralar hala aralarını yapmak için iletişim kurabileceği birileri olabilir belki sizin iletişimi koparmanızı bekliyordur vs. . Sizin hatanız anında tepkinizi ortaya koymamanız olmuş.

Back
X